A+ A-

Netszex?!

Szóval a nevem Anett. A Debreceni Egyetemre járok. Szabadidőmben táncolok, a barátaimmal vagyok és bulizok. Átlagos az életem. Sokat lógok a neten már évek óta. Csetre is elég gyakran járok. Szeretek csetelni, mert név, arc nélkül vállalhatom magam és a vágyaimat. Kacérkodom, flörtölök és húzom a pasik agyát. Volt egy srác, akit egészen megkedveltem. A neve Tamás. Elmondtam neki, hogy szeretnék egyszer több pasival egyszerre szexelni, valamint a legtitkosabb álmomat/vágyamat. Ez a vágy pedig a sperma iránti vonzalmam. Egyszerűen izgat... Persze erre ő azonnal lecsapott, felajánlotta, hogy ő majd "feláldozza" magát e nemes feladatra. Volt már fotócsere, meg több órányi beszélgetés. Szimpatikus és jóképű srác volt, de nemet mondtam neki... Leállítottam. Aztán mindig felhozta, hogy mi lenne, ha találkoznánk és lerendeznénk a vágyaimat... Minden kíváncsiságom ellenére, minden alkalommal visszautasítottam, míg egyszer meguntam és mérgemben rávágtam, hogy: Rendben, benne vagyok!
Abban a pillanatban, hogy ezt megírtam neki, végigfutott rajtam a hideg és ezzel egyidőben úgy leizzadtam, mint még soha. Megijedtem magamtól, de nem volt visszaút. Persze még mindig mondhattam volna nemet... de... őszintén... nem akartam nemet mondani... Megbeszéltük, hogy ő és négy haverja vár rám péntek este egy háziuliban...
Szerda este volt...
Csütörtök. Egész nap csak ez a "randi" járt a fejemben. Mit vegyek fel? Mi fog történni?
Péntek. A szívem reggel óta a nyakamban dobog. Ma este valószínű megdug öt srác... Egyszerre...
Délután hat körül elkezdtem készülődni. Lezuhanyoztam, a puncimat leborotváltam csupaszra. Tudtam, hogy ez bejön majd nekik... Sokáig válogattam a ruháim között, mire végül a legszexibb kombináció mellett döntöttem, amit ki lehetett hozni a ruhatáramból. Necc-combfix, magas sarkú csizma, tapadós szoknya és egy top. Mind fekete. Azt kell mondjam, jól néztem ki! Végül egy kis rúzs...
Kilenc óra elmúlt, amikor elindultam a megadott címre. Kertiparti volt. Zene, pia, fiúk és lányok, kb. 35-40 ember. Senkit sem ismertem. Tamás megismert és azonnal oda is jött, két pohár itallal. Beszélgettünk pár szót, aztán mondta, hogy bemutat a többieknek. A másik négy srác is kellemes társaság volt. Az ismerkedős beszélgetés hamar heves flörtbe csapott át. Akkor még átvillant az agyamon egyszer, hogy mibe is keveredtem... Attól a pillanattól kezdve tényleg benne voltam a játékban. Kicsit meg is lazítottam magamon a felsőt és a szoknyát. A lábaim keresztben voltak, gondoltam feldobódnak a fiúk, ha kicsit lazábban ülök, így egymás mellé raktam a lábaimat. Épp annyira, hogy lássák, amire kíváncsiak. Tamás ült mellettem. Elkezdte simogatni a combomat, a másik kezével pedig átkarolt, majd a fülembe súgta, hogy a szomszéd házban lakik, és ha én is úgy érzem, átmehetnénk folytatni a bulit. Bólintottam, megcsókoltam, felálltam, megigazítottam a ruhámat és elindultam kifelé. A srácok is azonnal pattantak. Láttam az arcukon, hogy megvesznek értem. Élveztem.
Alig léptem be a másik házba, Tamás azonnal a falhoz tapasztott és vadul megcsókolt. Éreztem, ahogy a dagadó szerszáma nekemfeszül. Simogatott, és tépte a ruháimat. Ellöktem magamtól, és kacéran vigyorogtam rá. Láttam az arcán a döbbenetet és a vágyat. Odaléptem az egyik sráchoz - azt hiszem Kornél a neve - és háttal neki elkezdtem táncolni, tapadni. Megfordultam és elővettem a farkát, majd minden erőmmel szopni kezdtem. A többiek sem tétlenkedtek, simogattak, alám nyúltak, ujjaztak.
Annyira fel voltam izgulva a helyzettől, hogy a srácok két ujja simán gond nélkül hatolt belém. Kornél, akit továbbra maximális tudásommal szoptam, felhörgött és megrándult a farka a számban. Már éreztem is, amint óriási erővel csapódik a sperma a szájpadlásomnak és a torkomnak. Azonnal köhögni kezdtem... Öt nem zavarta, verte az arcomba a farkát. Csupa sperma lett a fejem és a hajam... Élveztem, izgatott. A köhögésem alig maradt abba, máris egy új farok volt a számban, miközben valaki felemelte a csípőmet, letépte a tangámat és őrült tempóban elkezdett dugni.
Nagyon jó mérete volt a srácnak. Teljesen kitöltött. Kb. 5 perc telt el és görcsösen összerezdültem az orgazmusomtól. Ilyet még sosem élveztem. 1-2 percen át feküdtem magamon kívül a földön, mikor hoztak egy kis pezsgőt és a kanapéra ültettek. Egyik kezemben a pohár, a másikban egy farok volt. Amint megittam a pezsgőt, felálltam, hanyattvágtam Andrást a kanapén és beleültem. Tamás elémállt és a számba tuszkolta vágyakozó farkát - na nem mintha annyira tuszkolnia kellett volna.
András sem bírta a tempót és néhány perc után forró nedve elöntötte a méhemet. Rengeteg sperma szabadult fel belőle! Még egy-két percig bennem volt és mikor leszálltam róla, ömlött belőlem az anyag. Magam alá nyúltam és az ujjammal a számba is kentem belőle, látványosan. A srácok képe mindent megért. Ekkor még mindig csordogált a combomon a sperma.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.52 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 26. szombat 22:51
Igazavan Kelyhecskének.
#2 kelyhecske 2010. 07. 5. hétfő 19:29
állítólag megbánni csak azt lehet, amit kihagytál...ha ez volt a vágyad, akkor jól tetted
#1 Törté-Net 2008. 05. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?