A+ A-

Erika és Ádám

Ádám munkahelyén találkoztak először. Erika 25 éves volt, Ádám pedig éppen harminc. Erika cége raktározással foglalkozott, Ádámék pedig szállítmányoztak. Erika főnöke átküldte a fiatal nőt egyeztetni néhány kérdést és ekkor látta élőben először a férfit. Előtte már váltottak pár telefonhívást, emaileket is küldtek egymásnak, de a szokásos hivatalos formulákon kívül csak elvétve tértek ki személyes témákra, akkor is legfeljebb a következő heti szabadság miatti helyettesítésekről volt szó.
Erikán a szokásos ruházat volt, nadrág és pulóver, magas sarkú cipő, finom smink. Mindig csinosan és igényesen öltözött, kivívva ezzel kollégái elismerését. A szokásos enyhén kivágott puli látni engedte melle felső domborulatát. Ádám persze lopva megnézte, ami jól esett a lánynak - másoktól nem szívesen viselte el, de Ádám még ismeretlen volt a számára, egy lehetséges kaland. Jól nézett ki a fiú, nem volt széles a válla de határozottan arányos alkata volt, vidám tekintete és udvariasan pajzán mosolya. Erikának jól esett, hogy nőiességét ilyen finom és leplezett módon vették észre. Kellemes bizsergés járta át belül és hirtelen nagyon szerette volna, ha a fiú kezdeményez. Általában belement az ilyen visszafogottan erotikus játékokba de alaposan megfontolt minden további lépést. Ádám nem volt tolakodó, valahogy "érezte belül a lányt", hogy mire vágyik, mit hajlandó elfogadni. Ahogy beszélgettek a munkáról a tekintetük össze-össze villant, mindketten tudták, hogy tetszenek a másiknak.
"De jó lenne átölelni!" - gondolta Ádám de nem mert közelebb lépni a lányhoz. Amúgy sem tette volna meg, mert nem voltak egyedül az irodában. De igyekezett a lehető legközelebb lenni a fiatal nőhöz. Erika észrevette az óvatos közeledést. "Becserkésznek..." gondolta magában és belül el is mosolygott. "Ő a vadász, én pedig a vad. Melyik reklámban is van?" - csak erre tudott gondolni.
- Szóval? - riasztotta fel egy kérdés. Ádám mosolyogva, csúfondárosan nézte a lányt, aki zavarában rettentő vörös lett.
- Szóval? - kérdezett vissza, menteni a helyzetet.
- Elküldöm e-mailban, jó? - javasolta Ádám még jobban mosolyogva. Erikának fogalma sem volt miről is lehetett szó, agyában még mindig az iménti hasonlat járt meg de nem akart felsülni rögtön az első találkozáskor.
- Rendben, küldd légy szíves! - mosolygott vissza amitől valósággal ellenállhatatlanul bájos lett. Ádám először látott ilyennek nőt és tudta, hogy meg kell kapnia Erikát.
Mégis, ott és akkor mindketten érezték, hogy ideje véget vetni a találkozásnak. Erika jóleső izgalommal bensejében autózott vissza a munkahelyére. Másnap reggel amint beért, feszülten nyitotta meg az e-mail-jeit és nem kellett csalódnia. Levelezgetni kezdtek de már egyre több személyes utalás és még több évődés volt a leveleikben. Kiderült, hogy Ádám is szakítás után van, a sebeit nyalogatja de nagyon nyitottnak tűnt és úgy általában is lenyűgözte Erikát, aki teljesen átadta magát a kalandnak. Lassan egyre több volt a leveleikben az erotikus ugratás mint a hivatalos rész. Szinte mindenről valami szexuális szójátékot csináltak, vicces helyzeteket ábrázoló erotikus tartalmú képeket, videókat küldtek egymásnak. Erika nagyon felszabadultnak érezte magát, bár alapvetően prűd volt kifelé. Talán mert régebbi pasijai vagy nem vették a lapot vagy éreztették vele, hogy ilyesmi a fiúk dolga. Most Ádám szinte magától értetődően benne volt a játékban.
Két hét múlva pénteken Erika megint átment Ádámhoz, de ezúttal igyekezett minél később indulni. Már két nappal korábban utánakérdezett, hogy a fiú sokszor bentmarad adminisztrálni és ilyenkor a munkatársai már általában szállingóznak hazafelé. Pajzán hangulatban feldobta a témát, hogy segítsen-e egyik délután és persze Ádám vette a lapot. Szuper lenne, pénteken sok dolgom lesz mivel el akarok utazni és csak kedden jövök be" - mikor a választ olvasta, Erika valósággal elalélt a székében. "Még szerencse, hogy a többiek nem látnak a monitor mögött, tisztal vörös lehetek" - gondolta magában, arra a gondolatra, hogy kettesben lehet a fiúval. Képzeletében vadul cikáztak a gondolatok, helyzetek, csókok... "Pasivadász vagyok" - ez volt a következő gondolata de nem érdekelte. Akarta a fiút, találkozni akart vele, hirtelen úgy érzete bármit hajlandó lenne megtenni neki.
Fél éve volt egy szakítása, a srác akivel járt hirtelen összejött egy másik lánnyal, azóta Erika nem volt senkivel. Szerette a szexet és általában élvezte is. Most hirtelen nagyon hiányozni kezdett neki egy férfi. "Akár le is teperhetne az asztalon" gondolta magában. Valósággal kívánta ezt a leteperést s bár nem tudta milyen lehet Ádám ilyen helyzetben, szinte érezte a testén a fiú testét, az ölelését, arcán a forró lehelletet, ölében a fiú hímtagját. "Meg vagyok őrülve, ez már abnormális" gondolta de rögtön utána megint érezte a vágyat a bensejében és a lába között. Érezte, hogy a puncija enyhén átnedvesedett. Hirtelen döntött és felkapott egy dossziét az asztaláról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 16:17
Ezsemlesssz már folytatva.
#6 listike 2013. 12. 27. péntek 06:19
Tetszik.
#5 v-ir-a 2013. 06. 29. szombat 00:07
hol a folytatás??? kár érte nagyon jó...
#4 smutz 2008. 03. 3. hétfő 17:14
tovább!! eddig jó!
#3 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:34
Nekem is tetszik, de nem ártana tagolni valamiképp a szöveget, pl. fejezetekre vagy ilyesmi.
#2 kellenek 2008. 02. 29. péntek 16:54
Ügyesen, érzékien írsz.
Folytasd.
#1 Törté-Net 2008. 02. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?