A+ A-

Vannak még csodák

A nap éppen felbukott a látóhatár mögött és vérvörös színével megvilágította az ébredező várost, amikor Rita, az álmok ködös világából közeledett a valóság felé. Mint egy macska, úgy nyújtózkodott és dorombolt a hatalmas ágyban. A kezét lassan, tapogatózva nyújtotta előre, de mély csalódására nem talált semmit. Ezután kinyitotta a szemét és körbenézett a szobában. De nem látott mást, mint az ismerős ürességet. Egyedül volt. Már megint. Nem kellett volna meglepődnie, hiszen számíthatott rá, hogy nem marad a férfi. Mind ezt csinálják. Felszedik, majd együtt töltik az éjszakát, de mire reggel felébred már csak hűlt helyüket találja." Mind egyformák. Szemét disznók! Ó, mit csodálkozol Rita? Már megszokhattad volna!" Szemét ismét becsukva visszagondolt az elmúl éjszakára és a kiadós jó sexre.
"Legalább ebben nem kellett csalódnod. Lehet, hogy seggfej minden férfi, de legalább jól tudnak dugni. Többségük." Ezek a gondolatok kergetőztek az agyában, amikor megszólalt a csengő. "Barbara." Mint akit puskából lőttek ki, úgy ugrott ki az ágyból. Miközben rohant ajtót nyitni, lopva a falon lévő órára pillantott. "Elaludtam! Hogy fordulhatott ez elő?" Az ajtóhoz érve szélesre tárta és elmosolyodva köszöntötte legrégibb és legjobb barátnőjét.
- Szia Barbi! Ne haragudj, de elaludtam. Pár perc és elkészülök. Teljesen elfelejtkeztem róla, hogy ma van a tárgyalás csak, amikor megszólalta csengő, akkor esett le, hogy csak te lehetsz, aki hajnalban csönget!
- Rita, jól vagy? Olyan furcsának tűnsz!
- Jól, persze. Nincs semmi bajom. Vagyis...
- Vagyis, egy újabb hapsi, akivel együtt töltötted az éjszakát, aki reggel szó nélkül kisétált az életedből. Ez a bajod! Igazam van?
Rita csak nézte Barbara arcát. Már 17 éve a barátnője. Hihetetlen... Úgy ismerte, mint senki más. Félelmetes, hogy mennyire belelát a lelkébe, hogy mindig tudja mi a baja...
- Igen. - válaszolta egy nagy sóhaj kíséretében.
- Tudod, ha így folytatod, már csak a pénzt kell elkérned a pasiktól és igazi kurva lesz belőled!
Először, csak a mély, ismerős hangot lehetett hallani, majd a hangot követte a gazdája is, arcán gúnyos mosollyal.
- Te meg mi a fenét keresel itt? Barbi?
- Hát... Ő... Nézd Rita. Az én autóm lerobbant és... hát... megkérdeztem Márkot, nem tudna-e ő elvinni Miskolcra. A tárgyalásra időben oda kell érnünk, különben a főnök őrjöngeni fog.
- És pont "őt" kellett!?
Márk, Barbara bátyja volt, 5 évvel idősebb, mint ők. 29 évesen igazán férfiasan nézett ki 185 centiméterével mogyoró barna szemével és valamivel sötétebb hajával. Izmos mégis vékony testén jól mutatott a fekete öltöny. Látszott rajta, hogy szereti a sportot, és gyakran hódol is e szenvedélyének.
- Mi az Baby? Nem tetszik valami? Azt akarod, hogy egész reggel itt álljunk?
Rita érezte, ahogy a vérnyomása emelkedik és közben az arca kezd elvörösödni a méregtől. "Senki, senki nem képes úgy kihozni a béketűrésből, mint ez a... ez a barom!" Haraggal a szemében félre állt és beengedte őket.
- Bocs Rita! Tudom, hogy ki nem állhatjátok egymást...
- Teljesen igazad van!- vágott közbe Rita egyre mérgesebben, majd otthagyva őket visszasietett a hálószobájába. Nem vette észre, hogy Márk a rövid hálóingből (melyet ajtónyitás előtt kapott magára) jól kidomborodó izomzatait bámulja, izzó tekintettel.
- De meg kell értened! Neki is Miskolcon van dolga, így ez a megoldás tűnt a legésszerűbbnek.
Eközben a szobában Rita magára kapta sexi, fekete csipkés melltartóját és tangáját. (nagyon szerette a sexi, izgató fehérneműket, tudta a férfiak megőrülnek és teljesen beindulnak tőle)
- És te komolyan azt hiszed, hogy beülök valakinek az autójába, aki az előbb nevezett kurvának?- szinte már visított, annyira dühös volt. Ki nem állhatta! Mindent gyűlölt benne! Az állandóan gúnyos mosolyát, az alakját, a mindig izzó szemét, de legfőképpen a szavait, melyek mindig az elevenébe vágtak.
- Miért? Talán nem így van?- Márk hanyagul nekitámaszkodott az ajtófélfának, kezét keresztbe tette a mellkasán és úgy nézte az öltözködő nőt. - Jobb esetben hetente, rosszabb esetben naponta váltják az ágyadat olyan férfiak, akiknek még talán a nevét sem tudod. Együtt töltitek az éjszakát, aztán a hapsi úgy ahogy jött, névtelenül távozik, te meg többet az életben nem látod.- de ekkor már harag izzott a szemében. Nem ordított, hanem visszafogottan, de határozott hangon beszélt, mint az olyan ember, aki mindenerejét összeszedi, hogy uralkodni tudjon az érzésein. Nehogy valami olyat mondjon vagy tegyen, amivel tovább ronthatná a helyzetet. De a nő ebből semmit nem vett észre. Mély levegőt véve odasétált Márk elé és egy hirtelen mozdulattal pofon vágta, majd egyet hátra lépve becsapta az ajtót az orra előtt. Márk megérintette a pofon helyét, és úgy érezte hangyák ezrei száguldoznak a bőrén. Majd sarkon fordult és mielőtt bevágta volna maga mögött az ajtót, még visszaszólt- A kocsiban várok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:58
10 Pont!
#9 A57L 2014. 11. 1. szombat 11:47
Ez a írás jó lett.
#8 Ulysses 2014. 01. 11. szombat 19:51
Vannak még csodák, vannak még, akik tudnak írni. Szinte hibátlan. Bár a cselekmény lineáris, mégis sikerült feszültséget csempészni bele. Szépek a képek, amiket elénk varázsol. Jók a dialógusok, remek a nyelvezete.
Az első benyomásom nekem is az volt, hogy nagyon jó. Helyenként elnagyoltnak tűnt, például Márk vallomásának körülményei, de egy összességében romantikus sztoriban ez elmegy. Máshol pedig furcsán hangzott egy hosszú mondat a férfi szájából. Nem hinném, hogy létezik pasi, aki ilyent mond az első szeretkezés előtt: "Lassan akarok veled szeretkezni miközben birtokba veszem a tested... " Egy író esetleg leír ilyent, mint a szereplőjének a gondolata, de kimondatni vele...
Nah, elég a szőrszálhasogatásból! Igényes, kellemes történet! Magasabb pontszámot érdemelne.
#7 tomi19 2014. 01. 10. péntek 19:12
Egyszer mindenki révbe ér...
#6 listike 2013. 04. 6. szombat 13:37
Gyönyörű! 10pont.
#5 tiborg 2012. 03. 31. szombat 02:51
Romantikus erotika....holdsugar varazslatos....koszi.
#4 v-ir-a 2012. 03. 30. péntek 22:58
ez nagyon szép, romantikus, szenvedélyes....nekem több nem is kell naná 10 pont
és kösz csuba...a kommented miatt olvastam el
#3 csuba 2012. 03. 30. péntek 17:19
2007 óta nem olvasta ezt senki? Nem hiszem. Lehet, hogy csak nekem tetszett?
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 1. csütörtök 08:43
Nagyon jó,csak gratuálhatók neked.
#1 Törté-Net 2007. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?