A+ A-

Az éjszaka szeretője

Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak...
Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébenfekete hajára, arcának porcelán-bőrére, az igéző, kék szemekre, melyekben újra és újra fellobban a tűz. Tekintete átvándorolt a nő nyakára. A nyakra, melyen lüktet a kék ér, és a vámpír szájában már szinte érezte a nő vérének édes ízét. Kezét óvatosan végigvezette a vénán, melybe a nő beleborzongott. Kívánta a vámpírt. Ha ez lesz élete utolsó éjszakája, ha ez lesz életének utolsó szeretkezése, akkoris a vámpíré lesz. Testestől, lelkestől, élettől... Közelebb lépett az éjszaka eme csodás teremtményéhez. Az ágy már bevetve állt, csak rájuk várt, hogy egy utolsó szenvedéllyel teli éjszakát eltöltsenek ebben a világban, hogy aztán másnap a vámpír továbbálljon újabb égő-lüktető áldozatot keresni, a nő pedig örökre a sötétség szeretője legyen.
Átölelte, és egy forró csókot adott az éjszaka urának. Ám az bármilyen óvatosan is próbálta viszonozni a nő csókját, mely édes volt, mint a méz, fogával felsértette a szája érzékeny bőrét, és a sebből szivárogni kezdett a meleg, édes vér. A vámpír kéjesen lenyalta a nő ajkáról lecsorgó "italt", majd mélyen szemébe nézett. Még mindig nem látott benne félelmet a haláltól. És amit nem lát, az nem létezik. Ezen felbuzdulva, óvatosan megcsókolta a nő nyakát. Ott, ahol az ér lüktetett. Nem, még nem haraphatja át az érzékeny bőrt, nem, még nem jött el az idő.
A vékony selyemblúzt óvatosan lehámozta a lányról, majd egy pillanatra megállt. Csodálta gyönyörű melleit, melyet nem fedett melltartó, a vámpír nagy örömére. Óvatosan leültette a szépséget az ágyra, és kezével masszírozni kezdte a jobb mellét, míg a másikat vigyázva szájába vette. Nem szabad, hogy felsértse az érzékeny bőrt. Nyelvével játszadozni kezdett a nő kemény mellbimbójával, ezzel hosszú, halk sóhajokat kicsikarva a nő ajkai mögül. Szabad keze nem tétlenkedett. Utat tört a szoknya alá, és simogatni kezdte a lány combjának belső részét. Egyre feljebb haladt, kezével megismerve minden egyes apró négyzetcentiméterét a finom, puha bőrnek, mely olyan selymes volt, mint a bársony. Majd ujjaival megérintette az alsónemű finom csipkéjét. Egy pillanatra megállt. Belenézett a zöld szempárba.
Biztosan akarja? A szempár nem árult el félelmet. Csak mérhetetlen vágyat tükrözött. A vámpír ezt látva elmosolyodott, és keze a combjáról áttért a csipke fehérneművel borított "tájra". Ujjával óvatosan kitapintotta az alsóneműn keresztül a lány csiklóját, és lassú mozdulatokkal izgatni kezdte. A nő feje hátrahanyatlott, és egyre gyorsabban vette a levegőt. De mostmár ő is adni akart a férfinak. Kigombolta a vámpír ingét, majd kezei az ing alá hatoltak, és egy óvatos mozdulattal lecsúsztatta a férfi izmos vállán. Apró csókokkal kényeztette a vámpír összes porcikáját, minden apró domborulatot meg akart ismerni nyelvével, ajkaival.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:55
Az ijenírások nemfognakmeg.
#6 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:11
Nem tetszett.
#5 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:52
Nem tetszett.
#4 papi 2013. 06. 4. kedd 05:57
EGÉSZ JÓ
#3 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:14
Nem is rossz. smile
#2 v-ir-a 2012. 05. 30. szerda 19:19
tetszenek ezek a fikciók smile
#1 Törté-Net 2007. 12. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?