A+ A-

1993 - Elveszett ártatlanságok

1993-ban történt az, amit most el fogok nektek mesélni. Én egy akkor 16 éves lány voltam, aki Heves megye egyik falujában nőttem fel, egy családi házban, ahol apum maszekként dolgozott egyik haverjával.
Fekete hajú, kék szemű lány voltam, elég későn érő. Az alakom már eléggé nőiesedett, de a melleimmel nem voltam kibékülve: olyan kis dudorra emlékeztettek - na jó attól azért valamivel nagyobbak voltak. Már sokszor álmodoztam a fiúkról, de ők persze mindig a barátnőim szemelték ki maguknak, mert nekik azért már nagyobbak voltak a melleik, kivéve az egyiküket, akivel a legjobb barátnők voltunk.
Sokszor beszélgettünk a fiúkról, hogy is állunk velük. Ugyanabba a fiúbanda énekesébe voltunk szerelmesek. Egy rövid, göndör hajú srác volt, jó kidolgozott felsőtesttel és egy fantasztikusan gyönyörű mosollyal. Sokszor végeztem önkielégítést, közben arra gondoltam, hogy ütemesen mozog bennem és csókolózunk. Ezt elmondtam a barátnőmnek, aki kicsit elpirulva, halkan, de bevallotta, hogy ő is szokott rá gondolni közbe és még az egyik srácra az osztályból (Márk), aki hasonlított rá, úgy nagyjából. Hosszasan beszélgettünk, mikor elmondta, hogy teljesen belezúgott a srácba és holnap órák után találkoznak majd. Az első randija.
Nekem még sosem volt randim, csak messziről csodáltam a srácokat és álmodoztam róluk, de lépni sosem mertem, de az úgyis az ő dolguk. Gondoltam, próbáltam így védekezni magam előtt, de nem hittem saját magamnak. Sosem. Tudtam, ha nem leszek kicsit rámenősebb, merészebb, akkor nem fognak felfigyelni rám. Ki is próbáltam.
Kicsit testhez feszülő szoknyát vettem fel és anyum egyik igen merész bugyiját (hátha összejönne valami), de a póló kicsit lazább, mert nem mertem a melleim miatt, amik ugye nem igazán voltak fejlettnek mondhatók. A héten így jártam suliba, de nem igazán vált be, vagyis több simogatást, paskolást, véletlen érintést kaptam a fenekemre, a combomra, de volt aki a szeméremdombomba ütötte bele a kezét, csak úgy véletlenül.
Ezt ő mondta: - Bocsi! Véletlen volt.
Na persze tenyérrel csak véletlen lehetett! Nem baj. Visszatértem a megszokott életemhez, az általam szeretett kicsit lazább ruhákhoz, mert a mellem hiányához a vékonyság is párosult és ezt próbáltam rejteni. De a hétnek egy haszna volt, még többet masztiztam, mint addig, mert ezek a véletlen simítások azért begerjesztettek. Amikor hazaértem az első dolgom volt, a suliban nem mertem.
De visszatérve a barátnőmre (Erika). Nagyon izgatott volt. Hamarabb mentem hozzá reggel, de még nem volt felöltözve, csak bugyi és póló volt rajta. Azzal fogadott, hogy nadrágot vagy szoknyát vegyen-e fel?
- Szerintem inkább szoknyát.
- De azt annyira nem szeretem. - húzta el a száját.
- Akkor miért kérdezted? - mondtam, kicsit mosolygósan.
- Akkor legyen nadrág. De melyik? - kérdezte.
Három nadrágot vett elő: egy testhez tapadó vékony áttetsző fehéret, és két farmert, az egyik koptatott fehéres-kék testhezálló és egy lazább sötétkéket, ami csak a fenekénél volt feszesebb. A fehéret hamar kilőttem, mert az nem igazán állt jól neki, főleg az első randin. A két farmert pedig felpróbálta és a sötétkékben a pólóval együtt észbontóan nézett ki. Így mentünk el a suliba. Az órák után elváltunk és úgy egyeztünk meg, hogy majd este átjön hozzánk és egész este megbeszéljük a randiját. Mivel péntek volt, így holnap nem kellett suliba menni és a szüleim is elutaztak a hétvégére, tesóm pedig nem volt.
Alig bírtam kivárni, hogy már este legyen és megtudjam a fejleményeket. De nem kellett addig várnom, mert kb. 2 óra múlva csengetnek. Erika volt. Kisírt szemekkel, szipogva borult a nyakamba.
- Ez a Márk annyira szemét! Utálom! Utálom! - kiabálta.
Becibáltam a lakásba és gyorsan felmentünk a szobámba.
- Miért? Mi történt? - kérdeztem
- Átvert! Nem is szeret. Sosem szeretett! Csak hazudott!
- De mi történt?
Közben próbáltam nyugtatni. Megöleltem és letöröltem a könnyeit. Szipogott párat, majd kicsit megnyugtatva folytatta.
- Amikor elváltunk egyből a megbeszélt helyre mentem, ahol már ott volt. Kicsit bizonytalanul odamentem hozzá, ő váratlanul megcsókolt, de nem ellenkeztem. Majd elkezdtünk beszélgetni mindenről. Majd egyszer csak felvetette, csókolózás közepette, hogy én nem is szeretem őt igazán. Erősködtem, hogy én szeretem, sőt imádom, de ő csak rázta a fejét, hogy ez nem igaz. És ekkor mondta, hogyha így van, akkor bizonyítsam be neki. De, hogy kérdeztem. Azt mondta, ha igazán szeretem, akkor szopjam le.
- Tessék? - majd leestem az ágyról, annyira meglepődtem. - És te?
- Annyira meglepődtem, hogy csak hebegtem-habogtam minden hülyeséget.
- Azt elhiszem.
- Visszakérdeztem, hogy mit mondott és megismételte, hogy ha szeretem, akkor elégítsem ki szájjal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2014. 05. 2. péntek 06:08
Egész jó lett. Válaszolok rá!
#2 genius33
2013. 03. 11. hétfő 08:25
Szupi smile Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 12. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!