A+ A-

Álom

Egy őszi, esős délután volt. Úton voltam mikor esni kezdett, rég óta mentem már. Felnéztem, az eső végigcsorgott arcomon, kellemes, hűsítően simogatott. Egy sűrű erdőn vezetett át az út, fáradt voltam és kezdett sötétedni is. Halk zenét halottam valahonnan a fák közül, egy ismerős, régi dallam volt. Elindultam a hang irányába, csábított a kíváncsiság.
Egy apró tisztásra értem, egy kunyhó állt a közepén, az ajtó nyitva volt, a szél finom parfüm illatát hozta felém. Kopogtam, semmi. Benyitottam, egy kis szoba képe tárult elém. Nem volt benn senki. Leültem az ágyra, hogy kifújjam magam kicsit, és kerestem egy törölközőt. A parfümöt még mindig éreztem, kissé bódító, ám nagyon kelleme illat volt. Hátra dőltem az ágyon, és elgondolkodtam, talán el is bóbiskoltam egy kicsit, ám megszólalt egy telefon. Az ágy melletti kis szekrénykén volt, szinte fel sem tűnt hogy ott van, mikor beléptem az ajtón.
Először nem akartam fel venni, ám az csak csöngött, mintha sosem akarná abbahagyni. Meguntam és felvettem.
- Haló? - Semmi válasz. Vártam. Halk, alig hallható szuszogásra lettem figyelmes, ami egyre erősödött. Női hang volt, kéjesen sóhajtozott, majd, szinte már-már nyögött, egyre hangosabban, aztán megszakadt a vonal. Meglepődve dőltem hanyatt az agyon, aztán csak elnyomott az álom, amit a sok séta hozott szememre.
Simogatást éreztem az arcomon, kinyitottam szemeim, csodás látvány fogadott:egy gyönyörű fekete hajú nő ült az ágyon mellettem és cirógatta az arcom.
- Ö, helló! -nyökögtem
- Tudja, én csak, fáradt voltam, az ajtó nyitva volt és - nyökögtem kissé zavartan, ám Ő a mutató ujját az ajkaimhoz érintette
-Sss... - súgta a fülembe, majd adott egy finom puszit arcomra.
Fel akartam ülni, de nem tudtam, csak most vettem észre, hogy kezeimet oda bilincselték az ágyhoz. Furcsa érzés volt, furcsa és félelmetes. Rózsaszín plüss bilincsek voltak, de finom látványuk ellenére roppantul erősnek bizonyultak. Esélytelen volt a szabadulás.
Nem tudtam mit mondjak, annyira meg voltam lepődve.
- Mit akar tőlem? - kérdeztem, a nő a szemembe nézett. Csak most tűnt fel, mennyire igéző a tekintete, huncut mosolyt véltem felfedezni arcán.
Kezét mellkasomra tette, kigombolta az ingem, szétnyitotta és megharapta a mellbimbóm.
- Hé! Micsi... - ismét bevetette mutató ujját.
- Ne félj - szólt szelíden, hangja negédes volt. - Csak játszunk egy kicsit.
Meglepődve feküdtem az ágyon, kissé rémült voltam, de volt valami izgató a helyzetben.
Folytatta amit elkezdett. Végig simította a hasam, majd jobb kezét a nadrágomba csúsztatta.
- Kezdesz feloldódni, csak így tovább! - mondta kaján mosollyal az arcán.
Teljesen kivagyok neki szolgáltatva, bármit tehet velem, és nem tehetek ellene semmit!Tetszett a helyzet.
Kigombolta a nadrágom, majd lehúzta. Péniszem mereven bólintott egyet.
Lehúzta polóját, elővillantak gyönyörű mellei.
- Tetszenek?
- Nagyon is!
- Szeretnéd megkóstolni őket?
- De még mennyire! - micsoda mellek! Alig vártam, hogy végre a számba vegyem őket. Fölém mászott, pont annyira, hogy számmal elérjem a bimbóit. Finoman megcsókoltam, kicsit szívogattam, aztán a másikat is, felváltva kényeztettem őket. Majd nyelvemmel szépen körbenyalogattam a kis kemény bimbócskákat. Majd lejjebb csúszott, és megcsókolt. Nagyon forró csók volt, harapdálta ajkaim. Még lejjebb csúszott, és megmarkolta péniszem, először megszorította, már-már majdnem kiment belőle a vér annyira, aztán ráhajolt és finoman megpuszilta, majd ajkai közé vette, és nyelvével nyaldosta a hegyét. Sóhajtoztam, nagyszerű érzés volt.
Aztán bekapta az egész makkom, és szívni kezdte. Olyan jól csinálta, hogy majdnem elélveztem, izmaim megfeszültek, ám ekkor abbahagyta.
Felállt az ágyra, és lehúzta a nadrágját. Fekete csipke bugyi volt rajta. Nagyon fel volt izgulva, erre utalt a folt a bugyiján.
Arcom fölé állt, leguggolt, félretolta kicsit a bugyiját.
Megláttam gyönyörű nedves punciját. Pont elértem nyelvemmel. Alig vártam, hogy megérezzem csodás nedvének izét. Elkezdtem nyalni. Először szemérem ajkai közé dugtam be nyelvem, és ott izgattam. Halkan felsóhajtott. Élvezte a dolgot. Közelebb tolta pinusát. Elértem a csiklóját, apró mozdulatokkal a nyelvem hegyével kezdtem izgatni. Még közelebb jött. Ajkaimmal csókot adtam szemérem ajkaira, majd szívogatni kezdtem őket finoman. Majd rászorítottam ajkaim vaginájára és bedugtam nyelvem a hüvelyébe lassan, majd egyre gyorsabban mozgattam a nyelvem.
Egyre gyorsabban és hangosabban sóhajtozott, már-már nyögdécselt.
Folytattam. Ajkaimmal harapdáltam ajkait, és mozgattam nyelvem gyorsacskán. Elkezdte csípőjét mozgatni lassan, előre-hátra, becsukta szemét, nyögdécselni kezdett, majd hangosan sikkantott egyet, megállt a csípője, éreztem, ahogy megrándul egész teste, megfeszülnek izmai, aztán elernyed.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.86 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 09. 19. kedd 07:10
Szerintem alul lett pontozva. Javítok rajta.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 08:46
Ez még jobb, mint a másik kettő. 5.
#4 jozsi 2007. 09. 18. kedd 13:31
ok
#3 vidraa 2007. 09. 18. kedd 13:09
5ös
#2 toti 2007. 06. 11. hétfő 22:59
Amire felébredsz, kapsz egy nulla pontot.
#1 Törté-Net 2007. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?