A+ A-

A második X Krisztivel

Ez a történet már jó néhány éve esett meg velem. Haverokkal úgy döntöttünk, hogy lemegyünk a Duna - partra és csapunk egy nagy kan - bulit, hiszen nekem aznap volt a 20. születésnapom, és a második x - et meg kell ünnepelni rendesen. Ismeritek az ilyet. Vadkemping, zene, pia, állatkodás.
Fogtuk is magunkat egy péntek délelőtt és összeszedtük a cuccokat. Nyolc ember 4 sátorral, és eszméletlen mennyiségű piával. Mivel azért a városhoz nem volt olyan nagyon közel a tábor helye, a felszerelést kocsival szállítgattuk le. Délre már állt a mi kis táborunk és zúgott a zene. Közben piáltunk, horgásztunk. Ez első nap szép csöndben el is telt, és mivel ismerőseinknek elmondtuk, hogy hova is megyünk, néha 1 - 1 ember meglátogatott minket. Este aztán jött a tábortűz. Kaja, röhögés, pia. Valamit viszont hiányoltunk, ez pedig a nők jelenléte volt. Nem volt mit tenni, irány a Disco. Ahhoz viszont, fürödni is kell. Irány a Duna. Ehhez azért hozzátenném, hogy ez tavasszal történt, tehát a víz, még nem volt olyan hű de meleg. Mindegy, végülis elkészültünk, és a fél tábor, azaz négyen fiuk beugrottunk a kocsiba, izé akarom mondani Trabantba. Ez azért kell a történeti hűséghez.
Mikor megérkeztünk a Discoba, még alig volt valaki. Irány a pult, és a jókedvű társaság ismét öblíti az út porát. Leültünk, és vártuk, hogy jöjjön a nép. Nem is kellett sokat ott unatkozni. Hamar tele lett a helység, és nagyon sok lány volt lenn. Barátom meglátott 2 nőt egyedül egy asztalnál, nem is kellett sokat unszolni, oda is csüccsentünk, meghagyva a többieknek, hogy ők is kezdjék el a csajozást mert 2 lány még kevés lesz. A lányokkal kedélyesen elcseverésztünk, mint közben kiderült az egyikőjüket cimborám ismerte már régebbről, de csak futólag. A másik lánnyal történt beszélgetés során pedig kiderült, hogy a öccsét én ismerem, sőt, elég jó haver. A Disconak hamar vége lett, hiszen sokat dumáltunk és sokat táncoltunk. Megbeszéltük a lányokkal, hogy utánna lejönnek majd hozzánk tovább bulizni a sátorhoz. Megkerestük a másik két delikvenst, akik ekkor már a "sárga föld" határát súrolták. Így muszáj volt a srácokat az első fuvarral leszállítani. Második körben a lányokért mentünk fel. Mivel istenigazából nem nagyon haladtunk a csajozással, így már az is meglepetésként hatott, hogy ők már eldöntötték, hogy hogy ki - ki mellet fog ülni, magyarán már választottak. Hozzáteszem jól, mert ez a mi elképzeléseinknek is megfelelt. Mikor leértünk, a hátsó ülésen lévő párocska, Lajos és Reni kijelentették, hogy ők még maradnak egy kicsit a kocsiban és majd később jönnek.
Mi Krisztivel bevonultunk a sátorba, ahol haverom már ébren volt, hiszen ő nem jött velünk bulizni. Egy kis beszélgetés és bemutatkozások után vette is a lapot, meg vagy 5 üveg sört, és kiment pecázni. Mi már csak ketten maradtunk. Mivel én az éjjel teljesen leizzadtam a tánc alatt, elkezdtem átötltözni. Ez Krisztinél a vetkőzés ideje alatt igen erős meglepettséget okozott. Főleg mikor már csak egy boxeralsóban ültem előtte. Kicsit megnyugodott, mikor egy tréningnadrágot, és egy felsőt felvettem. Mikor ezen atrakcióval végeztem, eldőltünk a pokrócon és dumáltunk. A kezem már a elindult közben, combját és a fenekét simogattam, persze még ruhán keresztül. Láttam, hogy tetszik neki, mert mosolygott de nagyon. Egy kicsit még várt, had csináljam. Ekkor végig simított az arcomon, majd hátralökött, és igen szenvedélyesen elkezdett csókolni. Nagyon élveztem a dolgot, hiszem akkor már vagy egy hónapja nem volt barátnőm. A kezem közben járt fel s alá, feltérképeztem már mindenhol. Végigsimogattam mindenütt. Idáig még észre sem vettem a vastagabb öltözék miatt, hogy mennyire formás, mennyire jó alakja van. A kezei egy pillanat múlva már a felsőm alá csúsztak be.
Nagyon élveztem azt ahogy simogat, és azt amilyen vadsággal halad előre. Nekem sem kellett több ennél, a pulóvere már csúszott is, és már csak egy top maradt rajta, amit a mellbimbók már majd kiszúrtak. Nagyon izgató látvány volt. Én ekkor már csupasz felsőtesttel feküdtem előtte. Csókolt mindenhol. Szinte úgy kényeztetett, hogy ne maradjon egy pont sem a testemen, ami kimaradhat. Már a köldök magasságánál járt mikor felemeltem a fejem, és ránéztem érdeklődve. Ő visszacsúszott és nagyon finoman megcsókolt. A kezdeti vadság átment nagyon finom érzékiségbe. Istenien éreztem magam, és tudtam most rajtam a sor, és lehúztam róla a kicsi fehér toppot. És ami elém tárult, azt egy életre nem felejtem el. Nem túl nagy, de annál formásabb mellek, talán sosem láttam, még ennyire feszeset, és ennyire szépet. Nem is haboztam sokáig, a nyakától indultam lefelé, és csókoltam az egész testét. Mikor a melleihez értem már nem csinált mást, csak a fejét hátrafeszítve feküdt, és élvezte a szituációt, közben a kezével a fejemet simogatta. A melleinél órákat tölthettem volna, annyira izgatott a látvány. De nem álltam meg, lesz még időm visszatérni, gondoltam én. A hasfala izgatóan feszes volt, és majd minden csók után megremegett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherkalman1 2017. 05. 31. szerda 07:47
Kicsit zavaros volt.
#7 A57L 2016. 06. 4. szombat 04:31
Nekem ez nem jött be,nem tetszett.
#6 papi 2015. 12. 21. hétfő 18:12
Nem rossz
#5 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 06:06
Közepes!
#4 incifinci 2002. 12. 9. hétfő 10:29
Nem tudom, hogy jött ki a több mint 7-es átlag. Ha a folytatás is ilyen bugyuta, akkor inkább ne írd le. Ezt is kár volt elolvasni.
#3 weed 2002. 10. 31. csütörtök 11:54
Ezek aztán gyorsan végeztek. Egy kis lefetyeléstől elment a buxa, a srác arcon lőtte rögtön az elején a szopásnak.. Qrva ratyi story
#2 xxe 2002. 08. 10. szombat 13:11
Sweety.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?