A+ A-

Buszozunk

A nyári melegben semmi kedvem sem volt gyalogolni, ezért buszra szálltam és úgy indultam el a találkozóra. Mindig szerettem tömegközlekedéssel járni, mert ott érdekes emberekkel találkozhatok. Amikor felszálltam a buszra, már óriási volt a tömeg, és megcsapott az izzadt testek szaga, de kivételesen ez nem borzasztott el. Élveztem, ahogy egymáshoz préselődik a sok ember. Az egyik kanyarban nekiestem egy középkorú férfinek, és ahogy a hátam hozzádörzsölődött, észrevettem, álló férfiassága majd átdöfi a nadrágját. Ahogy erre gondoltam, mellbimbóim megduzzadtak, és éreztem, hogy izgalomba jövök. A férfi is megérezhette, mert végigsimított a vállamon, amitől megremegtem. A következő megállónál a férfi leszállt, és én követtem. Már nem gondoltam a találkozóra, és, hogy a barátnőim várnak, csak arra, amit az a férfi adhat nekem. Egy ideig követtem, de az egyik sarkon befordulva szemben találtam magam vele. Kérdőre vont, hogy miért követtem, de még válaszolni sem tudtam, és ő máris felhívott a lakására. A lakásán nem kezdett el rögtön nyomulni, és ez tetszett. Szokásos ismerekedő kérdésekkel kezdett: hogy hívnak, hány éves vagyok stb. Nem mondtam meg a valódi koromat, 19 - at mondtam, holott mégcsak 16 voltam. Magáról is mesélt: hogy 32 éves, és nem rég hagyta el a barátnője, megkérdezte, hogy voltam - e már férfivel. Mondtam neki, hogy nem, de ha tudná, hogy hányszor fantáziáltam róla.
A rövid csevely után végigfektetett az ágyon és nagyon lassan el kezdett vekőztetni. Először kigombolta fehér blúzom legalsó gombját, és megcsókolta a hasam, majd ment a következő gombhoz, és újra megcsókolta a hasam. Így ment ez, amíg végül levette a blúzom, és a nyakamat csókolgatta. Hosszú barna hajamat odébbsimította melleimről és elkezdte szívni őket. Éreztem, hogy a bugyim átnedvesedik, és a gyönyör átjárta a testem. Kívántam a férfit testem minden porcikájával, és azt akartam, ő is élvezze. Hanyatt döntöttem az ágyon és én is elkezdtem őt vetkőztetni. Az ingével kezdtem, és én is olyan lassan gombolgattam, mint ő az előbb. Közben a farka újra kemény lett, és kicsit megijedtem, mert még sosem fogtam férfi hímvesszőt. A félelem hamar elmúlt, és kíváncsian húztam le farmerja cipzárját. Ekkor ő vette át az irányítást, és csípőmnél fogva az ágyhoz szorított. Ahogy fölém tornyosult, megéreztem testének sós illatát. Nem vette le rólam a szoknyámat, csak fölgyűrte.
Kicsit hátrébb húzódott, és gyönyörködött majdnem meztelen testemben. Nemsokára meguntam, hogy csak nézeget, felültem, és lerángattam róla a kicipzározott farmerét. Alsógatyáját, már csaknem átdöfte hatalmas álló farka. Abban a pillanatban elhatároztam, hogy megszerzem, életem első orális szexuális - élményét. Benyúltam a gatyájába, és átfogtam a vastag hímvesszőt. Alig fért el apró kezemben, de ezen nem sokáig gondolkoztam. Elkezdtem húzogatni, és a tövénél mindig kicsit erősebben fogtam. Azelőtt még soha nem csináltam ezt, de a férfi reakcióját figyelve, nem csináltam rosszul. Aztán a számat is elkezdtem használni. Először, csak a csúcsát nyalogattam, körkörösen, majd egyre lejjebb haladtam. Itt - ott gyengéden meg is haraptam, és olyankor mindig hangosan felnyögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 04. 5. szombat 13:03
Rossz.
#1 Törté-Net 2008. 03. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?