A+ A-

Ifjúkori kaland unokatesóimmal

Amikor még fiatalabb voltam, meglehetősen zaklatott életet éltem. Ma már ezt egy húszas évei legvégén járó nőként valamelyest szégyellem, de azért le nem tagadhatom. A kilencvenes évek első felében voltam tinédzser, és úgy rémlik, akkoriban az áradt mifelénk mindenhonnan, hogy a két legjobb dolog a világon Amerika és a szex. Véletlenül valóban volt egy amerikai rokonom, Trudy néni, aki San Franciscóban lakott, és kétévente meglátogatta a családot. Ő mesélte egyszer, hogy odaát a legtöbb férjes nőnek szeretője van, akikről néha még a férfiak is tudna. Persze a pasikat sem kell félteni, mondta nevetve. Anyám nem örült neki, amikor Trudy néni (aki egyébként egy jól ápolt, csinos, ötvenes nő volt) ilyeneket mondott, miután elfogyasztott néhány konyakot. Az én fantáziámat azonban korán felcsigázták a pikáns történetei.
1994 nyarának elején töltöttem be a tizenhatot. Különös, hosszú, forró nyár volt az. Májusban halt meg Ayrton Senna, akihez kamaszszerelem fűzött, majd Amerikában futballvébét rendeztek, és a pilóta iránti rajongásomat hamar sikerült átmentenem a focistákra. Egy miniatűr biliárdasztalra is emlékszem, amelyiken a bátyámmal játszottunk akkortájt - arra, hogyan vetett fénycsíkokat rá a lemenő nap meleg nyári estéken. Emlékszem az utcáról áradó gyerekzsivajra és a strandolók bőrére száradt homok szagára, kamaszkorom delére. Olyan nagyszerű idők voltak!
Egy kis faluban laktunk, nem messze Székesfehérvártól. Az unokatesóim gyakran eljártak hozzánk Sárbogárdról: egy 17 éves fiú, Peti és egy velem egyidős lány, Zitus. Nagyon kedveltem őket, sokat játszottunk együtt óvodás korunk óta. Néha ugyan összevesztünk, ahogyan a gyerekek szoktak, de semmi komolyabb csetepatéra nem emlékszek köztünk.
Kilencvennégy nyarán a padlás volt a nagy szám. A bátyám épített ott ugyanis egy terepasztalt: nagy faládika volt, amit megtöltött homokkal, vízzel, és változatos domborzatot alakított ki. Játékkatonákból álló csapatok állomásoztak a síkságon, a dombokon gyufaszálakból épített várak emelkedtek, meg ehhez hasonlók. Néha megengedte, hogy én is játsszak rajta, amikor nem volt otthon. Egy magnót is felvitt oda - lila meg sárga színben pompázott, tekerőgombján egy Micky Mouse matricával - és azon a nyáron mintha mást sem bömbölt volna belőle Bonanza Banzájon meg 2Unlimiteden kívül.
Emlékszem, az, amit el akarok mesélni, augusztus elején történt. Unokatesóim azon a nyáron már harmadszor látogattak meg, és én minden egyes alkalommal egyre jobban örültem nekik. Ottlétük második napján a bátyám éppen horgászni volt a velencei tónál. Felinvitáltam hát a Zitust és Petit a padlásra.
Egy létrán kellett felmászni, Peti mászott utánam. Hirtelen megéreztem a tekintetét magamon. Lenéztem, és láttam hogy unokatesóm a popsimat és kivillanó, aranybarnára sült bakfislábamat bámulja. Majd kiguvadt a szeme. Amikor találkozott a tekintetünk, mindketten elpirultunk. Ugyanakkor valami kellemes bizsergést is éreztem, mintha szunnyadó mirigyeim nyújtóztak volna egyet álmukban.
- Nahát, ez a Sanyi terepasztala. Jó mi? - kérdeztem tőlük, amikor felértünk a padlásra. Félhomály volt, és iszonyú hőség. Hosszú hajam csapzottan verdeste a hátamat.
- Aha, tök frankó - felelte Peti, de a szeme sarkából engem figyelt. Már akkor nagyon jóképű srác volt, kedves, meleg szemekkel.
- Hú, de meleg van - csiripelte Zitus, ez az apró, barna lány. Ő is nagyon szép volt. Pár évvel ezelőtt titokban, a fáskamrában már megmutattunk egymásnak egy-két dolgot magunkról... de megbeszéltük, hogy soha senkinek nem beszélünk róla.
- Szerintem is - Peti már húzta is le a pólóját. Vékony, de izmos teste volt, nagyon tetszett. A rövidnadrágja is nedves volt egy kicsit az izzadságtól, és én egy pillanatra odanéztem. Elöntött a forróság. Mintha a fütyköse nem lett volna teljesen nyugalmi állapotban.
- Vegyük le mi is a felsőt! - javasolta hirtelen Zitus.
- De rajtam nincs melltartó - dadogtam.
- Ugyan, senki sem lát - kuncogott az unokatesóm, és ledobta magáról a sajátját. Rajta sem volt. Kis mellei feszesen ágaskodtak, feszülős rövidnacija felett pedig kivillant lapos hasa és a köldöke.
Peti rápillantott Zitusra, aztán ráemelte komoly, barna szemét. Elöntött a bátorság, és én is ledobtam magamról a pólómat. Nekem nagyobb melleim voltak már akkor, mint Zitusnak, és észrevettem, ahogyan Peti mohó tekintete végigsiklik rajtam. Biciklinadrágon ráfeszült a puncimra és a combomra, és éreztem, hogy nedvesedek alatta...
Peti ekkor elfordult. Zitus kuncogni kezdett. Én először nem értettem mi történt, és már kezdtem magam zavarban érezni, amikor Zitus odalépett a testvéréhez, és vállánál fogva megperdítette.
- Hé! - méltatlankodott a fiú, én pedig rájöttem, mi volt az oka az elfordulásának. Állt a fütyköse, mégpedig... hát, nem volt egy aprócska darab. Zitus felnevetett, én pedig vörös lettem, mint a pipacs.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2017. 03. 2. csütörtök 12:04
Klasz tini történet.
#9 papi 2014. 03. 2. vasárnap 21:42
Tetszik.
#8 A57L 2013. 08. 12. hétfő 04:16
Nem rossz.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 11. szombat 11:21
Én nem hiszem el, hogy ez megtörtént volna. Közepes.
#6 tomi19 2012. 12. 10. hétfő 18:31
Ez nem botlás csak egy szép emlék amire jó vissza emlékezni,de szerintem sokan vagyunk így.
#5 sihupapa 2008. 09. 30. kedd 22:28
nem botlás volt hanem szerintem egy szép emlék.
mert még nost is emlékszelrá.
#4 htmnaz 2008. 02. 26. kedd 14:16
Gyuri, jól mondta one, az első ági unokatestvérek közötti házasság és szex tiltott, de a másod ági már nem.

annyiben igaz, hogy mivel unokatestvér, ezért nem feltétlenül laknak együtt, nem teljesen van olyan érzésem amikor testvérek vagy szülők-gyerekek csinálják.

a történet pedig egész jó, 8 pont!
#3 one 2008. 02. 25. hétfő 23:55
A törvények az első ági unokatestvéreket még tíltják.
Tehát ez még az a kategória
#2 gyuri0926 2008. 02. 25. hétfő 07:09
Ez nem családi történet , legalábbis az incest (vérfertőzés) értelemben. A jelenleg hatályos magyar törvények is engedik az unokatestvérek házasságát ,tehát ez egy hetero történet, mert annyi az egész , hogy egy sexuálisan tudatlan lány kézzel kieégíti a fiú unokatestvérét , amit nézve maszturbál a leány unokatestvér . Aztán a politika minek a végén azt aztán nem értem.Azért egy 5-t megérdemel.
#1 Törté-Net 2008. 02. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?