A+ A-

Egy fura éjszaka Erikánál

Egy eléggé forró nyári napon történt meg ez a dolog amire egyébként sohasem számítottam volna. Erika az egyik barátnőm átjött és közölte, hogy elromlott a számítógépe de sajna rajtam kívül nem ismer mást akitől segítséget kérhetne, de ő csak este lesz otthon mert családi bevásárlásra indulnak. Nagy nehezen belementem a dologba mivel aznap este amúgy is csak itthon unatkoztam volna a tévé előtt. Este 8óra felé csörgött a telóm és hát ki más lett volna, mint Erika..? Felvettem és mondta, hogy ha akarok, már indulhatok ugyanis hazaért, de azt még közölte, hogy csak ketten leszünk, mert a szülei valamit elintéznek még aznap este a nyaralójuknál. Felkaptam egy tiszta pólót (előzőleg épp a kocsit szereltem) és elindultam.
Mikor odaértem ő pont a kapuban állt és elbúcsúzott az egyik barátnőjétől így csengetnem sem kellett csak köszöntem gyorsan, és amíg még búcsúzkodtak bementem a házba. Volt az asztalon egy üveg kóla és mivel meleg is volt meg szomjas is voltam gondoltam kiszolgálom magam, közben Erika is beért és felmentünk a szobájába. Mellesleg nem is csodálom, hogy elromlott a gép állandóan zongorázik a billentyűzeten.. Gondoltam ráérünk addig feldobok egy új rendszert mert menthetetlen volt az állapot. Azt mondta, mindjárt jön csak hoz fel pár szendvicset mert nagyon éhes lett és kérdezte kérek-e én is. Amíg ő lent volt, én csináltam egy kis helyet magamnak és arrébb pakolásztam a cuccait, reméltem nem haragszik majd meg érte, de ahogy pakolásztam egyszer csak a kezem közé akadt egy fekete tanga. Elképzeltem vajon milyen lehet rajta, hát nem kellett sokáig gondolkodnom ugyanis belépett egy pont ugyanolyanban és egy kis fehér topban szendvicsekkel a kezében. "nagyon meleg van" csak ennyit mondott aztán leült mellém és a kezembe nyomta a kaját.
Én csak ültem és néztem. Aztán megkérdezte, hogy amúgy mit keres a kezemben a tangája, persze én rögtön elkezdtem magyarázkodni, hogy csak pakoltam és ne haragudjon de ő csak rám mosolygott és adott egy puszit majd megkérdezte sokáig tart e még amíg készen lesz a gép. Mondtam neki, hogy nem és közben nem tehettem róla.. le-le pillantgattam. Tetszett neki a helyzet, hogy ennyire kíváncsi vagyok rá és hát őis tudta magáról, elég csinos csajszi és most ezzel hogy egy szál bugyiban ül mellettem kicsit zavarba hozott.
Egy darabig megszólalni sem nagyon tudtam, és ekkor ő megkérdezte szerintem jól áll e neki. Csak bólogattam, hogy nekem tetszik bár ezt ő is nagyon jól tudta. Aztán valami olyan kérdés következett, ami eléggé megdöbbentett: Szeretném e megnézni ezek nélkül is. Próbáltam menteni a helyzetet, mégse fajuljon el ez a dolog, hiszen az egyik legjobb barátnőmről van szó, de az volt a helyzet hogy kíváncsi voltam rá. "Aha, miért is ne" mondtam. Felállt és levette a tangát, aztán a toppot és ott állt előttem teljesen meztelenül. Ekkor valami megmozdult odalent. Csak néztem rá, ő meg beleült az ölembe és azt kérdezte "tetszem?". Igen, mondtam halkan aztán adott egy puszit az arcomra és az igazan meglepő ezután következett: kaptam egy puszit a számra is, aztán megfogta az egyik kezem és a combjára tette. Egyre keményebb lettem, ő is érezte..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.04 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 11:46
Nemrossz.
#6 listike 2014. 04. 5. szombat 11:08
Nem rossz.
#5 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:39
Valóban rengeteg benne a logikai hiba. Mint aki még életében nem volt szűz nővel. Jobb szeretem ha a szerzőnek van némi tapasztalata is arról, amiről ír.
#4 szldro 2008. 02. 28. csütörtök 00:46
Ö nem élvezett el?? ez egoizmusra utal...1p
#3 Johny 2008. 02. 27. szerda 22:31
A háttértörténet röhej, az "akció" elég jó. 5 pont.
#2 smutz 2008. 02. 27. szerda 17:09
Hááát! Az újjaid benn voltak, még szűz maradt, majd beleélveztél és gondolom nem lett terhes! Szép álom, de azonkívül egész jó.
#1 Törté-Net 2008. 02. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?