A+ A-

Gólyaavató tábor Hévízen

Most (2002/2003. tanév) kezdtem meg egyetemi éveimet ... Ugyebár ilyenkor szokás mindenhol egy "amolyan felavatást végezni" az újoncok körében! No, ez nálunk is megtörtént, csak egy kicsit másként, mint ahogy mi, elsosök vártuk.
A Gólyaavató tábort Hévíz és környékén kirándulgattuk, viszont a szállásunk Hévízen volt egy szállodában nem messze a híres tótól. Az egész tábor végül is augusztus 28- szeptember 1. között zajlott. 4 srác visszabukott elsoévrol, így ok is velünk jöttek eme túrára (a saját hírnevünk -- nem az egyetemé! -- érdekében nem nevezem meg egyetemünket, de annyit elárulok, hogy nyugat-dunántúli
egyetemrol van szó).No, hogy a lényegre térjek. Elso napi úticélunk Keszthely volt (10km-re Hévíztol). Bebarangoltuk, aztán úgy 19 óra körül megérkeztünk a szállodába, ledobtuk a cuccost miután kiválasztottuk a szobákat (6 ill. 8 fos szobák voltak számunkra fenntartva), s, hogy ki kivel lesz egy szobában. Jómagam egy 8 fos szobában telepedtem le 7 elsossel. A 4 "bukott" egy 6 fos szobába fészkelte be magát 2 elsos mellé, közvetlen a mi szobánk mellé. Épp, hogy ledobtuk a táskákat, már menni is kellett vacsorázni. Enyhe túlzás, hogy vacsoráztunk, valami cukorborsó+kukorica köret volt tejfölös hússzelettel vagy mi, de szinte senki nem evett semmit belole. Szerencsére mindenki hozott magával saját készítésu kaját, így visszatérve a szobáinkba kajálhattunk valami ehetot is.
Vacsora után elindultunk tusolni. A 8 fos szobához 3 tusolós, a 6 fos szobához 2 tusolós fürdoszoba tartozott. Letusoltunk, aztán boxerre öltözve körbe ültük a szobánkban és elkezdtünk dumálni, ki kicsoda (közben elfelejtettük kulcsra zárni az ajtót). Fél ketto-két óra tájt aztán úgy döntöttünk, aludjunk! Lefeküdtünk. Ahogy csend lett a vékony falon a 4 bukott és a 2 elsos szobája felol furcsa zajra lettem figyelmes. Mintha párnacsatát vívtak volna, de mégse. Aztán egy ido után csend lett. Gondoltam majd reggel utánajárok, hogy mi volt az. Hamarabb megtudtam. Elaludtam. Arra ébredtem aztán, hogy ég a villany a szobánkban és a szomszéd szobából a 4 bukott emberke boxerben, a két elsos meg anyaszült meztelenül, bekötött szájjal ácsorog a szoba közepén.
Miután mindenki felébredt, a negyedikesek azt mondták, hogy maradjon mindenki csendben, mert náluk van a szoba kulcsa! Majd "nagylelkuen felajánlották", hogy ha nem ellenkezünk azzal szemben amit ok csinálnak, elintézik a negyedikesekkel, hogy minket ne szívassanak majd az egész egyetem szeme láttára a hivatalos
gólyaavatón! Mindenki belement, bár nem voltunk tisztában mit vállaltunk.
Azt mondták, hogy a két szobatársuknak azért kötötték be a száját, mert a másik oldalról a tanári szoba volt az o szobájuk mellet és nehogy kísértésbe essenek. Majd levették a szájukról a kötést. Aztán azt mondták mindenki vetkozzön le és álljunk egymás mellé négykézlábra kettesével.
Magyarán két-két elsos egymás mellett. Aztán ok is levetették boxereiket. Egyikük még boxerben kilépett a szobából, de gyorsan vissza is jött kezében egy szatyorral. Aztán ois levetkozött. A szatyorból eloször (mint utólag kiderült!) 4 db 3dl-es síkosító krémet vettek elo. Majd közölték, hogy minden "pár" kap egy-egy tégelyt, és köteles bekenni mindenki a társa seggét. A szobatársaik (2 elsos)
jelezték, hogy ok mit csináljanak. Erre az egyik bukott azt felelte, hogy eloször az egyik álljon négykézlábra, majd a másik és nyalják felvátva egymás seggét, amíg rájuk nem kerül a sor. "Ezt nem mondjátok komolyan?" -- kérdezte kettejük közül az egyik.
"Meggondoltad magad és égni akarsz az egész suli elott?" -- hangzott a válasz. Azzal nekiveselkedtek a "feladatnak".
Jómagamat a társam ekkor kezelt le, s most rajtam volt a sor, hogy ot bekenjem. Belenyúltam két újjal a tégelybe, s egy jó adagot kiemeltem belole. Majd a társam lyukához nyomtam, majd egy erosebb mozdulattal a lyukba nyúltam. Aztán a mögöttem álló bukott a seggembe rúgott, hogy kenjek még egy adagot és, hogy a két ujjammat addig dugjam be, ameddig csak tudom! Kénytelen voltam. Miután mindenki bekente a másikat, a bukottak óvszert húztak, majd egy-egy pár mögé álltak. Végül farkukat eloször az egyik, majd a másik félbe eresztették. Egyet balra egyet jobbra. Nagy szisszenések közepette fogadtuk a kolbászokat. Pechemre (szerintem) a legvastagabb farkú egyént fogtam ki társammal. Mikor eloször belémeresztette szerszámát kénytelen voltam megfeszíteni hasfalamat, annyira fájt a behatolás. Majd kiszállt belolem és a társamba dugta szerszámát. Ezt háromszor megismételte, és a negyedik behatolás alkalmával, baszni kezdett. Megmarkolt, mint egy zsákot kétoldalról, s mozogni kezdett bennem elore-hátra, hihetetlen iramban. "Te kutya, te ribanc" és hasonló megszólításban részesültem (de nem csak én). Majd úgy jó 5 perc elteltével kirántotta belolem a farkát, s vissza
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 robin00 2015. 07. 19. vasárnap 01:14
Nekem nem tetszik, sőt...
#2 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 05:53
Minősíthetetlen.
#1 Törté-Net 2007. 02. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?