A+ A-

Prózai limerik

Péter, egy teljesen átlagos autószerelő, a német sportkocsik avatott szakértője, nem igazán számított arra a sok jóra, ami azután érte, hogy belépett a szobába. Péter középtermetű, csínosnak nem igazán mondható srác volt; szívesen viselt farmernadrágot, szerette a hangos rockzenét és szőke lányokat.
Azt képzelte - minden autószerelő azt képzeli - hogy a szőke lányok odáig és vissza vannak a BMW-ékért. A hosszú évek és a tapasztalt nyílván megtanítja majd Pétert ennek az ellenkezőjéről, azonban Péter még csak 25 éves volt.
Tehát, Péter, az autószerelő, belépett a szobába. Kis helyiség volt: déli fekvésű, a nap rásütött a szoba közepén elhelyezkedő kanapéra. A kanapén ott ült a meglepetés, amire az imént céloztunk: egy gyönyörű, szőke lány formájában. Pont olyan volt ez a lány, mint akinek lelkesednie kéne a sportos német autókért: vállig érő, szőke haja volt, természetesen kék szeme, és nem viselt melltartót szűk, világoskék blúza alatt.
Péter némileg meglepődve konstatálta a lányt a szobában. Nem telt bele pár másodperc, mígnem a leányzó levetette szűk, világoskék blúzát, kedvesen ráterítette a szék karfájára, és olyan tartásban ült, mint egy fényképezkedésre váró modell. Péternek rögtön ágaskodni kezdett a hímvesszője.
A döbbenettől nem mert beljebb lépni, de lány kedvesen biccentett neki, hogy üljön le mellé.
Persze nem telt bele sok idő, és őrülten szeretkezni kezdtek. Az aktus a következőképpen zajlott le:
Péter leült a félmeztelen lány mellé, és átkarolta a vállát. A lány a félszeg gesztusra csókokkal válaszolt: lerohanta srácot, és a nyakát, a vállát csókolta, és nem telt bele sok idő, míg le nem tépte a pólóját, a nadrágját. Szerencséje volt, mert Péter nemrég zuhanyozott, így nem érte kellemetlen meglepetés, amikor a srác farkát csókolgatta. Nem esett neki, mint a pornófilmekben szokás; inkább kedves, elterelő puszikat adott rá.
Péter egy idő után magához tért a döbbenettől. Átkarolta a lányt, és leteperte az ágyra. Ráfeküdt, csókolóztak, a lány mellét fogdosta. Végigcsókolta a nyakát, kissé megrágta a fülét, majd leért a kedves, formás cicikhez. Milyen jó íze volt ezeknek a melleknek! Ahogy csókolta, a lány zihálni kezdett. Még mindig rajta volt a szűk nadrágja. Kis kezeivel kigombolta gombot, és Péter hathatós segítségével lekerült ez az utolsó lényeges ruhadarab is. Péter az izgalomtól elfeledkezett magáról, és rögvest be akart hatolni a lányba. Érezte, hogy a punci nedves, eszement vágyat érzett rá, hogy beléhatoljon, és szétrobbanjon a gyönyörtől.
A lány először szólalt meg:
- Ne még. A farkadat akarom.
Automatikusan hatvankilences pozícióba rendeződtek. Nincs is jobb, mint egymás nyalása-falása, ezt mindketten érezték. Péter nem volt magánál, ízlelgette a lány punciját, újaival masszírozta a nagyajkakat, és aztán vad nyalásba kezdett. Ettől a lány teljesen megőrült, és egy orkán energiájával szopni kezdte Péter farkát. Aztán lecsendesült: bekapta a hímvesszőt, és ahogy tudta, szívta, szívta. Utána végignyalta, nyalogatta, majd ismét bekapta. Láthatóan élvezte a dolgot. Közbe simogatta néha a heréket, néha-néha a srác ánuszát is lágyan izgatta ujjaival a szopás közben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.35 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:14
Netörődjél a fikázókkal.
#5 zsuzsika 2014. 12. 16. kedd 06:51
Nagyon gyenge.
#4 listike 2014. 10. 19. vasárnap 06:17
Gagyi.
#3 A57L 2014. 09. 29. hétfő 07:32
Ez gyenge.
#2 v-ir-a 2013. 06. 3. hétfő 22:48
kicsit rövid, és téll hogy került oda a lány? smile
#1 Törté-Net 2008. 05. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?