A+ A-

Szapulófa két tomporon

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 5. része
Készült: 2003.06.29. - 2003.10.01.
1. VIDEÓFILMEK
- Nos, hogy tetszettek a filmek? - kérdezte Szilvia halvány félmosollyal, miután leültünk a nappalijában. Kora délután volt, az ablakot borító vajfehér csipkefüggönyön keresztül metszőn tűzött be a májusi Nap fénye a padlóra. A lakásban kellemesen meleg volt, a levegőben enyhe orgonaillat terjengett.
A táskámba nyúltam és elővettem a kazettákat, amiket a múlt héten adott kölcsön a barátnőm - ahogy ő mondta - tapasztalatszerzés céljából. Most hoztam vissza őket neki, s ha már itt voltam, udvariasan behívott egy kicsit beszélgetni.
- Hát, nagyon érdekesek voltak! - bólintottam sután. Nem tudtam megállni, hogy el ne vigyorodjak a kérdésén. Az asztalra tettem a négy videokazettát, amik oldalán nem szerepelt semmiféle cím, csak filccel ráfirkált sorszámok. Szilvi a hátsó polcon tartotta ezeket a filmeket, s csupán azért kaphattam meg tőle, mert bizalmas jóbarátnők vagyunk. Nincsenek titkaink egymás előtt. Van egy közös szenvedélyünk, ami intim jellegénél fogva jobban összeköt engem vele, mint bármelyik másik barátnőmmel. Erről a szenvedélyről szólnak ezek a filmek.
- Akarsz újakat elvinni?
Szilvi átnyúlt az üvegasztalka fölött és magához húzta a kazettákat. Néztem, ahogy felállva odahajol a tévészekrény alsó polcán sorakozó gyűjteményéhez és gondosan visszadugja a leghátsó sorba a dobozokat. Citromsárga, könnyű melegítőruhája megfeszült a fenekén, mielőtt letérdelt volna a tévé elé. A szám kiszáradt az izgalomtól, ahogy elnéztem formás hátsóját, mivel a filmeket idézte föl bennem. Ha nem kérdezte volna meg, én hozom szóba a témát.
- Igen. Persze!
Őszintén szólva alig vártam már, hogy megnézhessem a többit is. Barátnőm alighanem érezte rajtam a vágyat, mert rám mosolygott, pajzán kacsintással.
- És? Melyik tetszett a legjobban?
- A második. "A Tolvajlány büntetése" című. De a többi is jó volt! Lemásoltam őket magamnak, remélem nem baj!
- Nem, dehogy! Én is úgy másoltam őket Robi gyűjteményéből. - legyintett ő könnyedén.
Matatni kezdett a polcon, sorra kipakolva elém az újabb filmcsemegéket. Ezeket nem lehet kikölcsönözni a sarki videotékából, sőt a szexshopok kínálatában sem szerepelnek többnyire. Ha jól tudom, csak az interneten keresztül lehet rendelni belőlük, külföldről, bár én még nem próbáltam hozzájutni efféle produkciókhoz. Egyelőre...
- Akkor most odaadom a következő négyet.
- Gyakran nézel ilyeneket? - kérdeztem óvatosan. Azon tűnődtem, vajon hány film fér el a polcon, ott a hátsó sorban. Nem láttam jól, de szerintem legalább húsz-huszonöt kazetta sorakozhatott még egymás mellett, csak rám várva. Előttük csupa unalmas vígjáték, romantikus történet és egy-két akciófilm takarta el a lényeget, a titkot. Mi az igazi kedvence a barátnőmnek, s most már nekem is.
- Csak ha nem tudok elaludni este vagy élvezetre vágyom. Jót lehet rajtuk masztizni.
- Igen, azt észrevettem!
Amióta barátok lettünk Szilvivel, egyedül vele beszélgettem el néha az ilyen, úgynevezett intim témákról. Jól esett tudni, hogy van valaki, aki hasonlóan gondolkodik, mint én. Akinek bármit elmondhatok, őszintén és gátlások nélkül. Soha nem fogja senkinek tovább adni, amit megtudott, ahogy én sem az ő dolgait. Igaz, mi nők általában szeretünk pletykálkodni, és kibeszélni egymást, de a szexuális érdeklődésünk olyan dolog, amit mindkettőnknek érdeke titokban tartani. A nem kimondottan hagyományos és társadalmilag elfogadott jellege miatt, hogy finoman fogalmazzak.
- A hetes számút külön ajánlom neked. Az nagyon jó! "A pálca tánca"! Láttam már vagy hússzor! Nagyon jó benne a hapsi...! Mikor voltál utoljára Robinál?
- Egy hónapja. Tegnap beszéltünk telefonon. Holnap ismét meg fogom látogatni! - a táskámba süllyesztettem a kazettákat. Enyhe türelmetlenség fogott el, mert tudtam, amint hazaérek, azonnal meg fogom nézni a hetest.
- Akkor kifejezetten jól fog jönni ma este ez a kis oktatófilm...! Bemelegítésnek! - ugráltatta meg szépen ívelő, vékonyra tépett szemöldökét a nő huncut mosollyal. Nem gúnyosan, inkább vérmesen. Visszaült a foteljába, elegánsan keresztbe téve lábait.
- Úgy sikoltanak benne a lányok, hogy egyszerűen nem tudom megállni borzongás nélkül!
- Én is pont így vagyok ezzel! - jelentettem ki pirulva. Összekulcsoltam kezeimet a térdemen. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam a barátnőm lakásában, pedig nem először jártam nála. Nyilván csak a téma tette, hogy feszenghetnékem támadt a kényelmes kanapén. Nem pedig a szűk szabású, vajfehér vászonnadrágom, ami bevágott az ágyékomba amikor leültem. Most ösztönösen próbáltam úgy mozgolódni, hogy minél kevésbé szorítsa a ruha érzékeny nunusomat. Ez sajnos nem sikerült, így kénytelen voltam eltűrni az altáji kellemetlenséget.
- Biztos sok pénzt kapnak az ilyen csajok a szereplésért!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:36
Élvezetes jó írás.
#4 Ram Agile 2008. 11. 10. hétfő 12:55
Nem vagyok igazán jó költő, csak próbálkozom. A későbbi részekben is lesznek még versek, de nem tudom, azok mikorra készülnek el.
Talán azért nem írnak, mert kevesen olvassák. Igyekszem minden részben új ötleteket elmesélni a sorozatban és a lehető legigényesebben kidolgozni a szöveget, azért tart sokáig az újabbak megírása.
#3 Pier 2008. 11. 10. hétfő 12:04
nem tudom miért nem írnak, de nekem ez az Edit - Robert sorozat a kedvencem. Szerintem egy igazán jó munka és gratulálok hozzá, nálam 10 pont.
Tetszik a vers is bár elég egyszerű a rímelése, de találó :)
#2 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:29
Kissé meglepett, hogy senki nem írt véleményt ehhez a műhöz. Mit gondoltok a versről? :-)
#1 Törté-Net 2008. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?