A+ A-

Érdekes szombat

A történetnek semmi valóság alapja sincs. Az egészet a fantázia szüleménye.
Szombat reggel van. Nem akarok felkelni. De anyám ragaszkodik hozzá, mert segítenem kell. Miért pont nekem. Van, még aki segíthetne. De anyám ragaszkodik hozzám. Ránézek az órára. Micsoda még csak 7 óra. Te jó ég, miért büntet engem az isten. A fürdőszoba felé haladva eszembe jutott hogy ma jön a barátnőm is, szóval nem is lesz olyan rossz napom. Beállok a zuhany alá. A forró vízcseppek végig szaladnak a hátamon majd a fenekemen és végül a lábamon is. A lábam közt éreztem a merevedés jeleit. Már korán reggel be vagyok indulva? - Kérdeztem magamtól. Jobbnak láttam, hogyha könnyítek magamon. Megfogtam erősen a merevedő hímvesszőmet, és lassan elkezdtem fel - le húzogatni. A gondolataim meg a barátnőm körül járt. Főleg szép testéről, és ahogy kényeztet engem. Az orgazmus közelébe voltam már, mikor anyám bedörömbölt az ajtón.
- Kisfiam már fél órája bent vagy siess, kérlek.
Hát ennek nem örültem, hogy megzavartak de gyorsan kipattantam a kabinból. Megtörölköztem, felöltöztem és kimentem az ebédlőbe. A reggeli már várt rám. Ettem egy pirítóst és ittam egy kis narancslevet aztán mentem is a kocsihoz, ahol anyám már várt rám. A délelőttöm a vásárhatással ment el. Aminek nem örültem, mert lett volna jobb dolgom is. De annyi jó volt benne hogy vettem egy kis meglepetést a barátnőmnek. Alig vártam, hogy odaadjam neki. Végre hazaértünk, már a család többi tagja is felkelt. Még segítettem behurcolni a cuccokat a kocsiból aztán már mentem is fel a szobámba. Sok időm nem volt kicsit leültem a gép elé megnéztem egy két dolgot aztán mentem is. Anyámtól elkértem a kocsit és elhajtottam otthonról. A barátnőmért mentem hozzájuk. 20 perc kocsikázás után oda is értem. Becsöngettem és nyílt is az ajtó. Csak annyit láttam, hogy valaki a nyakamba ugrik, és szorosan megölel.
- Szia édes! - súgta a fülembe miközben egy csókot nyomott a számra.
- Szia, na összepakoltál mindent.
- Persze, kérlek, segíts lehozni őket.
- Jó - jó persze.
A barátnőm egy hónapra hozzáköltözik. Bementem a házba és megpillantottam a szüleit. Hangosan köszöntem aztán felrohantam az emeletre a cuccokért. Gyorsan bepakoltunk és utána pedig búcsúzkodtunk. Olyan volt mintha többé nem jönne vissza. Pedig csak a város másik végére megyünk. Aztán elindultunk és kb. 20 perc volt vissza is az út. A kocsit leparkoltam, és bementünk a házba. Szüleimnek köszöntünk aztán felcipekedtük a cuccokat és elpakoltuk a ruhákat. Kicsit elfáradtunk és lepihentünk. Az ágyra feküdtem és ő mellém. Hozzám bújt a fejét a mellkasomra rakta fejét a kezével, meg a hasamat simogattam. Én a hátát simogattam. Egyszer csak a kezei lejjebb csúsztak a hasamnál. Lassan kigombolta a farmerom és lehúzta a cipzárt. Benyúlt és erősen megmarkolta a farkamat. Fel - le húzogatta, és én élveztem, ahogy játszik velem. Levette rólam az összes ruhámat. Hanyatt feküdtem és ő meg rám. Smárolni kezdtünk, Aztán csókolgatta a nyakam néha - néha bele is harapott. Ment lejjebb és lejjebb a hasamat csókolta aztán leért a farkamhoz. Eleinte csak kezével játszott vele aztán már nyelve végével kényeztette a makkom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 18. vasárnap 09:59
Nem kell folytatni.Gyenge.
#3 listike 2013. 12. 30. hétfő 07:32
Nem folytattad, tehát becsaptál minket.
#2 papi 2013. 08. 13. kedd 05:24
Remélem a folytatás jobb lessz.
#1 Törté-Net 2008. 04. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?