A+ A-

Niki a szomszédból

Néhány éve történt a dolog. nagyon forró nyár volt, mindenki olvadt el a melegtől, nekem meg egy rohadt légkondim se volt, (mondjuk akkoriban még másnak se nagyon)... Egy szál rövidgatyóban járt mindenki a házból, a nők meg általában bikinire vetkőztek. Niki, a szomszéd nőci a virágaival bibelődött a kertben, én meg az ablakból bámúltam. gyönyörű egy nő volt mondhatom, ahogy lehajolt a virágokhoz egy narancssárga kis virágos bikiniben, elképzeltem hogy odamegyek hozzá és ott helyben megdugom a virágok közt.
Persze tudtam hogy ez csak álom, akkora darab volt a férje mint egy kétajtós szekrény, nem mertem volna megtenni... De az a nő... apám... Lehetett már vagy harmincöt éves de olyan volt a teste hogy azt nem lehetett nem észrevenni... Rövid tüsi haj, nagy, kemény cicik izmos popsi és comb, és elég magas is volt az addigi nőimhez képest...szóval igazi nehézbombázó. És ott hajlongott nekem háttal a kertben. Az a popsi...hú, gondoltam de jó lenne ezt a nőt megdugni...Akkor persze még nem is sejtettem hogy ez az álmom valóra fog válni...
Niki férje üzletember volt és gyakran utazott el több napra üzleti utakra. Azon a fülledt hétfő délutánon sem volt otthon amikor Niki becsöngetett hozzám.
- Szia Tomi, feljönnél egy percre, azt hiszem valamit félrenyomtam a számítógépen... - furcsán mosolygott. Gyakran hívtak fel gépet szerelni, nem lepődtem meg, nem igazán értettek a számítógépekhez, meg akkoriban még nem is volt annyira elterjedt az hogy otthoni használatra számítógépe legyen mindenkinek. Felkaptam egy rendszerlemezt és már mentem is. Előttem riszálta a seggét Niki felfelé a lépcsőn. Nem bírtam levenni a szemem róla. Most egy sötétkék bikini volt rajta, ahogy mögötte lépkedtem egészen be lehetett látni oda ahol a punciját takarta a picike ruhadarab. éreztem hogy a farkam lassan kezd életrekelni...
Ahogy felértünk, bementünk a hálószobába, ugyanis ott volt a Niki gépe. Én le is vágódtam elé a székre mint aki otthon van, hiszen ezerszer ültem már ott, nem volt szokatlan. Nikire csak a szemem sarkából pillantottam néha, és szerintem akkor is mindig elvörösödtem, ha netán találkozott a tekintetünk... Odajött és kissé behajolva mutogatni kezdte hogy mi a baja a géppel, én meg bólogattam és közben lopva a mellét bámultam mint akit hipnotizáltak.
- Ez el fog tartani egy darabig, újra kell telepíteni az Office-t. - mondtam neki miután felmértem a helyzetet (a monitoron is meg a melltartóban is).
- Oké csináld nyugodtan ráérünk - mosolygott Niki. Leült mögém az ágy szélére. A monitor tükrében éppen láttam ahogy megigazítja a melltartóját (úúúú hogy megremegtek azok a didik), a farkam enyhén megmoccantotta a rövidgatyómat, így hát kissé előrébb dőltem hogy ne vevődjön észre a dudor. Elkezdtem a telepítést.
- Hú de rohadt meleg van... -mondta Niki és a monitor tükröződésében láttam hogy kicsit elhúzza a melltartót és belefúj, hogy hűtse a melleit. - legszivesebben meztelenül járkálnék...
- Hát biztos lenne közönséged. - nyögtem. A farkam úgy állt a naciban mint a fagyott kutyaláb.
- Zavar ha leveszem a melltartót? - kérdezte Niki, mire egy verejtékcsepp gördült le a homlokomon, egyenesen bele a szemembe.
- Á dehogy..., vegyed ha akarod... - nem mertem megfordulni.
- Szeretnéd mi? - Niki kajánul felkacagott. Ezt beszoptam. Persze esze ágában sem volt levenni semmit. Törődik is ő velem. Biztos látta milyen kínban vagyok és élvezte a helyzetet. Ez bosszantott és csak méginkább kínosan éreztem magam.
- Na jó látom zavar, hogy itt vagyok, dolgozz csak nyugodtan én addig megyek lezuhanyozom. - törte meg a kínos csendet - Kérsz egy sört?
- Az jól esne.
Niki kilibegett a konyhába behozott egy sört aztán ment zuhanyozni. Szinte egyszerre hajtottam fel a sört. Baromi jól esett. Hallottam ahogy folyik a víz a fürdőszobában. A sörtől felbátorodva úgy döntöttem meglesem Nikit zuhanyozás közben. Közelebb lopakodtam majd belestem a kulcslyukon. El volt húzva a zuhanyfüggöny, semmit nem láttam csak egy homályos alakot mögötte. Lassan megnyomtam az ajtót, amely épp csak be volt hajtva. Bekukkantottam. Niki velem szemben állt anyaszült meztelenül, habosan, épp behunyt szemmel mosta a haját.
A lábam a földbegyökerezett a gyönyörtől. A borotvált szinte teljesen csupasz punci és a gyönyörű mellek látványa egyszerően sokkolt. Nem bírtam megmoccanni, pedig tudtam hamarosan kinyitja a szemét és meglát. Csak bámúltam álmaim nőjét két lépésnyire tőlem meztelenül, ahogy mossa a haját. Aztán végre magamhoz tértem és óvatosan kihátráltam, behúzva az ajtót.
- Nem tetszett a látvány? - szólalt meg bentről Niki. Na most lett csak melegem igazán.
- Bocsi, csak... szólni akartam hogy kész vagyok.(ja, teljesen)
- Ideadnád a törölközőt? - hallottam bentről.
- Pe... persze. - beléptem ismét és Niki még mindig meztelenül állt a zuhany alatt engem méregetve. - Szóval mégiscsak tetszett amit láttál - mosolyodott el a gatyámban dudorodó farkamra pillantva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 11. 24. péntek 23:05
Atival értek egyet.
#5 A57L 2014. 09. 19. péntek 06:10
Nem rossz történet.
#4 listike 2014. 06. 24. kedd 11:42
Ez nagyon jó volt.
#3 Ram Agile 2008. 03. 4. kedd 17:47
A fagyott kutyaláb kifejezés szerintem nem illik a szövegbe, a többi pedig lehetne kissé bővebb. De jó sztori.
#2 Ati 2008. 03. 4. kedd 08:51
Tök jó,az lenne a jó ha a hölgy mindig kitalálna valamit amivel feldobná a történetet és a végén lenne hepiend.
#1 Törté-Net 2008. 03. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?