A+ A-

Szüzességem elvesztése

Sziasztok! Elmesélem szüzességem elvesztését. Kb. három éve történt, éppen elmúltam 16.
A suliban a lányok már majdnem mind túl estek az elsőn. Meséltek mindenfélét. Volt aki azt mondta, hogy soha többet, és volt amelyik azóta is rendszeresen kefél. Rólam tudták, hogy szűz vagyok, és sokat zrikáltak is A fiúk nyomultak, de csak csókolózásig jutottam. Nem is láttam addig férfi nemi szervet. Tánc közben éreztem néha a fiúk nadrágjában valami keményet, de ennyi volt.
Katalin napi buli volt a városban , barátnőim hívtak, és addig erősködtek, amíg rá álltam. Nem tudok jól táncolni, és nem is jártam addig sehova, csak legföljebb az iskolai rendezvényekre.
Le ültünk egy asztalhoz, narancslevet ittam, és néztem a táncolókat. Barátnőim ott hagytak, táncoltak, nevetgéltek. Azon gondolkodtam, hogy haza megyek, amikor egy magas fiú jött az asztalhoz és táncolni hívott. Rettentően zavarba voltam, nem is mertem szólni csak fölálltam és mentem. Remegett a lábam, nagyon suta lehettem. Bemutatkozott, Lacinak hívták, 22 éves és orvostanhallgató. Kedves volt, nem nevetett ki a sutaságom miatt, szorosan tartott, és ölelt a lassú számok alatt, megcsókolta a nyakam, kedves bókokat suttogott a fülembe. Nem tudom mi történt velem, de feloldódtam, simultam hozzá, és valami különös bizsergést éreztem.
Nem húzom az időt. Odahívott az asztalukhoz, még két barátja ült ott két lánnyal. Bemutatkoztam, de nem sokat törődtek velem. A Laci hevesen udvarolt, ölelgetett, nagyon szépeket mondott. Táncoltunk, beszélgettünk, csókolóztunk. Úgy csókolt, hogy teljesen izzott a testem. A puncim olyan nedves volt, hogy a bugyim teljesen elázott. Úgy 11 óra felé indulni készültem, de nem vitt a lábam. A Laci javasolta, hogy menjek föl hozzá, vannak jó lemezei, hallgassunk egy kicsit zenét, és majd haza kísér. Hmmmmmmmm - mentem. Lehet, hogy a sors akarta. Anyámék elutaztak, a bátyám volt csak otthon, Ő meg biztos megy a maga dolgára gondoltam.
Hát fölmentem a Lacihoz. Nagyon szép kis lakás volt, sejtelmes világítással, süppedő fotelek, és a kanapé, ahova leültünk. Föltett valami lemezt, nem is tudtam odafigyelni, lehet, hogy éreztem ami várt rám?? Nagyon fura bizsergés volt, amit éreztem.
Beszélgettünk, hozott nekem egy martinit, Ő bort ivott Addig addig csókolóztunk, simogatott , benyúlt a combjaim közé, akárhogy szorítottam, türelmesen simogatott, csókolt, felhúzta a pólómat, a cicimet csókolta, a cicim bimbóit nyalogatta, nagyon gyengéd volt, nem erőszakoskodott, kedves szavakat suttogott, észre sem vettem, és a puncimat simogatta a bugyimon keresztül. Nem tudom elmondani, de valami csodás érzés kerített hatalmába. Csókoltam vissza, élveztem a simogatást, bújtam hozzá, hagytam, hogy öleljen. Amikor lehúzta a bugyimat, szorosan bújtam, és azt mondtam- én még szűz vagyok-. Tudom. Mondta. Éreztem. Ne félj, nem teszek semmit amit Te nem akarsz. Avval szenvedélyesen szájon csókolt. Remegtem. Éreztem, hogy akarom. Valami hatalmas vágyat éreztem. Akartam. Akartam, hogy itt és most veszítsem el a szüzességem, de volt bennem valami bizonytalan érzés is, hogy milyen lesz, fájni fog?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 11. 20. vasárnap 09:06
számomra is ez egy kicsit rövid lett 7p... folytasd
#9 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:19
6P
#8 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:35
Nekem nem tetszik.
#7 listike 2014. 04. 4. péntek 17:25
Jó volt.
#6 cicuus 2008. 08. 14. csütörtök 17:24
Ez a története nekem nagyon tetszik:)
#5 kikie 2008. 01. 6. vasárnap 14:13
Én is így vesztettem el...:)
#4 D.Attila 2007. 05. 28. hétfő 03:42
Szívesen lennék egy csajnak ilyen barátja...
#3 Sasha 2007. 04. 9. hétfő 19:03
rövid
#2 maxtiboy 2007. 04. 8. vasárnap 13:30
kafa
#1 Törté-Net 2007. 04. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?