A+ A-

Videózás

A férjemmel együtt mindketten sportosak vagyunk. Munka után aerobic edzést tartok, és ő is jól kidolgozott fiú. Mindketten 35 évesek vagyunk, nagyon fontosnak tartjuk, hogy formában tartsuk magunkat. Az edzőteremben, ahol az edzéseket tartom, ingyenesen használhatok mindent, így bármikor szoláriumozhatok is. Egész évben egyenletesen (de nem túlzottan) le vagyok barnulva. Ez nem a megszokott szolárium, nem olyan, ahová csak egy ember feküdhet be, hanem egy sátor, ahol többen vagyunk. Ilyenkor mindenféléről szoktunk beszélgetni. Azt mondják a lányok, hogy a fenekemre és a combjaimra büszke lehetek. A melleim kisebbek, de jó alakúak. Hajam barna és vállig ér.
A múltkor tettem valamit, ami abszolút nem jellemző rám, és meg kell osztanom valakivel. Még ha így név nélkül, jobban mondva álnéven is küldöm, jól esik, hogy elmondhatom valakinek. Még a barátnőimnel sem beszélhetek erről. Be kell vallamon, most, hogy erről írok, teljesen felizgulok. Levetkőztem és ittam egy pohár bort, és máris buján érzem magam.
Nemrég a férjem rendező volt egy karateversenyen. Bevett szokás a köreikben, hogy a vendég klub tagjai a hazai tagoknál vannak elszállásolva, így sokat tudnak spórolni. Mindenki nagyon barátságos, nemúgy, mint a karatefilmekben. Hozzánk is került egy srác. Veszprémből jött és Sanyinak hívták.
Ne értsetek félre, nem vagyok kurva, és sohasem voltam az. A szexuális életünk igazán jó volt, de 11 év után... Szóval tudjátok. A srác pedig bámulatos volt! 25 éves, semmi felesleg nem volt a testén, gyönyörű hasizom, hollófekete haj és szexis, feszes fenék. Kimondottan az esetem volt. Nagyon udvarias volt, de sugárzott belőle a szexualitás. Legalábbis én úgy éreztem.
Kedden a férjemnek, Robinak, el kellett mennie egész napra a városból. Én pár kilométernyire dolgozok egy orvosi rendelőben ápolónőként. Sanyi otthon volt, mert csak délután volt edzésük. 10 óra körül észrevettem, hogy egy páciensünk papírjait otthon felejtettem, és haza kellett ugranom értük.
Tíz perc múlva már otthon is voltam. Kinyitottam az ajtót és csendben beléptem. Azt gondoltam, hogy Sanyi még alszik, a tegnapi késő estig tartó edzés miatt, ezért próbáltam halk lenni. Ahogy felértem az emeletre, meghallottam, hogy a tévé be van kapcsolva. Amikor az előszobán átértem, kissé meglepődtem.
Ránéztem a tévére és láttam, hogy Robi egyik pornófilmje megy. Ahogy beléptem, éppen egy nagyon izgalmas kép tárult elém. Egy szőke nőt keféltek hátulról, ő közben egy másik férfi óriási faszát szopta. Lehet, hogy én nagyon különbözök a legtöbb feleségtől, mert én igazán kedvelem a pornót. Szeretem a nagy faszokat és itt bevallhatom, hogy szeretem nézni a nőket is. Különösen szeretem nézni, az olyan nőket, akik nagyon jól szopnak és a végén az arcukra élveznek. Most is nedvesedik a cicusom, ahogy ezt írom. Lehet, hogy egy kis szünetet kell tartanom a gépelés közben.
Nos, Sanyi nem vette észre, hogy kikukucskálok a konyhából. Miután egy rövid pillantást vetettem a képernyőre, fura módon, de nagyon begerjedtem. De ez még semmi volt ahhoz képest, amikor megpillantottam a horvát barátunkat. Teljesen meztelenül ült a szétnyitható kanapén, szétterpesztett lábakkal. A keze a faszát markolta és lassan, de határozottan verte. A farka vége fénylett az előnedveitől.
Nagyon benedvesedtem, és elkezdtem simogatni magam a rendelői fehér nadrágomon keresztül, aztán lehúztam a cipzárat, hogy jobban hozzáférjek a cicusomhoz. Elég erős és gyors orgazmust éltem át, de még koránt sem éreztem magam kielégülve. Hirtelen eszembe jutott egy kissé kurvás, de nagyszerű ötlet.
Amilyen csendben csak tudtam, átsurrantam a hálószobába. Gyorsan meztelenre vetkőztem, kicsit megálltam a csiklómat izgatni. A puncimból szó szerint csöpögött a gyönyörnedvem. Az öltözőszekrényemhez mentem, és elővettem a vibrátoromat, amiről még a férjem sem tud. Jó hosszú, és nagyon vastag, úgy néz ki, mint egy igazi farok, csak nagyobb azoknál, amiket eddig láttam. Hogy pajzánabbul nézzek ki, felvettem a piros magassarkúmat, mielőtt a nappaliba mentem volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 21. szombat 07:08
Nem semmi.
#3 deajk2008 2016. 11. 5. szombat 08:28
szeretem a vibris játékos szexet... 7p
#2 k 2003. 11. 12. szerda 13:03
Egész Jó!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?