Hideg téli este

Szavazás átlaga: 6.23 pont (13 szavazat)
Megjelenés: 2008. május 14.
Hossz: 7 466 karakter
Elolvasva: 733 alkalommal
Egy hideg decemberi estén hazafelé igyekeztem a röplabda edzésemről. Igyekeztem, mert tudtam, Ő már otthon vár rám. Több mint két hete nem láttuk egymást, külföldre szólította a kötelesség, a munkája, a foci. Mindketten sportemberek vagyunk, így találtuk meg egymást. Már a gondolatára felforrt ereimben a vér. Emlékezetembe beégett az a néhány perc. A szervezet vezetőjéhez voltam hivatalos a szerződést aláírni az új csapathoz. Benyitottam az ajtón és ott volt Ő. Szerelem első látásra. Boldogságomat tetézendő, hatalmas pelyhekben kezdett el esni a hó. Hangosan felnevettem, és széttárt karokkal megpördültem, nem törődve a többi járókelővel.

Ahogy közeledtem a lakásomhoz, szívem egyre hevesebben vert, dobbanásait hallani véltem még az utca zajai mellett is. A dübörgés megkétszereződött, mikor ismerős autót pillantottam meg az utca végében. Tehát már itt van. Tényleg itt van. Megkétszereztem lépteimet, a lépcsőházban már rohantam felfelé. Aztán az ajtó előtt megálltam egy pillanatra, de légszomjamat csak nem sikerült enyhítenem. Teljesen a viszontlátás hatása alá kerültem. Megpróbáltam minél halkabban kinyitni az ajtót és besurranni. Már éppen a cipőm és kabátom vettem le, mikor megjelent a nappali ajtajában.
– Itt vagy végre – szólt tengermély hangján, ami azon nyomban elkocsonyásította térdeimet.

Végig mértem egyszer, majd még egyszer és ismét nem tudván betelni a látványával. Sötétkék farmert viselt, hozzá a jól ismert barna csíkos inget, amitől az érzékeim szerteszét ágaznak. Ő is valahogy hasonló képpen méregetett, pedig az én viseletem egy egyszerű melegítő együttes volt és félre csapott copfom. Megindultam felé, ő is felém; az előszoba közepe táján találkoztunk össze. Úgy öleltük-csókoltuk egymást, mintha hónapok óta nem találkoztunk volna. Majdnem elvesztettük a fejünket; tudtam hogy még nem szabad. Gyengéden eltoltam magamtól.
– Várj még – kértem. – Az öcskös bármikor megjöhet. Mára ígérkezett az új számaival.
Végszavaimra megszólalt a csengő. Nagyot sóhajtott, csókot lehelt a nyakamra és indult ajtót nyitni. Nagy levegőt vettem, rendeztem vonásaimat és a táskámat becipeltem a szobámba. Láttam, hogy van egy szépen csomagolt doboz az ágyamon. Melegség áradt szét bennem. A sok találkozó mellett még arra is jutott ideje, hogy nekem hozzon valamit. Kipakoltam gyorsan a táskámból és csatlakoztam hozzájuk a konyhában. Öcsém éppen a hűtőm mélyén kutatott.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.23 pont (13 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 10. 12:17
#6
Szép, érzelmes történet.
1
v
vasas62
2023. június 4. 21:24
#5
Leány kérés.
1
a
A57L
2019. március 15. 04:34
#4
A vége nagyon megható.
1
p
papi
2015. augusztus 14. 13:02
#3
Nem nagy szám
1
l
listike
2014. március 12. 06:21
#2
Szép történet.
1
T
Törté-Net
2008. május 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1