A+ A-

Taluha

Születésnapom volt, és tudtam, hogy a kedvesem valami különleges meglepetést szervez, de bárhogy hallgatóztam nem tudtam kivenni, mi is lesz az.
Persze sejtettem, hogy valami szexuális játékról fog szólni a dolog.
A lakásban csak néhány vörös gyertya fénye világított mikor hazaértem. Néhány pohár bor és halk, visszafojtottan szenvedélyes zene kíséretében kedvesem átnyújtotta ajándékom első részét, azzal a feltétellel, hogy rögtön fel kell vennem. A dobozban egy fekete csipke body harisnyatartóval és selyemharisnyákkal. Fantasztikusan szexinek érzem magam benne, a body az a fajta, amelyik csak félig takarja el a melleimet. Visszatérek a hálószobába, ahol kedvesem beköti a szememet egy fekete szatén sállal. Mi lesz ebből - kicsit félelmetes a dolog - tiszta libabőr lettem.
Érzem, hogy az ágyra ültet, hátradőlök és várom, hogy mi fog történni. Másodpercekig semmi, érzem, ahogyan a gyertyák melegen égnek az éjjeli szekrényen, de a nyáresti szellő hűvösen simogat az ablak felől. Nagyon meztelennek és védtelennek érzem magam.
Ekkor érzem, hogy nagyon gyengéd kezek símogatni kezdik a két karomat és a nyakamat. Felismerem, hogy ez nem a kedvesem érintése, és reflexszerűen emelem a kezem, hogy letépjem szemellenzőm, de gyengéden lefogja a kezem és tovább simogat. A szellő ismeretlen illatot hoz, akárhogy is szimatolok, női parfüm illatot érzek.
A finom kezek tovább simogatnak, már a gerincemen és a bordáimon is érzem őket. A fejemben gondolatok kavalkádja kavarog, a kevdesem így figyelt volna, mikor csak lazán megemlítettem, hogy hívhatnánk egy harmadik játszótársat?
Nem bírom tovább lerántom a leplet. Lassan hátranézek, tekintetem felfut a lágyan simogató kezeken... egy gyönyörű félvér lányt látok, ilyen egzotikus szépséget talán Polinéziában lehet látni. Mosollyal a szemében élvezi a meglepetésemet. Ekkor meglátom kedvesemet, aki hihetetlen vágyakozással bámul minket. A lány végigsimít az arcomon, keze leszalad a nyakamon és a mellemnél elidőzik. Őrült vágy tör rám, hogy én is megérintsem őt. felé nyúlok, és lehúzom a színes selyemkendőt ami a felsőtestét takarta. Gyönyörű, pimasz mellei vannak, ahogyan a selyem lecsúszik látom, ahogyan mellbimbói megkeményednek. Meg kell érintenem...
Ahogyan egymás mellével játszunk, kedvesem kéjes nyögéseket hallat és közelebb húzódik, hogy jobban lásson. Segít kibujni a bodyból.
Nem hittem, hogy ez bekövetkezhet - egy lánnyal csókolózom! Lágyan lefektet és nyelvével végigjárja a testem. Teljesen más érzés, mint egy férfivel, a bőre lágy, a nyelve puha, forró és gyengéd. Egyre lejjebb halad, már a köldökömnél jár, és igen, igen, csinálja már!!!
Teljesen kitárulkozom és ő kinzó lassúsággal nyalni kezd.
Szenvedélyesen nyalogat, őrülten kívánom! Ekkor kedvesem sem bírja tovább, és én sem akarnám kihagyni a játékból, nagy nehezen réveszem magam, és megállitom szorgalmas nyalakodó barátnőmet és gyengéden hanyattfektetem. Végignyalogatom a testét miközben fenekemet kihívóan felemelem kedvesem felé, aki nem késlekedik, hatalmas férfiasságával hátulról belémhatol. Elönt a forróság... Közben maradék figyelmemet a polinéz lány intim részei felé fordítom. Még sosem láttam ilyet közelről. Óvatosan és gyengéden kezdem nyalni, a lány kis visongásokkal jelzi, hogy jól csinálom. Úgy érzem hullámokban tör rám a közeledő orgazmus ahogy kedvesem egyre vadabban döfköd. A polinéz lány is egyre nehezebben lélegzik, most az újjamat is lassan beteszem... Kész őrület ez a forró puha dolog! És igen, ez életem orgazmusa!
Kicsit kiszállok és a lányt kedvesem farka felé irányítom. lassan kezdi nyalni a végénél, a nyelvével mintha be akarna nyomulni a kis nyílásba. Én közben nem folytatom az újjazást és érzem, ahogyan a lány izmai összehúzódnak és elernyednek az újjam körül. A lány most teljesen beveszi kedvesem férfiasságát, fantasztikus, hogy hogyan tudja ilyen mélyen bevenni.
Kedvesem is egyre hangosabban nyög és igen a lány szájában elélvez.
happy birthday!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 14:46
Dylan ez nemsemmi.
#5 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 08:03
Jó.
#4 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:47
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 22:54
nagyon, de nagyon izgató...kár h ilyen a vége...
#2 dylan 2002. 04. 11. csütörtök 20:53
jo
naggyon jo
csak kicsit befejezetlen
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?