A+ A-

Strandolni jó!

2001 júliusában meglehetősen forró napokat éltünk. És mit tesz ilyenkor egy fiatal srác? Barátnő híján haverjaival a strand felé veszi az irányt. Én sem tettem másként, mivel éppen nem volt "asszony a háznál"! Összetelefonáltam a srácokat, hogy nincs-e kedvük kiugrani a Miskolc-tapolcai strandra. Össze is jött egy csupa kan társaság, mindenki bikinis nőkre éhezve! Buszra pattantunk (mert ugye az ivás nem maradhat el a strandon sem, így a haver autója a garázsban maradt), és már húztunk is a strand felé!
Fél 12 körül értünk oda. Megvettük a belépőket, majd a "bonyolult" beléptetési procedúra (idősödő nő kettétépi a jegyet és mehetsz is befelé) után, első feladatunk a megfelelő placc kiválasztása volt. Találtunk is egy frankó helyet közel az úszómedencéhez és jó rálátással a napozó cicababákra! Itt letelepedtünk, majd gyorsan sör után néztünk, mert "üres tankkal" semmi sem megy, ugyebár! :) Miután mindenkinek legurult egy-két üveggel, az úszómedence felé indultunk, mert már 1 óra felé járt, s a nap eléggé hevesen perzselt, szinte kibírhatatlan volt a hőség. Csobbantunk hát egyet, majd pár hossz úszás után hátunkat a medence falának vetve a csajokat kezdtük mustrálni. Azt sem tudtam, hogy merre nézzek, annyi volt a bikinis szépség! De a többiek is gondban voltak, mert ha láttak egy nagyon jó nőt, és mondták, hogy ennél jobbat még nem láttak, pár perc múlva jött mindig egy újabb, aki az előzőeket is überelni tudta. Sajnáltuk is, hogy a topless napozást betiltották, azaz a női napozónak nevezett "édenkertre" korlátozták!
Mikor meguntam a lubickolást, és a többiek nyálcsorgatása is kezdett idegesíteni, kimásztam a vízből, s lefeküdtem a törülközőmre. A hasamon fekve gyönyörködtem a "kilátásban". Lehet is gyönyörködni benne! A strand festői környezetben, a Bükk hegyei között van, s a csajok is igencsak feldobják az összképet! Ekkor lettem figyelmes egy angyali tüneményre! A medence melletti zuhany alól kilépve törülközője felé tartott. Légies mozdulataival azt az érzést keltette, mintha pár centivel a föld fölött járna (vagy stílszerűbben úszna). Vízcseppek gyöngyöztek karcsú testén, s csodálatos alakját szinte teljesen látni engedte parányi, a kék minden árnyalatában játszó bikinije. Azt hittem tekintetemet soha többé nem tudom levenni róla. Követtem hát szememmel, és éreztem, hogy kezd hevesebben verni a szívem!
Ekkor leült tőlem nem messze, s megtörülközött. Majd elővette a napolajat, s erotikus filmekbe illő mozdulatokkal kezdte bőrébe masszírozni a fehér krémet. Ezzel eléggé felkorbácsolta vágyaimat, de eszembe sem jutott odamenni hozzá a "Bocs! Bekenhetem a hátad?" dumával, mert ezzel a legtökéletesebb látványt rontottam volna el: ahogyan simogatja hibátlan testét, formás melleit, izmos hasát, hosszú, feszes combjait... Ekkor arcára pillantottam, és szívem majd' kiugrott a helyéről! Egyenesen a szemembe nézett gyönyörű barna szemeivel! Teljesen megigézett! És csak néztem továbbra is teljesen megbabonázva, mire ő érzéki mosollyal jelezte, hogy neki is tetszik, hogy ilyen figyelmes szemlélője akadt ténykedésének! Mikor befejezte teste napolajozását, hátára fekve átadta magát a simogató napsugaraknak, s hosszú percekig kényeztette magát a napfürdővel!
Ekkor szemügyre vehettem figyelmesebben is! Hosszú, csinosan izmos lábait néztem meg először. (Kiszúrtam egy apró forradást a jobb térde külső oldalán, amely talán egy kisgyermekkori játszadozás fájó emléke lehetett. Reméltem, hogy megtudhatom egyszer!) Majd a két lába közötti kis dombocskát nézegettem. Belegondoltam, hogy milyen jó lenne kezembe venni finoman, ujjaimmal játszadozni a kisajkai között, érezni, ahogyan selymes nedvvel teríti be ujjaim végét, majd rejtekéből előbukkan az érzékeny csikló. Majd elképzeltem, milyen lehet nyelvvel izgatni, édes kelyhébe benyalni, a patakozó nedvet ízlelgetve... Ábrándozásomat a haverok szakították félbe! Ők is kijöttek a vízből, és kérdezték nem tartok-e velük "alkoholtúrára". Elindultunk hát a vendéglátós sor felé. Elhaladtunk a gyönyörű angyal mellett is! Pár lapos pillantást vetettem rá, ahogy kihívóan kissé szétnyitott lábakkal napozott. Ekkor egy öltözőkabin kulcsát láttam meg mellette. Gyorsan megjegyeztem a számát. Nem volt nehéz: A-10 (pont a tíz a szerencseszámom, ezt "égi jelnek" tekintettem :) ).
A srácokkal leültünk egy-egy sör mellé, iszogatni kezdtünk. Én is csak ekkor éreztem, hogy milyen szomjas is vagyok. Ugyebár mással voltam elfoglalva, ilyen probléma fel sem merült bennem akkor. Egyszer mikor emeltem számhoz az üveget, megláttam, hogy a szépség összepakol, majd elindul az öltözőkabinok felé. Én azonnal otthagytam a haverokat, a sörömet, és szó nélkül siettem a lány után, aki már eltűnt a kabinok között. Még jó, hogy tudtam a számot! Hamar megtaláltam, s hallottam, hogy valaki pakolászik odabenn. Egy pillanatra megtorpantam! Mit keresek én itt? - kérdeztem magamtól. De hamar rájöttem, hogy belehalok, ha nem ismerem meg közelebbről a lányt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 26. szombat 20:57
Nemrossz.
#5 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:39
Közepes.
#4 A57L 2014. 10. 6. hétfő 07:22
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 03. 7. péntek 05:59
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:33
Nemrossz történet.
#1 Törté-Net 2008. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?