A+ A-

Mélytorok a javából

Leírom nektek annak az estének a történetét, amikor rádöbbentem, hogy képes vagyok a deep throat nem is oly bonyolult tudományára.
Még tavaly ősszel történt, hogy az akkori barátommal épp válságban volt a kapcsolatunk. Találkoztunk egy parkban, hogy megbeszéljük a problémákat. Direkt semleges helyet kerestünk, de az időjárás ellenünk dolgozott, szóval rövid úton barátom, Laci lakásán kötöttünk ki. Ott már a szokásokhoz híven beraktam valami zenét és kimentünk az erkélyre beszélgetni. Elkezdtem beszélni Laci volt barátnőjéről (akire hihetetlenül féltékeny voltam), erre Laci mérges is lett, és tüntetőleg bevonult a szobába. Kisírt szemekkel mentem utána bocsánatot kérni. Nem akartam elveszíteni. Tudtam, hogy meg kell puhítanom, különben el is felejthetem. Hát lágyan megcsókoltam majd belenyaltam a fülébe, mert tudtam, ettől teljesen beindul. És igazam is lett.
Az ölébe ültem. Nyelvem alig néhányszor járta körbe füle minden pontját, mikor éreztem, hogy a szerszáma megmerevedik, nekifeszül a nadrágjának és ezáltal az enyémnek is. Nekem se kellett ennél sokkal több, el is kezdtem nedvesedni. Kezével melleimet kezdte el simogatni, majd a bimbóimat morzsolgatni mialatt én folytattam fülének ostromlását. Levettem a pólóját, mert imádtam végigcsókolni a nyakát és a vállát. Kidolgozott, szép, izmos teste vonzotta a számat. Ő is levette a pólómat és a melltartómat, s lassan megnyalta a mellbimbómat. Hihetetlenül fantasztikus volt, ahogy a forró nyelvével feltérképezte mellem minden centiméterét. Elég rég voltunk már együtt, ezalatt elég sokszor feküdtünk már le, de ez mégis más volt. Mintha csak most ismerkednénk egymás testével.
Kezem lassan de erőteljesen vándorolt lefelé hasán magam mögött hagyva körmeim nyomát. Mikor leértem a nadrágjához, azt is végigkarmoltam és elkezdtem kioldani az övét. Szép lassan kigomboltam a nadrágját, és le is húztam róla. Majd levettem a boxerét is, mire előkerült a szinte lüktető farka. Gyönyörű látvány volt: 21,5 cm, kőkemény és mind csak az enyém (Megj: Mielőtt beleköténtek, hogy honnan tudom, hogy ekkora volt: hát onnan, hogy megmértem.). Már alig vártam, hogy belémhatoljon, a szemébe néztem, szinte könyörögve. De tudtam, még várnom kell arra a pillanatra. Az ágyra fektetett és folytatta a játszadozást. Két mellem közé szorította legféltettebb kincsét, és lassan elkezdett mozogni. Tudta, hogy szívesen bekapnám, így nem tolta közel az arcomhoz. Kínozni akart. Ismert már, és ismerte a titkot: engem a szopás nagyon izgat és imádom csinálni.
Kb. két percet játszhatott így velem, mikor felkelt, és levette a nadrágomat. Kezével elkezdte simogatni a nagyajkaimat, mire a bugyim teljesen átázott. Levette azt is és széttárta lábaimat. Puncim már teljesen nedves volt. Odahajolt a csiklómhoz és megnyalintotta. Összerándultam, erre megint megnyalta. Minden rándulásomat alattomos mosollyal nézte végig, és szinte kínzott. Én másodpercről másodpercre jobban kívántam, de nem hagyta, hogy végre magamba fogadjam. Ujjai megtalálták duzzadó csiklómat és elkezdtek rajta körözni. Szinte már szenvedtem a kíntól, bármit megadtam volna, ha végre belémhatol, és úgy megkefél mint valami utolsó útszélit. De nem. Nem tette. Ujjaival felhagyott a csiklóm izgatásával, lejjebb tolta őket és a lyukam körül játszadozott. Annak is örültem volna, ha legalább az ujjait megérzem magamban. Látta a könyörgést az arcomon. Akármennyire is élveztem, látta, hogy többre vágyom. Másik kezét is bevette a játékba, ami a posimat kezdte el izgatni. Ez már sok volt. Rászóltam, szinte könyörögtem:
- Dugj már meg! Kefélj szét! Úgy mint még soha! Kérlek!
Neki se kellett sokkal több. Megfordított. Négykézláb álltam, fenekemet kinyomtam és vártam, hogy végre jöjjön a kéj. De az még váratott magára. Hirtelen, minden előzmény nélkül belémnyomta két ujját. Felsóhajtottam, mire elkezdte szép lassan, szinte már dühítően lassan húzogatni bennem.
- Azt szeretnéd, ha az ujjaim helyén a farkam lenne?
- Azt.
- Azt akarod, hogy megdugjalak?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 06. 29. hétfő 06:33
olvastam már!
#10 A57L 2015. 06. 29. hétfő 04:26
Nekem nem tetszett.
#9 sikamika 2012. 05. 17. csütörtök 23:56
tetszett smile
#8 Torkos 2007. 09. 19. szerda 07:50
Jó ez! Tartalmas és élvezetes. Mint egy tanulmány vagy egy oktatófilm. Pici hibákkal.
#7 JOE 2007. 09. 18. kedd 22:58
Na, nem rossz 8 pont.
#6 MuI 2007. 09. 18. kedd 20:30
a töri is teccik:) 9 pont:)
#5 MuI 2007. 09. 18. kedd 20:28
ez teccett törté-net :):DXD
#4 Törté-Net 2007. 09. 18. kedd 11:03
Elnézést a hibáért, nem így gondoltuk a szopást ;)
Javítva.
#3 Burp 2007. 09. 18. kedd 09:14
Nem olvastad el a címet: mélytorok a javából - azaz szopás:)))
#2 JOE 2007. 09. 18. kedd 02:18
Hol a történet, vagy csak nekem nem jön elő?!
#1 Törté-Net 2007. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?