A+ A-

Mázlista vagyok

14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár elég jóban voltunk. Amikor a szüleim elmentek, mindig őt kérték meg, hogy legyen a bébiszitter. Ő szívesen vállalta, mivel jól kijöttünk egymással, és neki nem volt dolga. Telt múlt az idő, pontosabban 2 év telt el, és engem igencsak elkezdtek érdekelni a lányok és barátnő híján sokszor könnyítettem magamon bal kezemmel, ehhez szereztem egy sexújságot is, ami mindig a párnám alatt volt. Eddigre a legjobb barátom lett Emese (a szomszéd lány) és mindent megbeszéltem vele. Na jó, majdnem mindent, mert a maszturbálós részt szégyelltem ő előtte is. Egyszer a szüleim elutaztak Hévízre, valahányadik nászútra, és egy teljes hétvégén át nálunk volt Emese. Bár nem féltem egyedül és el tudtam végezni a ház körüli munkát, azért nem bántam, ha itt van. Szombaton reggel sokáig aludtam, és amikor dél körül felkeltem, elővettem a sexújságot a párnám alól. Azt persze nem tudtam, hogy Emese már a házban van, és készíti az ebédet, amit megígért a szüleimnek. Amikor benyitott, hogy felkeltsen, eléggé meglepődtem, és gyorsan elfordultam, hogy ne lássa meg a sexújságot, illetve az izgalmi állapotban lévő péniszem.
Bár gyorsan a takaró alá tettem az újságot, (én is a takaró alatt voltam) gondolom mindent tudott, mivel ő gyönyörű 20 éves nő létére tapasztalt volt e téren. Elmosolyodott és beljebb jött, majd becsukta maga mögött az ajtót. Leült mellém az ágyra, hogy beszélgessünk. Azt mondta teljesen természetes ez az embereknél, ő is szokta csak nem túl gyakran az önkielégítést. Megjegyezte, hogy nem érti, hogy hogy nincsen barátnőm, mivel jól nézek ki, és a testalkatom is sportos. Én nem tudtam szólni, majd nehezen kinyögtem, hogy azért, mert nekem ő tetszik.Ezen legalább annyira meglepődtem, mint ő. Nem hittem volna, hogy egyszer kimondom és azt se, hogy pont neki. Erre ő azt mondta, adjam oda neki azt az újságot. Odaadtam, mire ő kinyitotta és elkezdte olvasgatni. Láttam, hogy tetszik neki. Bár azt mondta elég furcsa, ő még nem próbálta az ilyen "csoportos" sexet, de kipróbálná. Majd becsukta és az asztalomra tette. Ekkor felállt és azt mondta, nem hagyhatja, hogy ennyire tájékozatlan legyek a sexben, és kénytelen tanítani pár dolgot. Levette a szoknyáját és a topját, majd a bugyiját és a melltartóját is. Mesébe illő teste volt és a feje is gyönyörű volt.
Lefeküdt mellém az ágyra és azt mondta, kelljek fel. Ekkor kicsit bizonytalanul, de felültem. Szétterpesztette a lábát, és el kezdte magyarázni. Mondta, hogy gondolja, tudom mi ez, de most megmutatja, hogy lehet elérni, hogy a lány élvezze. Azt mondta, az a jó, amikor a lány egy aktus alatt többször is elélvez, és ez 60%-ban a fiún múlik. Megfogta a kezem és bevezényelt a pinájához. Itt elkezdte mozgatni kezemet, úgy hogy egy lassú, majd egyre gyorsuló körkörös mozgást eredményez. Halkan elkezdett sóhajtozni, majd olyan 5 perc alatt éreztem, amint a forró pina egyre nedvesebb és nedvesebb lesz, majd már sikolyokban kitörve elélvezett. Eközben bár nem érintettük farkamat, nagyon felizgultam, annyira, hogy egy hajszál választott el az ejakulációtól. Ekkor azt mondta, nagyon ügyes vagyok és megcsókolt. Közben a másik kezemet a mellére rakta és ott is elkezdte magát masszíroztatni. Ekkor hanyatt dőlt és azt mondta, most megmutatja, hogy lehet a legjobban elélveztetni egy lányt, azt mondta csókoljam meg, majd induljak lefele lassan és csókoljam végig a testét, mert ez érzékien hat a lányokra és nagyon felizgulnak tőle.
Én engedelmeskedtem, és ahogy utasított, úgy nyalogattam, csókolgattam végig a testét. Amikor a puncijához értem megmutatta mi is az a csikló és elmondta, hogy a csikló nagyon érzékeny, és ez a kulcsa a legszebb orgazmusnak. Én csak követtem utasításait és elkezdtem nyalogatni a csiklóját, széthúztam a szeméremajkait és benyaltam neki, nagyon élvezte, mert nyalásom alatt fel-le dobálta a testét és a két kezemet erősen rászorította a mellére, és úgy masszírozta azokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 11:53
10 Pont!
#12 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 08:19
Jó.
#11 listike 2014. 02. 21. péntek 17:47
Tetszett.
#10 feherfabia 2014. 02. 16. vasárnap 05:33
9P
#9 FeketeDani13 2013. 11. 14. csütörtök 18:30
Igen,18 majd aztán 20,mivel közben eltelt 2 év!
Egyébként szerintem klassz a történet
#8 tomjoe 2012. 03. 27. kedd 18:15
A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18

ő gyönyörű 20 éves nő létére tapasztalt volt e téren

de nem rossza a story D
#7 tomjoe 2012. 03. 27. kedd 18:14
18 éves majd 20 DDD
#6 v-ir-a 2010. 07. 25. vasárnap 23:51
"Mesébe illő teste volt és a feje is gyönyörű volt. "eddig jutottam és itt elkapott a nevetés.....
#5 Johny 2008. 02. 24. vasárnap 22:27
Hát mázlista vagy az tény, de egyben mi meg szerencsétlenek, mert ez tényleg lehetett volna jobb is,és már megint egy gyenge eresztést kaptunk, bár a téma annyira nem lett rossz, csak a megvalósítás lehetne jobb néhány fokkal...
#4 Ati 2008. 02. 24. vasárnap 20:21
Kár hogy csak enyit irtál,mertebböl jobbat is lehetett volna irni.
#3 Sniper SRTR 2008. 02. 24. vasárnap 18:57
Tényleg az vagy, meg hazudós is.
#2 vakundok 2008. 02. 24. vasárnap 12:15
Ezt mintha már olvastam volna.
#1 Törté-Net 2008. 02. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?