A+ A-

Ágnessel a reflektor is sötétít 2. rész

A következő kefélésre jó négy hónap múlva kerülhetett csak sor.
Egy őszi látogatásom alkalmából az autómban.
Vontatott és zavarodott délutáni telefon után, végül egy környékbeli kirándulóhelyre mentünk sétálni. Hosszas, estébe hajló beszélgetés következett, míg végül egy rejtőzködő padon pihentünk meg. Ott nem engedte, hogy megcsókoljam. Viszont nevetgélve kacérkodott velem
Láthatóan a körülöttünk sétálgatók nyilvánossága zavarta. Évődve ült be mellém az autóba, azzal a kifogással, hogy már haza kell mennie. Amikor azonban egy erdei beállóban lefékeztem, már nem ellenezte a vágyamat. Ismét átkarolt, mikor ráhajolva megcsókoltam.
A csókból vad smár lett és gombolkozó masszírozás. Fellihegett amint a melltartóját is kibontottam. A harisnyanadrággal együtt sietve toltam le róla a bugyit. Ő a sliccembe fogott. "Megint... mekkora ez neked ... Péter!" Sóhajtott fel mikor előkerült a faszom. Az első ülésre döntve hasaltam rá. Ellazulva tárta magát és én máris combjai közé fúródtam. Emelve karolt át a lábaival. Megint meglepett, hogy tövemig bevette. Ott akkor a sötétlő fák árnyékában az autóm anyósülésébe préselve alaposa meg is basztam. Most már nem kellett visszatartania sikoltozásait. Gyönyörittas nevetéssel élvezett alattam. Fordítottam, és feltérdeltettem, hogy hátúlról döfjek fel neki. Elől a csiklóját bizsergettem, ő pedig a farkam tövét markolta a hasa alatt. "Jaj! Ne olyan mélyre!... Vigyázz!... Petííí!" A hatás frenetikus volt, ahogy nyávogós visítással élvezett.el.
Már majdnem én is a csúcson voltam, mikor hirtelen egy reflektor fénye világított nyakamba.
A sötét erdei parkolóban ahol az autóval megálltam, nem tudtak tőlünk behajtani.
Egy turistabusz volt, telve vendégekkel. Különös látványa lehettem, vagy negyven kis japánnak, ahogy a szélvédő mögött a reflektor pásztájában vizslathatták meztelen seggem.
Végül tapintatosan, a lámpát leoltva várták meg, amíg sietve összeszedjük magunkat.
Az asszony még öltözött, mikor gázt adva indultam.
Hazafelé menet meglepetten éreztem Ágnes viselkedésén, nagyon is elégedett a történtekkel. Mintha szégyenérzetét nem sértette volna hirtelen megszakított liezon. - Kár, hogy magának nem sikerült, Péter!- Az ülésben hátradőlve nézett át rám mosolygós suttogásával. Kettőnk nem összebeszélt szokása lett, hogy csak az intim helyzetekben tegeződjünk. Válasz nélkül szótlanul vezettem, mert a farkam még mindig lüktetett a kielégületlenségtől. Láthatta izgalmamat. Csak a házuk előtt. álltam meg.
- Megőrjít a méreted...kicsim...! - búgta újra tegezve. Áthajolt egy gyors puszival a kormány fölött. Nyúltam volna érte, hogy magamra rántsam, de mozdulni sem volt időm mert sietve kihátrált az autómból. - Viszontlátásra Péter! Jó utat kívánok, hazafelé. Remélem, lesz mire emlékeznie! - az általa felállított magázódós játék szabályaival, kacérkodó mosollyal vitte a táskáját. Kapcsolatunk ettől, még izgatóbb volt.
Másnap délelőtt a szállodában éppen az indulásra készülődtem, mikor meglepetésemre ő hívott fel engem.
- Ah!... Itt van a városban,... Péter?!... De jó!... Igaz!... Reggel a közértből hazafelé... láttam ott állni az autóját... Úgy gondolom,... talán be lehetne fejeznünk,... ami tegnap nem sikerült... magának...! ... Oh!... Nekem... csodálatos volt... Péter!... És most, lelkiismeret furdalásom van!... Már másodszor hiheti... milyen ügyetlen vagyok!... Oh igen!... Tudtam előre! ... Mára szabadságot is vettem ki!... Julika az egyetemen van... és szívesen meghívnám... egy kis ... teázásra,... még mielőtt elmegy... Péter! -
A végét már lágyan, dallamosan suttogta a telefonba.
Azonnal abbahagyattam a rámolást. Be az autóba, és rohantam.
Hálóingben fogadott és a belépésemkor rögtön a nyakamba csimpaszkodott. Izgalma illatát éreztem.
Hosszan smároltunk. Merev szerszámom a nadrágomon át toltam a hasára.
- Mosakodj meg Péter. Én odabent várlak! - tegeződve bontakozott le rólam.
Rövid ideig tartott a fürdőszobázás. Trikóban, gatyában léptem a szobájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 17:01
Jooót nevettemrajta.
#8 deajk2008 2015. 02. 17. kedd 10:01
nekem tetszett e történet, de az nem tetszett, hogy ilyen rövid lett, ezért sajnos csak 6p tudtam adni
#7 feherfabia 2015. 02. 17. kedd 06:29
Így már jó!
#6 zsuzsika 2014. 03. 15. szombat 11:27
Jó.
#5 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:39
Nem rossz.
#4 papi 2013. 04. 6. szombat 07:53
Lehetne ez tovább is.
#3 tiborg 2011. 11. 2. szerda 04:11
Bocsi,hat megis lett folytatas! Rovid, velos, izgi.
#2 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 19:45
folyt.köv??
#1 Törté-Net 2007. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?