A+ A-

Egy nagyot forduló nap

Egy unalmas nyári délután néztem otthon a TV-t és arra gondoltam, bárcsak történne valami izgi ma. El lehet képzelni, hogy meleg volt, izzadtam és nagyon unatkoztam. Erre hallom, hogy anyám telefonál, mikor letette, megkérdeztem kivel beszélt, és ő azt mondta, hogy az egyik barátnőjének ígérte, hogy segít bevinni az egyik szekrényt, mert épp most vette, és egyedül nem tudja bevinni. A gond csak az volt, hogy épp nem ért rá és engem kért meg. Noszogatás után nagy nehezen bele egyeztem a dologba. Biciklire ültem és elmentem anyu barátnőjének segíteni (Zsuzsinak hívják).
Odaértem és mondtam miért is jöttem, mire ő: most telefonáltak a kiszállítási cégtől, hogy késni fognak. Mondta, hogy menjek be hozzá, igyunk valamit és várjuk meg amíg hozzák. Amúgy egy 17 éves középsulis srác vagyok, akinek csak 1 szexuális élménye volt eddig, Zsuzsi egy 25-26 körüli nő volt, nagyon szép nem túl nagy cicikkel és formás popóval. Ahogy beszélgettünk, egyre jobban feloldódtunk mindketten, és rátértünk a szerelmi és szexuális dolgokra.
Kérdezte, hogy van e barátnőm, meglepődtem ezen a kérdésen, mert semmi köze sincs hozzá, válaszoltam, hogy nincs. Ő el kezdett beszélni egy témáról, amire már nem is emlékszem, de arra emlékszem, hogy valamiért a tekintetem a ciciére fordult és nem tudtam levenni róluk a szemem... Nem tudom miért történt ez, de azt tudom, hogy Zsuzsi észrevette és szóvá is tette. Te a melleimet nézed? Én rekedt hangon azt válaszoltam, hogy nem akartam csak a szemem tapadt meg rajta, elnézést. Azt mondta, ne kérjek elnézést, mert ez az én koromban természetes.
Ahogy közelebb jött a farkam bizsergett, majd el kezdett felállni. Én ültem és letérdelt elém, mert észrevette égnek álló falloszom. Rátette a kezét és én az üdítőt kiköptem az asztalra véletlenül. Ő ezzel nem törődött, csak megkérdezte, milyen érzés? Én azt válaszoltam, hogy kellemes. Megkérdezte, hogy nem akarom-e megfogni a melleit... én igennel válaszoltam.
Megérintettem és morzsolgatni kezdtem, éreztem milyen kemények a bimbói. Megfogta a kezem és a hálószobához vezetett. Én köpni, nyelni nem tudtam a megilletődöttségtől. Bevitt és levette csíkos toppját és mondta, hogy így fogjam meg a melleit. Én így is tettem, de farkam már nagyon felállt. Letérdelt elém és kigombolta a nadrágom, amiből kibukkan álló nemi szervem, ő pedig lassan hozzáért és nagyon lassan húzogatni kezdte, majd egy gyors mozdulattal bekapta, majd szopogatni kezdte...
Jaj nekem, milyen gyönyörű érzés volt, tudott szopni rendesen!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 29. kedd 15:46
Szeríntem jó!
#3 listike 2014. 02. 13. csütörtök 17:02
Ezt elkapkodtad.
#2 Ati 2007. 09. 10. hétfő 15:51
Jó!lett volna ha kicsit tovább húzod de majd a folytatást reméljük jobban megirod.
#1 Törté-Net 2007. 09. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?