A+ A-

Viola 17

Maria a temetés után rezignáltan tért haza. Kimerítette a ceremónia, a sok részvétnyilvánító, az elhúzódó szertartás. Fáradt volt, bosszantotta, hogy a flottától senki nem vett részt a temetésen, pedig a férje 30 évig szolgált a haditengerészetnél. Maria négy éve ismerte meg az akkor már nyugdíjasan politizáló férfit, akit tisztelt a pénze és befolyása miatt, de a szerelmet nem kapta meg tőle, a tengernagy háborús sérülése miatt képtelen volt a szexre. Harmóniában éltek, igaz, szenvedély nélkül. Maria érzéki nő volt, sóvárgott egy igazi férfi érintésére, vágyott az illatára, kemény izmaira.
Behúzta a sötételő függönyöket, a kandalló melletti öblös bőr fotelhez telepedett egy itallal.
Halk, lazító zenét hallgatott, fekete selyemharisnyás lábait kinyújtóztatta, tűsarkú cipőjét a lábujjain hintáztatta.
A szomszédasszonyát várta, Susannal nagyon jó barátok voltak, Susan intézte a szertartás dolgait.
A bejárati ajtó halkan csukódott:
"Fáradt vagy?" kérdezte a Susan, kezébe véve Maria kezét, a fotel karfájára kucorgott.
"Nem, csak olyan üres minden. Nem gondoltam, hogy ennyire egyedül fogom magam érezni...", sóhajtotta Maria.
Furcsán érezte magát, Susannal még nem kerültek ilyen közel egymáshoz, sem lelkileg, sem fizikailag. Arra vágyott, hogy szorosan odabújjon a lányhoz, érezni akarta érintését.
Susannak jól esett Maria közelsége, lassan simogatni kezdte a haját, a vállát. Maria Susan mellei közé bújt az arcával, érezte, hogy a lány szívverése felgyorsul, lélegzete forróbbá vált. Felemelte a fejét, egymás szemébe néztek, Maria Susan ajkát kereste, hosszú, forró csókolózásba kezdtek. Maria teljesen felolvadt ebben az új érzésben, nagyon vágyta szeretni Susant.
Susannak nem volt új ez az élmény, könyvelő férje többször utazott el hosszú időre a munkája miatt, így Susan azzal vigasztalódott, akivel tudott, leginkább a könyvelőiroda fiatal gyakornokaival. Szerette a lányokat, fiúkat egyaránt, de főleg a szerelmet szerette,
az extázist, amiben feloldódhatott.
Lassan levetkőztek, ízlelgették a másik testét, forró bőrét, simogatták ajkukkal a legféltettebb helyeken, nyelvükkel szeretve egymást, jutottak el a csúcsra.
Pihegve feküdtek a medvebőrön, mikor csöngettek.
"Vársz valakit?" kérdezte Susan. Köntösbe bújtak, Maria az ajtóhoz sietett.
Odakint egy elegáns tengerésztiszt állt, fehér tányérsapkáját a hóna alá csapva.
"Egy kicsit elkésett" dohogta Maria "de azért jöjjön beljebb".
A csinos fiatalember elnézést kért, jól megnézte magának a két csinos nőt, sejtette, hogy valami izgalmas dolog történt.
"Hölgyeim, ne haragudjanak a késésért, feltartott a forgalom. Kimehetnénk a szabadba, szeretném világosban előadni, amiért jöttem."
Maria ment elől, bosszankodott, hogy milyen helyzetbe került, pongyolában kell fogadnia a részvétnyilvánítást, de a medencéhez vezette a férfit. Susan érdeklődve figyelt, tetszett neki a férfi, az elegáns egyenruha, a kidolgozott sportos test. Közel ült Mariához, kezébe vette a kezét.
"Nem leszünk többen?" kérdezte Peter.
"Csak mi ketten vagyunk" csodálkozott a kérdésen Maria, de azon még jobban, hogy a tengerész a zenetoronyhoz lépett, és egy cd lemez zenéjére érzéki táncba kezdett.
Erre sem Maria, sem Susan nem számított, teljesen megdöbbentek, leesett állal figyelték a karcsú férfit, amint profi mozdulatokkal megszabadul ruháitól, csak egy bőrtanga maradt rajta.
Peter Maria elé lépett, kezét végigvezette izmos combjain, hagyta, hadd markoljon a nő a fenekébe. Susan kapcsolt elsőnek, a fiú háta mögé állt, a köntösből kibújva szorosan hozzátapadt Peter széles hátához, együtt mozgott a táncossal.
Maria kábult forróságot érzett, látta a fiú tangából kikandikáló egyre merevebb vesszőjét, simogatni akarta, évek óta nem volt kezében egy szép, egészséges farok.
Csókokkal borította, nedves nyelvével végig ízlelte a vesszőt, és simogatni kezdte a fényes makkot. Susan sem akart lemaradni, Maria mellé térdelt, hogy neki is jusson a kemény húsból. Peter nem sokat teketóriázott, felismerte a kiéhezett nőket, tudta, hogy jó formáját kell hoznia.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sztbali 2015. 07. 26. vasárnap 13:07
Jóféle.
#4 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:10
Ez nagyon jó
#3 A57L 2014. 10. 31. péntek 06:02
Nem nagy szám.
#2 listike 2014. 03. 7. péntek 07:34
Nem volt rossz.
#1 Törté-Net 2007. 11. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?