A+ A-

A szükség szobájában (Harry Potter)

Hermione benyitott a szobába. Senki sem volt bent. Egy elég tágas, magas szoba volt, nagy ablakokkal és függönyökkel. A két ablak között egy hatalmas baldahinos ágy terült, oldalán egy - egy éjeliszekrénnyel. Nagyon romantikus volt, ahogy a piros függönyön megtört a fény, és így az egész szoba halvány - piros színű volt.
- Nagyszerű, tökéletes lesz gyere kicsim. Hihetetlen ez a szükség szobája - mondta Hermione.
A szobába Ron lépett be és ő is elcsodálkozott a szoba hangulatán. Amint becsukta az ajtót, Hermione rá is vetette magát, és heves csókolózásba kezdtek, majd lassan az ágy felé vették útjukat.
- Hihetetlen hogy itt vagyunk, nem? Oly rég vártam Rád, és most ittvagyunk - mondta Ron.
- Énis nagyon sokat fantáziáltam ám rólad! Régóta vonzódom hozzád.
Hermione lassan lefeküdt az ágyra, Ron pedig rá. Így folytatták heves csókcsatájukat. Ron lassan elindult jobb kezével Hermione mellei felé, melyek egy 16 éves lányhoz képest igencsak nagyok és formásak voltak. Benyúlt a pólója alá, és elkezdett felfelé menni, közben simogatta a lány testét. Hemrione - annak ellenére hogy ez volt az első alkalma - nem volt félénk, és kezével megkereste Ron farmerjának cipzárját. Elég nehéz dolga volt, így hogy a fíu rajta feküdt, de azért ügyesen eltávolította a fenevadat kordában tartó rácsokat. Eközben Ron elérte a melleit, és elkezdte simogatni azokat, mely mozdulatokat a lány enyhe sóhajtozásokkal jutalmazott. A bal kezét sem pihentete sokáig, ezt szép lassan befúrta a lány bugyijába. Ezalatt Hermione elé tárult Ron egyenlőre lankadt férfiassága, melyet kicsit benyálazott a kezeivel, majd egyik kezével a heréit, másikkal pedig a farkát kezdte izgatni, mely hatására fél perc múlva már Ron hatalmas merev farkát izgatta tovább. Ron sem volt rest és elkezdte simogatni Hermione csiklóját, melytől a lány a fellegekben érzre magát.
- Kicsim, feküdj elém, és úgy folytassuk tovább. - monda Ron, majd leszált Hermionéról, aki felült. Gyönyörű volt, amint a haja félig belógott a szeme elé és a piros fény rávetődött kipirult arcára. Ron alig bírt magával, hogy az összes ruhát le ne tépje róla, és örömet ne szerezzen neki.
- Mondták már hogy gyönyörű vagy? - mosolygott Ron.
- Igen. Te. Szeretlek - mondta a lány, megcsókolta, majd lelógatta lábát az ágyról és lefeküdt.
Ron kibombolta a nadrágját, majd felemelte a lány lábait, hogy le tudja róla húzni azt. Mikor ezzel is megvolt, a lány szétnyitotta lábait és elétárult Hermione gyönyörű, borotvált szeméremajka. Nem hordott bugyit.
- Fúha, ezt nem gondoltam volna Rólad!
Leguggolt, majd elkezdte puszilgatni a lány combját, lehetőleg minél késöbb akart a puncijához érni, a kellő hatás elérése érdekében. Meglepődve vette érszre, hogy még semmit sem dugott sehova, Hermione már nagyban lihegett és a ruháján keresztül simogatta melleit. Egyre közeledett a puncija felé, amit a lány egyre jobban élvezett. Csak feküdt és már az leírhatatlanul jól esett neki hogy Ron a combját csókolgatta. Azzal pedig, hogy a melleit simogattam, még jobban élvezte a helyzetet. Még sosem volt ilyen komoly kapcsolata, nem volt még fiuval, de már előre tudta, hogy ezt az érzést mindnen nap át kell majd élnie.
Ron elért a puncijához. Megcsapta orrát egy jellegzetes illat, amit azelött még sohasem érzett, de nagyon finomnak találta. Gondolta, ez a punci jellegzetes illata. Belefúrta orrát, majd jó nagyokat szippnatott. Ezt a mozdulatot szemmel láthatóan Hermione is nagyon élvezte. Tudta, hogy nagyon érzékeny a lányok ezen pontja, ezért benyálazta, és elkezdte nyelvével izgatni, amitől Hermione rögötn elkezdett halkan nyögdécselni.
- Eeeezaz szivem! Nagyon jóóóól esik!
Ezek szavak hallatára Ron felbátorodott, és bevonta jobb kezét is a játékba. Először csak simogatta, majd egy uját bedugta Hermione meleg és hívogató puncijába. A lány erre nagyot nyögött, és kicsit megemelte csípőjét. Soha nem érzett még ehez hasonlót azelött. Az elején kicsit fájt neki, de volt ebben az érzésben valami nagyon jó is. Miután Ron elkezdte ki - be huzogatnii az uját, már el is múlt a fájdalom, és átvette helyét egy hihetetlenül jó érzés. Valamiért az is nagyon jól esett neki, ha a melleit símogatja. Csak feküdt a puha párnák között, és úgy érezte, hamarosan jön egy olyan érzés, amitől nem fog bírni magával, és letépi a ruhát Ron - ról. Ron csak növelte a tempót.
- Kicsim, ne hagyd abbab, bármi is történjék. - mondta Hermione, mert valahol belül érezte, hogyha párja abbahagyja, akkor elszáll ez a remek érzés. Ekkor egy az előzőknél százszor jobb érzés kerítette hatalmába. Nem érdekelte senki és semmi, csak nyögött és vonaglott, Ron pedig nem hagyta abba az izgatását még egy percen keresztül.Egy percig tartott amíg magához tért a gyönyörtől, és fel tudta fogni, hogy átesett élete első orgazmusán. Felölt, de még mindig alig tudott mozogni. Leírhatatlan érzés volt ez az előző 5 perc számára. Ron mellé ült, és elkezdtek csókolózni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 berher 2018. 02. 26. hétfő 06:25
Sehol egy varázsszó a Varázslók az ágyban című könyvből? smile
#11 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 08:06
Nem ragadott meg.
#10 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 10:45
Egynek elmegy.
#9 papi 2013. 12. 31. kedd 10:31
Nem rossz
#8 sztbali 2010. 07. 12. hétfő 15:12
A helyesírás nem a legjobb. De azért 10 pont.
#7 Aya 2009. 07. 12. vasárnap 17:06
Tetszett... egy két helyesírási hiba volt benne.
#6 Mordon 2009. 02. 14. szombat 06:51
A helyesírást leszámítva nem is rossz. Ezért 9 pont.
#5 suzy 2008. 07. 24. csütörtök 01:15
elmegy de ha kicsit romantikusabb vagy nyálasabb lenne, csúnya szavak nélkül ezerszer jobban izgulnék...
#4 Dan 2008. 04. 21. hétfő 21:04
sze'ntem eglsz jó
#3 Róka 2007. 12. 5. szerda 21:16
zsír, még ilyet
#2 wwwalaki 2007. 12. 5. szerda 01:05
Muszáj ezt?
#1 Törté-Net 2007. 12. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?