A+ A-

Zsolt és Yvonne története

Zsolt és Yvonne csak féltestvérek voltak, de kiskoruk óta együtt nőttek fel. Yvonne - t, aki egy francia anyától származott, a papa hozta a házasságba, s egyéves volt, amikor Zsolt meg - született. Szégyellni sose szégyellték magukat egymás előtt, mivel még kamasz - (illetve bakfis - )korukban is egy szobában aludtak - Zsolt legszívesebben sortnadrágban vagy meztelenül.
A szexet is együtt fedezték fel. Yvonne - aki az iskolai tornaórán, rúdmászás közben is - merte meg a kéjgyönyört - tizenkét éves korában kezdett maszturbálni. Mivel nagyon élvezte, csaknem minden éjszaka kielégítette magát az ágyban. Tizennégy éves volt, amikor felfedezte, hogy tusolás közben a zuhany rózsáját alulról a szeméremajkaira irányítva legalább olyan jól ki tudja elégíteni magát, mint kézzel. Zsolt egyszer épp az elélvezés pillanatában nyitotta rá a fürdőszobaajtót. Yvonne egyik kezével éppen hegyes kis mellét markolta és két ujjal mellbimbóját dörzsölgette, a másikkal pedig alulról a lábai közé irányította a vízsugarat. Kéjes nyögése és testhelyzete annyira egyértelmű volt, hogy a lány meg sem próbált magyarázkodni. Nem sokkal később legjobb barátnőjével, Katival együtt kipróbálta Kati mamájának vibrátorát is, amit az - mármint Kati - már nagy gyakorlattal használt. Mivel Yvonne még nem volt annyira gyakorlott, egy alkalommal tövig bedugta hüvelyébe a vibrátort, azaz nem egy férfipartner, hanem egy melegen duruzsoló műfasz révén vesztette el a szüzességét.
Egy éjszaka arra ébredt, hogy Zsolt ágya felől ritmikus csattogás hallatszik. A telihold elég jól megvilágította a szobát, és Yvonne jól látta, hogy Zsolt felhajtotta a takarót, és ülő helyzetben a falnak támaszkodva veri a farkát. A lány érdeklődéssel figyelte, és különösen a fiú merev farkának mérete lepte meg. Testvére önkielégítését hallva most villámgyorsan el - szánta magát. Felpattant ágyáról, egyetlen ugrással a fiú ágyánál termett és hálóingét levetve odabújt mellé. Mindketten anyaszült meztelenek voltak. A lány mindkét kezével simogatni kezdte a fiú sportos testét, majd hasát és serkedő ágyékszőrzetét. Ekkor ütköztek bele tapoga - tódzó ujjai a fiú mereven felálló kárjába. Először megijedt tőle, hogy mekkora, de aztán na - gyot nyelt és határozott mozdulattal megmarkolta a keményen álló rudat és le - föl húzogatni kezdte rajta a bőrt. Zsolt egész testében megremegett, s ő is elkezdte simogatni nővére testét. Amikor keze a lányos mellekhez ért, odahajolt és végigcsókolta a hegyesen álló mellbimbókat. Yvonne hanyatt vetette magát az ágyon, és magára húzta a fiút. Zsolt szinte megbabonázottan feküdt a lány széttárt lábai közé, mindkét kezével megragadta a hóna alatt, s előremeredő farka szinte magától találta meg az utat a hüvelybe. Ő maga nagyon gyorsan elért a csúcspontra. Amikor érezte, hogy rögtön elélvez, kirántotta farkát a lányból, feltérdelt, s a lány testét térdei közé szorítva erőteljes mozdulatokkal reiszolni kezdett. Alig telt el egy pár pillanat, amikor ágyéka kéjesen megvonaglott, és élénk rózsaszínű, fénylő makkjából hatalmas ondólövegek spricceltek ki a lány hasára, sőt egészen fel a melléig és nyakáig. Yvonne gyönyörködve nézte a kiáramló fehér lövegeket, amelyek egész testét elborították, de ő még korántsem ért fel a csúcsra. Először lenyúlt a csiklójához, hogy ő is önkielégítéssel jusson el az orgazmusig, de addigra Zsolt már összegömbölyödve feküdt a lábai között, s arcát a kéj - nedvtől gyöngyöző pinaszőrbe fúrta. Aztán - mintha világéletében ezt csinálta volna - kinyúj - totta a nyelvét, és erőteljes nyelvcsapásokkal nyalni kezdte a szeméremajkakat és a köztük előtüremkedő csiklót. Ettől a lány egyre hevesebben lélegzett, majd mindkét kezét a fiú tarkó - jára téve benyomta annak arcát az illatozó pinába. Zsolt gyönyörittasan szippantotta be a buja ámbraillatot, miközben nyelvével lankadatlan erővel nyalta a szeméremajkakat és a csiklót.
- Óóóóóó! Óóóóóóó! Hát ez őrület! - nyögte a lány, és mindkét talpával az ágyra tá - maszkodva dobálni kezdte altestét. - Á - á - á - á - á - á - á - á - á! - sikította szaggatott ütemben, amíg a fiú a szájára nem tapasztotta a tenyerét, nehogy a szüleik meghallják.
Attól kezdve szinte mindig együtt aludtak, és sűrűn szeretkeztek.
č
Az évek multával a fiú jó kiállású kamasszá, nővére pedig feltűnően nőiesedő bakfissá érett. Zsolt gyönyörködve nézte a lány karcsú alakját, lányos, de már gömbölyödő melleit és szélesedő csípőjét. Azt viszont örömmel állapította meg, hogy ő egy fejjel magasabb volt a nála egy évvel idősebb Yvonne - nál.
Tizenhat éves korától Yvonne - nak már állandó barátja volt, a húszéves, főiskolás Tamás, akivel rendszeres nemi életet élt, de azért Zsoltot sem hanyagolta el. Amikor csak lehetett - főleg vizsgaidőszakokban, amikor Tamás nem ért rá vele foglalkozni - véget nem érő szex - partikat tartott öccsével, aki koránál fogva hihetetlen szexuális teljesítményre volt képes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 09. 28. szerda 11:06
nekem tetszenek a vibris játékok... folytasd
#8 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 16:41
Holvan a folytatás?!
#7 feherfabia 2015. 06. 27. szombat 07:17
Nagyon jó!!!
#6 tomi19 2014. 03. 6. csütörtök 20:44
Idő szerű lenne a folytatása,10 pont nagyon tetszett =D
#5 listike 2014. 02. 17. hétfő 16:40
Mikor lesz a folytatás.
#4 papi 2014. 02. 10. hétfő 05:38
Egész jó
#3 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:28
Jó írás.
#2 sztbali 2012. 08. 8. szerda 16:48
Nem rossz. 8 pont.
#1 Törté-Net 2008. 03. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?