A+ A-

Kriszta, Orsi és Én 1. rész

Főiskoláról hazafelé menet mikor tehetem, mindig megállok volt középiskolámnál, találkozni a volt haverokkal, akik alattam jártak. Mindig az iskola előtti parkban vártam, míg vége az utolsó órájuknak, közben, míg várakoztam, elbeszélgettem az iskola dolgozóival és régi tanáraimmal, akik sokkal szimpatikusabbak voltak, mint régen...
Vége az utolsó óráknak, kiözönlik a sok ismerős arc az iskolából. Akiket ismerek mind odagyűlnek az autóm köré, mert fel szoktam ajánlani, hogy egy-két embert hazadobok, ha már úgyis arra megyek. Telt az idő, már késő délután lett, és már csak a keménymag maradt ott
velem, akik mindenféleképpen autóval akartak hazajutni (6 - 8 ember). Mert volt több diák, aki vonattal jártak be a sulihoz, köztük voltam, én is még anno és tudtam milyen sz*r. Ezzel csak annyi volt a baj, hogy nem mindenki fér be az én 3 ajtós kisautómba.
Jeleztem a csapatnak, hogy lassan indulok, döntsék el, ki jön velem (én nem akartam válogatni, mert az azért mégsem illik barátok között ). A 'vita' hamar eldőlt, mert Orsi rosszul érezte magát, és Kriszta a barátnője nem hagyta, hogy félkómás barátnője egyedül utazzon több férfival, ezért ő is jönni akart. Mivel már Orsi alig tudott járni, javasoltam, hogy fektessük őt a hátsó ülésre, és Kriszta üljön elöl. Ezzel az autó meg is telt. Gondoltam magamban ez a legjobb párosítás, akiket hazavihetek. Két nálam egy évvel fiatalabb 18 éves végzős gimnazista. Ráadásul mindkettőjűknek iszonyatosan jó teste van, mivel rendszeresen táncolnak versenyszerűen egy csapatban.
Az iskolát elhagyva pár kilométer- el, egyszer csak Orsi felpattant a hátsó ülésen, mint akinek kutya baj sincs. Meglepődve szóltam hátra.
- Hát te, de gyorsan meggyógyultál!
Erre a lányok hangos nevetésbe kezdtek. A nagy nevetgélés közben a hátsó ülésen Orsi előredőlt és elkezdett Krisztának sugdosni valamit, utána előreszólt nekem
- Nem volt nekem semmi bajom csak autókázni akartunk Krisztával és nem kellett ide akkora tömeg hogy nyomorogjunk a hátsó ülésen, ezért találtuk ki ezt a kis rosszul vagyok dolgot.
Ekkor elkezdtem el én is nevetni, hogy milyen kis rafináltak ezek a lányok.
Nyár lévén az autóban pokoli meleg volt, persze az én régi verdámban még nem volt légkondi. De nem szegte kedvem sőt, kezdtem örülni a forróságnak, mivel a lányok is lengén voltak öltözve meg én is. Ettől függetlenül a lányok nem zavartatták magukat, és még egy kicsit könnyítettek ruházatukon.
A visszapillantóban láttam amint, Orsi kinyitja miniszoknyájának zipzárját, és kicsit lejjebb csúsztatja az egész szoknyát magán, de csak addig éppen kilátsszon a tangályának pántja és a punciját takaró anyag teteje, ezek után még egy kicsit szétnyitotta a lábait, de csak pont annyira hogy látni lehessen, amit eddig a szoknya eltakart. Már alig figyeltem az utat, inkább a tükörre néztem, hogy mindent lássak, amit eddig még nem láttam volna Orsiból. Megfogta topjának vállpántjait, és azokat is lecsúsztatta válláról. A toppot kicsit lejjebb-lejjebb csúsztatta magán, sejtetve, hogy mi van alatta.
Hű a mindenit gondoltam magamban, ez már megérte, hogy "átverték" a barátainkat, és megcsillant a kaján vigyor az arcomon.
És ekkor Kriszta is elkezdte a műsort az első ülésen közvetlen mellettem. Egyszer csak azt látom, hogy Kriszta megfogja és leveszi magáról a felsőtestét takaró pólót. De nem akárhogy vette le olyan lassan, amilyen lassan én még nőt nem láttam vetkőzni, mintha direkt csinálta volna, figyelem amint húzza fölfelé a pólóját és nincs alatta semmi, egyszer csak megvillan egy ruhadarab, egy iszonyatosan kicsi top (egy olyan igazán kurvás) amin keresztül kivehető volt formás melle és ágaskodó mellbimbója. Ezek után feltette bal lábát a műszerfalra.
Istenem, már azon gondolkoztam, hogy ezek ezt direkt csinálják velem.
Combközépig érő rövidnadrág volt rajta, ami alatt ott feszül lábán a csillogó harisnya. Amint feltette a lábát a rövidnadrág feltűrődött, és megvillan a combközépig érő harisnya csipkés teteje.
Így autókáztunk hárman hazafelé, én teljesen felizgulva, a lányok meg izgatóan.
Az együttes látvány, amit a lányok biztosítottak számomra, be is indította férfiúi ösztöneimet, és hát kezdett emelkedni a rövidnadrág, ami rajtam volt. Gyorsan bekapcsoltam a rádiót és elkezdtem dudorászni az éppen adásban lévő számot, hogy eltereljem gondolataim, mielőtt a lányok észreveszik ágaskodó nadrágomat. De már túl késő volt Kriszta hátraszólt Orsinak
- Nézd csak Orsi micsoda sátor épült itt az első ülésen - közben úgy vigyorgott, mint aki nem látott ilyet
Orsi előredőlt és mellei majd kibuggyantak topjából (- ez még rátett egy kicsit amúgy is már kőkeményen álló farkamra -) és kommentálta az én "sátramat"
- O tényleg Laci ez már a méreteiből nem semmi kis sátor -és ő is nevetni kezdett
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 02. 16. kedd 15:48
Nagyon sokan igérik a történetük folytatását, de nem teszik.
#8 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:54
Egész jó írás.
#7 listike 2013. 04. 23. kedd 14:55
Nagyon sokan igérik a történetük folytatását, de nem teszik.
#6 joozsi 2012. 03. 10. szombat 05:08
Ki lopta el a folytatást?
#5 joozsi 2012. 03. 10. szombat 05:08
Joó!
#4 x124 2011. 12. 23. péntek 21:21
Jó!
#3 tiborg 2011. 02. 11. péntek 02:40
Valaha en is voltam ez idos....csak igy tovabb.
#2 Pavlov 2008. 05. 2. péntek 12:10
Eddig jó! Azért a helyesírásra vigyázz, volt benne pár hiba.
#1 Törté-Net 2008. 05. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?