A+ A-

Sopron

Kb. 1990-ben történt, hogy az akkori trend szerint befizettünk egy útra a "Máriahilferstrasszéra" kedvesemmel, Edinával. Három éve jártunk már, és sok mindent kipróbáltunk, ezért tudtuk, hogy mindkettőnknek a két fiú egy lány felállás tetszik a legjobban. Ez egy olyan út volt, hogy dél körül indulás, este ott alvás Sopronban, kora reggel Bécs, délután egy szuszra haza. Tudtuk, hogy ez a fajta kedvtelésünk a társadalom számára nem elfogadott. Épp ismeretleneket kerestünk, mert a szóbajövő (rendkívül gondosan kiválasztott) ismerősök fogyóban voltak. Azt terveztük, hogy Sopronban bemegyünk picit az éjszakába, és szerencsét próbálunk, keresve egy egyedül lévő szimpatikus urat. Megérkezés után gyors lepakolás a szobánkban, az úthoz járó vacsora elfogyasztása, Edina teljes átöltözése, és be, a belvárosba. Magas, 178 centis lány volt, kecses vékony alakkal, kézbeillő formás mellekkel, és meseszép fenékkel. Fekete, a hátán fenékig dekoltált mini egyberuhát vett fel, harisnyatartót, fekete harisnyát, fekete melltartót. Bugyit nem húzott. Nagyon izgatott volt, velem együtt várta az új kalandot.
Egy biliárd szalonban próbáltunk szerencsét. Leültünk, és figyeltük a hely közönségét. Voltak szimpatikus srácok, de mind a barátnőjükkel. Fél óra nézelődés után bejött a terembe két srác, akik elkezdtek 9-esezni. Nagyon tetszettek az én Édesemnek! Gyors kupaktanács: eddig mindig úgy gondoltuk, hogy csak egy fiú léphet velünk kapcsolatba, mert ha baj lenne, meg tudom fékezni, magyarul tudok vigyázni rá. Mi lesz ha ketten vannak? Megkozkáztatjuk? Meg. Odament a srácokhoz, akiken láttam, hogy majd kiesik a szemük. Idősebbek voltak nálunk jó 5 évvel, (kb 25-27 évesek) ezért izgultam egy kicsit. Később elmondta, hogy kertelés, és bevezető körök nélkül, bemutatkozás után rögtön közölte, mit is szeretnénk, és ha úgy döntenek ok, akkor jöjjenek oda hozzánk az asztalhoz. Azzal leült mellém, és láttuk, hogy 1 perc beszélgetés után pakolják össze a golyókat. Odajöttek, és bemutatkoztak nekem is. Csaba, és Jenő voltak azt hiszem. Mindketten kisebbek voltak nálam, de sportosak.
Talán tíz percet beszélgettünk, és már mentünk is ki a taxihoz. A szállás messze volt a belvárostól, és mi hátra ültünk úgy, hogy közrefogtuk a Kedvesemet Csabával. Földig érő fekete kabát volt rajta, amit kigombolt, és a combjainkra tette a kezét. Finoman simogattuk a combjait, egyre inkább közelítve az édes hajlathoz. Nagyon felizgult. Láttam, hogy nadrágon keresztül épp úgy masszírozza Csabát, mint ahogy engem. Áttette a combjait a lábainkon, és én azonnal bedugtam az ujjaim, a helyzet izgalmától már igen sikamlós hüvelyébe. Hangosan szólt a zene a kocsiban, a taxis nem vett észre semmit, csak Jenő nézett hátra néha igen érdeklődőn. Simán felengedett a recepciós minket.
Amint a szobában voltunk, Kedves elment zuhanyozni, mi hárman, pedig szép csendesen összehúztuk a két ágyat. Merész volt. Rögtön mezítelenül jött ki a fürdőből, és a minibár gyér választékából kivett némi italt. Mivel két pohár volt (nem számíthattak ránk :-) ) mindkettőt tele töltötte, és beleült az ölembe. Kétoldalt a fiúkat kezdte simogatni, ők pedig viszonozták, velem együtt. Hatkezest játszottunk rajta. Széttette a lábait, és éreztem, hogy azonnal elélvez. Mikor megvolt, letérdelt velem szemben, lehúzta a sliccem, és szopni kezdett. Csaba volt a rámenősebb kettejük közül. Felkelt, és a fenekét kezdte el simogatni, csókolni. Ekkor kibontotta Jenőt is, és ott egy eddig nem látott méretűt talált. Felkeltem, és átvettem Csaba helyét. Amikor behatoltam, már őt is kényeztette. Teljesen megvadult. Két fiút is szophat egyszerre, és én pedig közben döngölöm hátulról! Pár perc múlva feltettük az ágyra hanyatt, és a helyemre Csaba került. Sokkal gyorsabban és intenzívebben dugta Edinát, mint én. Ketten Jenővel mi az ágy mellé térdeltünk, és Kedvesem hátrahajló fejével hol egyikünket, hol másikunkat szopta. Jenő hatalmas dorongja körülbelül ekkor érte el a teljes méretét. Annyira hatalmas volt, hogy Edina minden erőlködése ellenére, a negyedénél többet nem tudott a szájába venni. Látni akartam benne ezt a dorongot!
Kihúztuk az ágy szélére, úgy, hogy térdelve kényelmesen hozzáférhessünk, és intettem Jenőnek, hogy most Ő jön. Odatérdelt, és láttam, hogy Edina is felkönyököl, hogy lássa, ahogy eltűnik benne az a hatalmas farok. Jenő finoman simogatta a makkjával a bejáratot, és lassan, centiről centire haladva kitölti a ráfeszülő nyílást. Félig bedugta, és nagyon lassan, szinte hullámozva elkezdett mozogni benne. Minden lökésnél egyre beljebb nyomta. Csabával közben csak ott térdeltünk, és néztük megdöbbenve a jelenetet. Kettőnknek nem volt akkora. Edina, ahogy egyre mélyebben dugta Csaba, elkezdett egyre hangosabban nyögni. Megkérdeztem, hogy nem rossz-e, de azt mondta csillogó szemmel: Csodálatos! Eddigre Jenő már teljesen be tudta dugni. Hosszú elnyújtott lökésekkel dugta, Amitől Edina ismét elélvezett. Pár perc után ismét én jöttem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2018. 04. 12. csütörtök 22:25
tetszett
#3 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:35
Nem rossz.
#2 A 2007. 05. 10. csütörtök 10:31
Nekem tetszett
#1 Törté-Net 2007. 03. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?