A+ A-

Beteljesült kívánságok

Tamás lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy Rita pár másodpercig a kulcsa után kotorászik a retiküljében, és közben alig hitte el, hogy mindez vele történik meg. Több, mint másfél éve dolgoztak már ugyanannál a cégnél, és bár mindig is tetszett neki az alacsony, vörös hajú lány, pár mondatnál többet soha nem beszéltek. Egészen ma estig, amikor a karácsonyi bulin Rita már a második pohár bor után odalépett Tamáshoz, és szemérmetlenül flörtölni kezdett vele. Ami ez után történt, kissé összemosódott Tamás előtt. Szó szót és ital italt követett, míg végül az est végén, a búcsúzkodásnál Rita úgy rántotta be maga mellé a taxiba a fiút, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Most pedig már a lány lakásában voltak, ahol Rita - miután gondoskodott némi hangulatvilágításról -, a konyhában épp egy teát szeretett volna főzni maguknak. Tamás az ajtóban állva szinte megbabonázva bámulta a lány minden mozdulatát.
Rita észrevette a fiú mohó pillantását, és elmosolyodott. Letette a kezében tartott dobozt, és közelebb lépett Tamáshoz. Szeme furcsa, sosem látott tűzben égett.
- Francba a teával - suttogta szenvedélytől fűtött hangon. Határozott mozdulattal magához rántotta a fiút, és vadul megcsókolta. Tamás egy pillanatra megdermedt a meglepetéstől, de szinte azonnal viszonozta a csókot. Miközben nyelveik játékos táncot jártak egymással, szorosan egymáshoz simultak, kezeik pedig felfedezőútra indultak egymás testén. Tamás egyik kezével Rita blúza alá nyúlt, a másikkal pedig türelmetlenül megmarkolta Rita gömbölyű, kemény fenekét. A lány erre halk nyögéssel válaszolt, a nadrágon keresztül végigsimított Tamás keményedő férfiasságán, másik kezével pedig elkezdte kigombolni a fiú övét. Elégedetten felsóhajtott, amikor a ruhadarab végre megadta magát, és Tamás bokájához hullt. Benyúlt a fiú feszes, fekete boxerébe, kezébe vette az immár tökéletesen merev vesszőt, és néhányszor végighúzta rajta a bőrt.
Tamás úgy érezte, még pár mozdulat, és felrobban. Szelíden megfogta Rita kezét, kivonta nadrágjából, majd határozott mozdulattal lehúzta a lány szoknyáját. Ritán egy rafinált fekete csipketanga és hozzá illő combfix volt, így Tamásnak bizony hátra kellett lépnie egyet, hogy teljes egészében végigcsodálhassa az elé táruló fantasztikus látványt.
- Tetszik? - kérdezte Rita tettetett ártatlansággal, és rekedt hangon felnevetett. - Gyere, menjünk be a szobába - suttogta, és elindult befelé.
Tamás sebtében lerúgta magáról cipőit, kilépett lehúzott nadrágjából, és a lány után eredt. Mikor beért a hálóba, Rita már a hatalmas franciaágyon ült, és épp a blúzát vette le magáról. Káprázatos látvány volt, ahogy a nappaliból beszűrődő lágy fényben finoman kirajzolódott a lány sziluettje. Tamás fél szemmel folyamatosan őt bámulva megszabadult az ingétől, majd a lányra vetette magát. Soha nem látott szenvedéllyel kezdte el csókolni, miközben olyan szorosan nyomta ágyékát a lányéhoz, hogy már szinte fájt. Rita azonban ezzel mit sem törődve, combjait a fiú csípője köré fonva próbálta még közelebb érezni magához.
Tamás mélyen beszívta a lány parfümjének bódító illatát, és a nyakát kezdte el csókolni. Finoman végigpuszilta a fül alatti érzékeny területet, majd a nyelve hegyével érzékien körbecirógatta a fülét, az egekig korbácsolva a lányban egyébként is hevesen tomboló vágyat. Rita lehunyta a szemeit és halkan felsóhajtott. Tamás egy pillanatig gyönyörködve nézte, ahogy a lány alig észrevehetően beleborzong az érintéseibe és a nyakán lágyan végigfut a libabőr, majd tovább ostromolta a testét. Amennyire a melltartó engedte, nyelvével végigsimította a mellek finom ívét, majd gyengéden Rita háta alá nyúlt, és gyakorlott mozdulattal kikapcsolta a feleslegessé vált ruhadarabot. A lány egy másodpercre felemelte vállait, hogy Tamás könnyedén kiszabadíthassa a formás melleket. A fiú ujjaival érzékien végigsimította a keblek lágy domborulatát, könnyedén körbepuszilta a vágytól kemény bimbókat, majd nyelvével kezdte kényeztetni azokat. Egy határozott nyögés jelezte, hogy érzékeny zónát talált. Rita önkéntelenül is beletúrt a fiú hajába, aki intenzívebben folytatta a merev mellbimbók izgatását, kezével pedig a lány combját kezdte simogatni. Rita levegővétele hamarosan egyre hangosabb sóhajokba csapott át, és kezével finoman lefelé kezdte nyomni Tamás fejét. A fiú azonnal megértette a célzást, és csókjaival a lány szenvedélytől tüzelő öle felé vette az irányt. A szexis bugyi szinte teljesen átázott már, így Tamás már messziről megérezte a vágy semmivel össze nem téveszthető, csábító illatát. Most már ő sem bírt magával. Megfogta a bugyi két szélét, mire Rita felemelte a csípőjét, ő pedig egy határozott mozdulattal lehúzta róla.
Tamás egy pillanatra belefeledkezett a lány teljesen csupasz, kéjnedvektől csillogó puncijának látványába, majd lassan végighúzta nyelvét a nagyajkakon. Rita szinte beleborzongott az érintésbe, hangosan felnyögött, és ellentmondást nem tűrő mozdulattal közelebb nyomta magához a fiú fejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:14
Kiválló írás.
#4 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:40
Nagyon jó írás.
#3 papi 2014. 04. 8. kedd 18:47
Egész jó
#2 listike 2014. 02. 12. szerda 07:05
Tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 02. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?