A+ A-

Boldog gyermekkor

Ma egész délelőtt arra gondoltam az iskolában, hogy Anya éjszakás lesz. Ami azt jelenti, hogy délután aludni fog és nekem kell megetetnem az állatokat, csendben kell lenni, még a tévét sem szabad nézni kilencig, amíg föl nem kel és aztán jön az éjszaka és megint jön Apa.
Amikor hazaértem rögtön kukoricát morzsoltam, mert természetesen nem volt és aztán darálni is kellett. A csirkékkel sokáig elszórakoztam, mert olyan mulatságosan rohangáltak amikor dobtam nekik a magokból. A kakasoktól viszont nagyon félek. Amikor bemegyek a csirkeudvarba mindig megpróbál valamelyik megtámadni. A malacoknak szerencsére kívülről kell beönteni a moslékot, amit ők rögtön nagy csámcsogva megesznek. Tőlük azért félnék, mert olyan mohóak, ha bemennék lehet, hogy engem is megennének. A nyulaknak friss füvet szedtem és azt adtam és mindegyik ketrecbe raktam be friss vizet is. Arra nagyon figyeltem, hogy a ketreceket mind becsukjam, mert egyszer nyitva felejtettem néhányat és a nyulak kiszöktek. A baj az volt, hogy a kutyám azt hitte, hogy új játékot kapott és halálra játszott velük. Szegény rémült kis nyuszikák az én hibám miatt pusztultak el.
Amelyik életben maradt azt is le kellett vágni hétvégén. Most szerencsére nagyon odafigyeltem mindenre és már csak a macskáimat kell megetetnem meg a kutyámat. A macskáknak adtam tejet is, pedig azt mondják, hogy azt a drága tejet kár a macskáknak kiöntözni. Majd én kevesebbet iszom és azt mondom én ittam meg. A kuyta hűségesen ül itt mellettem amíg én olvasok és napozik a kőrakás tetején a kertben. Ez a kőrakás már évek óta itt van és már senki nem emlékszik, hogy Apa mit is akart belőle csinálni, de az biztos, hogy olcsón szerezte. Akkor is részegen jött haza és elővette a megtakarított pénzünket, mert jött a hatalmas teherautó a kővel. Még a kerítést is kidöntötte, hogy beljebb tudjon állni. Leszórta a hatalmas fehér sziklákat ide a kertbe és azóta a macskák bujkálnak alatta és én szoktam a tetejére ülve olvasni. Innen elég messzire el lehet látni és időnként énekelni is innen szoktam. Kiállok a kövek legmagasabb pontjára egy fadarabot veszek a kezembe ami a mikrofont helyettesíti és hangosan énekelek.
Most a cicáim is itt alszanak mellettem. Marci a fehér kandúr a kedvencem, ő mindig velem van amikor itthon vagyok. Amikor már sötétedni kezd érzem, hogy be kell mennem. Tudom, hogy Apa ott van a konyhában, mert láttam megjönni öt óra után. Amikor belépek látom, hogy részeg, mint mindig. Amikor beszél a nyelve meg - megbotlik és veréssel fenyeget mindenért. Próbálom csitítani, nehogy Anya fölébredjen, mert akkor tényleg lesz is verés. Mindig én kapok ki, ha valaki fölébreszti éjszakás műszakban és akkor is én kapok ki ha nem éjszakás. Amikor Apa délután jön haza munkából Anya mindig ideges. Előtte egy órával már el kell őt kerülni, mert mindenre eljár a keze. Nagyon kemény pofonokat tud adni és nem csak pofonokat hanem üti a fejemet mint a cséphadaró. Ilyenkor lehajtom a fejem és várom, hogy abbahagyja.
Aztán amikor elfáradt és befejezi akkor még kiabál, mindennek elmond, de én tudom, hogy semmit nem gondol komolyan csak ideges, mert Apa megint részegen fog hazajönni. Amikor fizetésnap van akkor tényleg nem szabad Anya szeme elé kerülni, mert akkor még robbanékonyabb. Apa mindig kifizeti a bögrecsárdákban a tartozásait a fizetéséből és mire hazaér már alig marad valami és ezért Anya már előre ideges. Volt úgy, hogy elment egy - két ilyen helyre ahol hitelbe itatták Apát, de hiába, mert azok csak kibeszélték őt és Apának is elárulták, aztán ő is kapott. Egyszer annyira megverte Anyát, hogy pár bordája eltörött és a vállkulcsa is ami miatt hetekig volt betegállományban. Ekkor az orvos bejelentette a rendőrségre a bántalmazást és be is kellett menni vallomást tenni.
Anya engem is magával vitt, mert akkor nem volt iskola és amikor a vallomásban a legizgalmasabb részekhez értek, azokhoz amiket én nem láthattam, mert Apa és Anya a másik szobában csinálták, a nyomozó engem elküldött a szomszéd pékségbe, hogy hozzak neki két forintért kenyeret. Mire visszaértem a kenyérrel Anya már alá is írta a jegyzőkönyvet. Akkor azt hittem, hogy Apát majd elviszik, de nem történt semmi. Apa régen rendőr volt és azok ott akik nyomoztak mind a havarjai voltak és eltusolták - mondta később Anya. A bátyám soha nem volt itthon. Reggel korán elment az iskolába, délután meg a havarjaival lógott késő estig, volt úgy, hogy ott is aludt náluk, hogy ne kelljen hazajönnie, főleg amikor Anya nem volt otthon, mert Apa belé is mindig belekötött. Sokat gondoltam arra, hogy jó lenne, ha hazajönne, mert segíthetne az állatok körül vagy akkor Apa sem jönne oda éjjel, de szólni nem mertem még neki. Időnként megjelenik a haverjaival és akkor mindig nagyokat röhögnek rajtam. Pár éve azzal szórakoztak amikor még nem jártam iskolába, hogy beküldtek a boltba, hogy kéredezzem meg mennyibe kerül az egyforintos csoki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 A57L 2015. 06. 10. szerda 04:46
Nem rossz.
#26 hairy_pussy 2013. 05. 2. csütörtök 06:55
Az írás kitűnő....
a történet vérlázító ha igaz sajnos....
#25 papi 2013. 05. 2. csütörtök 06:05
Nagyon megható és egyben vérlázító történet. Az ilyen szülőket a pöcsüknél fogva kellene felakasztani.
#24 genius33 2013. 02. 17. vasárnap 10:57
Király nyes
#23 sexman 2010. 12. 21. kedd 05:04
Szia Holdnővér!
Szerintem nagyon jól írsz, és nem csak a történet szenvedő alanyát sajnálom, hanem azokat a felszínes, önző, másokat lesz@ró, kedvesnek nem mondható olvasókat is, akik simán elfordítanák a fejüket, ha valaki segítségre szorul, mondván, nem vették észre és nem is az ő dolguk.
Nekik csak annyit kívánok, hogy az ő lányukon, feleségükön, szeretteiken is segítsen valaki, ha szükség van rá. ( Nem csak szexuális zaklatásra gondolok, hanem az élet bármelyik területére: Megáltam az autópályán és sgítettem letolni valakinek a kocsiját a leállósávba, mert egy " Y " - autópály szétválásnál a senkiföldjén rostokolt az autó, benne felesége, gyereke, és szegény fickó úgy meg volt rémülve, hogy nem tudott logikusan gondolkozni, én meg csak mutogattam neki mit csináljon, mert ez Spanyolországban volt és én egy szót sem beszélek, a vezetést csinálni kell, nem mondani. A BKV-n torkonregadtam egy részeg sz@rdarabot, mert szidalmazta az előtte ülő megrémült nőt. A következő megállónál nem a lába ért le elsőnek. Nem magamat akarom fényezni, természetesen van sok hibám, de mindig felbosszantanak azok a se@@fejek akik másokat lesz@rnak, és még élcelődnek is rajtuk. Nem kérek elnézést tőlük, mert nem érdemlik meg. Akit nem bosszant mások sanyargatása, az rossz ember, és ez a minimum, hogy a pofájukba vágom. Egy kicsit több emberséget, ne csak a jóba akarjátok magatokat beleélni.
Üdv és kellemes karácsonyt: Sexman
#22 Lavander 2010. 09. 23. csütörtök 20:03
Nekem tetszik...ennek legalább van értelme. Gratulálok annak, aki írta és remélem, hogy nem saját élményből fakad ez a mű.
#21 janibá 2009. 04. 7. kedd 14:54
Holdnővér el vagy tévedve , a családi sex nem csak a pedofil erőszakról szól
#20 endru 2008. 10. 17. péntek 23:41
kemény
#19 -Bazsiii- 2008. 10. 2. csütörtök 10:32
ez nem ide való
#18 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 04:12
sajnos acsaládi életnek vannak ilyen vad és sajnálatos
san szomorú tőrténetei is.
#17 sanyi 54 2008. 07. 10. csütörtök 14:21
Folyt. Természetesen tudom azt is, hogy már Ön nem iskolás, de igy ennyi idő után is léteznek olyan büntetések amik elgodolkodtatnák a Kedves Papá
#16 sanyi 54 2008. 07. 10. csütörtök 14:13
2008. juliusát mutatják a naptárak. Elolvastan a több mint egy éve felrakott történetre a válaszokat. Mit ne mondjak nagyon is elszomorító. Senkinek nem fordul meg a fejében, hogy ennek lehetnek valóságos alapjai, és az iró végső elkeseredettségében mentőövet remél a megjenenéstől. Senki sem veszi a fáradságot, hogy ha minden valóságos akkor segitsen, ha nem is fizikálisan de legalább utatmutatni ennek a történetben szereplő szegény leánynak. Igy megyünk el egymás mellett 2008-ban. Kislány ha a történetnek valós alapja van, ugy kérlek keresed velem a kapcsolatot, igérem segíteni fogok.
#15 2008. 01. 28. hétfő 10:03
Lehetséges,hogy van ilyen? Hátborzongató!
#14 hantaboy 2007. 09. 21. péntek 11:04
Megdöbbentő... (!!!)
#13 hantaboy 2007. 09. 21. péntek 02:55
Megdöbbentő... (!!!)
#12 vki 2007. 08. 15. szerda 23:46
Érdekes.. de semmi keresnivalója nincs itt. ide azért járnak az emberek hogy fantáziáljanak... a milenne HA világában..semmi másért. azok akik ilyen erőszakot követnek el nem ehez hasonló történetes oldalakon fognak olvasgatni...szóval értem én a célját ennek is.. de pont ez az a hely ahol FELESLEGES
#11 Anonymus 2007. 06. 9. szombat 20:44
semmi rtelme nem volt ezt ide rakni ez olyan mintha a porno filmek közé rakna be az ember egy horrort....
#10 Holdnővér 2007. 06. 9. szombat 11:56
Meglepett a családi történetek népszerűsége és szerettem volna érzékeltetni,hogy mi a valóság,hogy láthatja egy gyermek azt amit a felnőtt élvez.Szerintem mint kontraszt pont idevaló!
#9 nuvak 2007. 06. 9. szombat 08:27
Ez nagyon szomorú
#8 jedi1 2007. 06. 7. csütörtök 20:53
Nyomasztó történet, de elgondolkoztató. Mint írás nagyon jó, bár itt tényleg furcsa.