1993 - Elveszett ártatlanságok

Szavazás átlaga: 8 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2007. december 8.
Hossz: 14 800 karakter
Elolvasva: 2 877 alkalommal
1993-ban történt az, amit most el fogok nektek mesélni. Én egy akkor 16 éves lány voltam, aki Heves megye egyik falujában nőttem fel, egy családi házban, ahol apum maszekként dolgozott egyik haverjával.
Fekete hajú, kék szemű lány voltam, elég későn érő. Az alakom már eléggé nőiesedett, de a melleimmel nem voltam kibékülve: olyan kis dudorra emlékeztettek – na jó attól azért valamivel nagyobbak voltak. Már sokszor álmodoztam a fiúkról, de ők persze mindig a barátnőim szemelték ki maguknak, mert nekik azért már nagyobbak voltak a melleik, kivéve az egyiküket, akivel a legjobb barátnők voltunk.
Sokszor beszélgettünk a fiúkról, hogy is állunk velük. Ugyanabba a fiúbanda énekesébe voltunk szerelmesek. Egy rövid, göndör hajú srác volt, jó kidolgozott felsőtesttel és egy fantasztikusan gyönyörű mosollyal. Sokszor végeztem önkielégítést, közben arra gondoltam, hogy ütemesen mozog bennem és csókolózunk. Ezt elmondtam a barátnőmnek, aki kicsit elpirulva, halkan, de bevallotta, hogy ő is szokott rá gondolni közbe és még az egyik srácra az osztályból (Márk), aki hasonlított rá, úgy nagyjából. Hosszasan beszélgettünk, mikor elmondta, hogy teljesen belezúgott a srácba és holnap órák után találkoznak majd. Az első randija.

Nekem még sosem volt randim, csak messziről csodáltam a srácokat és álmodoztam róluk, de lépni sosem mertem, de az úgyis az ő dolguk. Gondoltam, próbáltam így védekezni magam előtt, de nem hittem saját magamnak. Sosem. Tudtam, ha nem leszek kicsit rámenősebb, merészebb, akkor nem fognak felfigyelni rám. Ki is próbáltam.
Kicsit testhez feszülő szoknyát vettem fel és anyum egyik igen merész bugyiját (hátha összejönne valami), de a póló kicsit lazább, mert nem mertem a melleim miatt, amik ugye nem igazán voltak fejlettnek mondhatók. A héten így jártam suliba, de nem igazán vált be, vagyis több simogatást, paskolást, véletlen érintést kaptam a fenekemre, a combomra, de volt aki a szeméremdombomba ütötte bele a kezét, csak úgy véletlenül.
Ezt ő mondta: – Bocsi! Véletlen volt.
Na persze tenyérrel csak véletlen lehetett! Nem baj. Visszatértem a megszokott életemhez, az általam szeretett kicsit lazább ruhákhoz, mert a mellem hiányához a vékonyság is párosult és ezt próbáltam rejteni. De a hétnek egy haszna volt, még többet masztiztam, mint addig, mert ezek a véletlen simítások azért begerjesztettek. Amikor hazaértem az első dolgom volt, a suliban nem mertem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 1. 08:01
#7
Gondoskodó barát.
1
kivancsifancsi
2022. október 25. 20:28
#6
Nekem is tetszett. és Andreas-nak az írása is.
1
én55
2022. október 25. 10:11
#5
Nekem tetszett.
1
Andreas6
2020. szeptember 14. 09:00
#4
Megmondhatja a papának, hogy a lány nagyon jól érzi magát...
1
a
A57L
2014. május 2. 06:08
#3
Egész jó lett.
1
T
Törté-Net
2007. december 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1