A+ A-

A barátnőm születésnapja

Imádom a kedvesem és egy felejthetetlen születésnapot szerettem volna neki összehozni, ami úgy érzem sikerült is. A szexuális fantáziánk szabadon szárnyalt mindig, de valahogy a megvalósításhoz nem jutottunk közel egyszer sem. Ugyan nem is kerestük a lehetőséget, de azért vágytunk rá, szerintem sokan vagyunk így ezzel :. A kedvesem egy normál testalkatú csinos nő, ezalatt értem azt, hogy nincs extra nagy cicije, sem feneke, : de azért van neki és az formás, nem is beszélve a gyönyörű borotvált puncusáról.
A meglepetésbe nem lett beavatva, mármint, hogy mi lesz a meglepetés, csak annak tényébe, hogy lesz. Összeszedtem öt fiatal srácot, (nem mintha mi öregek lennénk a harminc körüli korunkkal) de olyan fiúkat kerestem korban, akik még kevésbé tudják visszafogni és visszatartani élvezetüket, ahogy mondani szokták, akiknek még a női biciklire is feláll.
Elmagyaráztam a feladatukat, egy franciaágyon körbe kell majd állniuk, helyesebben, térdelniük, nőmet, ruha nélkül és játszadozniuk a farkukkal, amíg el nem élveznek. De, és ez nagyon fontos ők nem érhetnek hozzá, viszont ha a kevesem akarja, megérintheti őket.
Kedvesem, nevezzük öt most Andinak, annyit tudott, hogy neki meztelenül magát rendbe hozva, be kell feküdnie az ágyba, a szaténlepedő közepébe és várni. Láttam rajta a várakozás izgalmát, a kérdő tekintetét vajon mit akarok kihozni mindebből, és különben is minek váratom, mikor hozzá is kezdhetnénk.
Andi feküdt az ágyon, nézte, ahogy előkészítem a kamerát. Odamentem hozzá és megcsókoltam, már húzott volna magához folytatásért, éreztem érzéki illatát, de szóltam neki, hogy most még várjon. Letakartam egy akkorka törölközővel, ami ép, hogy csak takarta a punciját és a mellbimbóit, amik már sötétedtek. Csodálkozva nézett és le akarta venni de szóltam, hogy várjon és eligazgattam rajta és beszólítottam a fiúkat, akiket már előtte becsempésztem. Tudták a dolgukat, nem volt más rajtuk csak az alsónadrág, és ahogy bejöttek némán, már azt is kezdték levenni. Andi nagyon meglepődött, sőt egy kicsit meg is ijedt, megfogta a karomat és szorította. Talán fel is pattan és elszalad, ha nem az a pici törölköző takarja, ami a legkisebb mozdulatra felfedi bájait. Így csak nézett, hol engem, hol a srácokat, mert azért megragadta a tekintetét az az egy - két félmerev szerszám, ami előbukkant az alsónadrágokból.
Közben elkezdtem mondani neki azokat a játékszabályokat, amiben a fiúkkal meg egyeztünk. Azt mondta, őrült vagyok és ez neki, nem kell, de közben megnyalta a száját, és ide-oda járt a szeme a fiúk között, akik már körbe vették. Egy-egy a lábai végéhez terpeszben, egy-egy a kezeihez terpesztett volna, ha én nem ülők még mindig a fejénél, ezért mielőtt, szólhatott volna, adtam egy csókot a szájára, elengedtem a kezét, és oda engedtem a srácokat. Mert az utolsó a feje fölé térdelt. Akinek a farkát csak akkor láthatta, ha kicsit hátrafelé nézett, de akkor aztán közelről. Némelyik srác már a kezében fogta a szerszámát és volt, aki már szépen lassan húzogatta is. Miközben kedvesem nézelődött, én kézbe vettem a kamerát, elkezdtem megörökíteni az eseményeket. Láttam rajta, hogy zavarban van de, egyben állatira izgatja is a helyzet, ezért mondtam neki, hogy talán a fiúknak is könnyebb lenne, ha elkezdené ő is simogatni magát. Kérdezte, tényleg akarom-e, de közben már el is indult a keze a puncija felé. Benyúlt a törölköző felett a puncijához, ami épp addig ért és közben a lábánál lévő srácok reakcióját nézte, látta, hogy majd kiesik a szemük, ez még inkább felhúzta. Pedig a kis szépsége már így is nagyon nedves, elég, kívülről végig húznia a kezét ahhoz, hogy benedvesítse a csiklóját. Már izgatta mennyire, felhúzza a fiúkat, a másik kezével megfogta a mellét és az ajkaihoz húzva megnyalta a mellbimbóját. A törölköző szépen lecsúszott. Már nem volt érdekes. Felhúzta egy kicsit a térdeit, és szétnyitotta a lábait, így teljes rálátást biztosítva a szemben lévőknek és jobbat a többieknek is. Lassan el kezdett körözni, az ujjával, a megdúzadt tocsogó szemérem ajkain, néha a mutató és középső ujjával széthúzva, mutatva meg őket. A fiúk már az eksztázis határán mozogtak. Főleg a drágám jobb lábánál lévő srác.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 11. 1. kedd 05:51
Nekem sem.
#3 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:32
Nekem nemlettvolnaszivem a barátnőmet feláldozni.
#2 zsuzsika 2015. 01. 30. péntek 07:49
Vágtalak volna pofán.Honnan tudtad,hogy ez a vágya?
#1 Törté-Net 2007. 11. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?