A+ A-

Loly

Ezt a történetet azután írtam meg, mert Loly megírta élményét (Nagykőrösi-F (Loly által)).
Lolyt az Interneten ismertem meg. Mikor megkértem, hogy küldjön képet magáról, olyan szép nő képét kaptam, hogy nem mertem közeledni felé. Karcsú, de izmos teste, hosszú haja van, pajkos, csontig hatoló, szexi nézéssel. Egy ilyen nőt nem mer megszólítani az ember! De aztán mégis kialakult egy levelezés köztünk. Férje van, mentálisan nagyon elhanyagolja őt, egyetlen boldogsága a lánya. Ahogy megismertük egymás lelkét, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre többször szóba került a szex. Elhatároztuk, hogy találkozunk.
Igazi kánikula volt már hetek óta. Én 212 Km-re lakom, vasúton 2 átszállás, 4 és fél óra az út. Kb. ugyanennyi az idő amit együtt tölthetünk, de kétséget kizáróan látni akartam őt. Tehát egy forró szerdai nap hajnalán elindultam...
A vonatot majdnem lekéstem, futnom kellett, aztán az átszállásnál is voltak gondok, hajszálon múlt, hogy nem érem el a másik pályaudvart. Gondoltam, ha valami nehezen indul, akkor az jó véget ér. Féltem, hogy nem ismerem fel, örültem, mikor megírta SMS-ben, milyen ruhát vett fel. Az állomáson nem voltak túl sokan, de mikor megláttam távolról, tudtam, bármekkora tömegben kitűnne, egy jelenség volt! Magabiztosan indultam meg felé, a rövid bemutatkozás után elindultunk biztonságos helyre, a lakásába.
Busszal mentünk, mert messze lakott. Mielőtt a busz megérkezett volna, váratlanul zavarba hozott egy "helyes vagy" megjegyzéssel. Ez jól indul! A buszon igyekeztünk egymással ismeretlenül viselkedni, hiszen ő férjezett. Ez remek lehetőséget adott nekem arra, hogy a szememmel felmérjem minden porcikáját. Ámulva lestem az a nőt, akinek a fotója lenyűgözött, és most a képnél is szebb valóság karnyújtásnyira van tőlem!
Hamarosan megérkeztünk. A lakás szép volt, a fotókon ismert bútorok köszöntek viszont. Annyira közel éreztem magam vele, hogy kétségem sem támadt, hogy kellemesen el fogjuk tölteni az időt. A valóság azonban ezen túltett... Hamarosan megkért, hogy üljünk le. Láttam egyfajta vágyat a szemében, nem akartam elrontani a dolgot, de félénkségem győzött, távolabb ültem le tőle. Alig ültem le, maga mellé hívott nevetve. Nem volt időm szégyellni sem a dolgot, mert szinte azonnal megcsókolt. De még hogyan! Nagyon puha volt a szája, nagyon érzéki és nedves csók volt, bár rövid, de hatásos. Sutának éreztem magam, nem mertem tovább lépni, zakatolt az agyam, mit tehetek, nem akartam elrontani semmit. Ekkor felrakta a lábát a lábamra. Rövid sort volt rajta, éreztem a lábának meztelen bőrét. És milyen láb volt! Nőiesen izmos, barna, tökéletes. Nem tudtam betelni vele, csak simogattam és csodáltam. Volt egy tetoválás a lábán, már a fotón is láttam ÉS MOST OTT VOLT ELŐTTEM! Hihetetlen volt az egész, faltam a szememmel és már nem érdekelt, hogy észreveszi. Bár nem tudtam betelni a lábával, mégis tovább léptem, már nem ismertem határt.
Lassan, de magabiztosan levettem a felsőjét, majd a meleg miatt (is), lekerült rólam is a póló. Megtorpant, hirtelen szerepet cseréltünk, eddig én voltam gátlásos, most ő rajta láttam a félénkséget. Gyönyörű tapintású mellét kézzel, majd szájjal izgattam, miközben egyszerre éreztem azt, hogy, nem erre számított. Meg akart állni, de a teste már kezdte átvenni az uralmat saját maga felett, én pedig az ő teste felett. Ez a 22-es csapdája volt, mert már én uraltam a testét, mely átvette a hatalmat a józan agya felett, de engem meg a teste babonázott meg ellenállhatatlanul, így sorsunk ekkora már megpecsételődött. Magam sem vettem észre, de egyszer csak egy fehér bugyiban ült előttem az ágyon, én pedig ott térdeltem előtte. Az ujjaimmal finoman izgattam a fehérneműn keresztül, tudtam, hogy már nagyon kívánja, de szeretek eljátszani előtte. Finoman simogattam, egyre sűrűbben nyúltam be a csinos ruhadarab mögé. Mikor levettem a feleslegessé vált ruhadarabot, már a várva várt nedvesség fogadott. Csodálattal puszilgattam a combja belső oldalát, egyre közelebb a szépen borotvált réshez. Már cseppnyi ellenállást sem éreztem, boldogan vettem birtokba a csodálatos szeméremajkait. Nyelvemmel többször végigszánkáztam teljes hosszában, még az íze is csodálatos volt. Éreztem, hogy tetszik neki, úgy éreztem ideje a beteljesülésnek, birtokba vettem a csiklóját.
Nem tudtam biztosan, hogyan jó neki, de úgy éreztem jó úton járok. Hamarosan ujjammal is birtokba vettem, hogy a köztünk lévő szüzesség a múlté legyen. Ujjam lassan, de könnyedén csúszott be, minden izzott már a medencéjében. Nem is tudtam sokáig élvezni ezt a helyzetet, eljutott a csúcsra! Visszafogottnak éreztem az orgazmusát, de az ujjammal éreztem erősségét. Úgy éreztem, boldogabbá is tehettem volna, de végül is először voltunk együtt. Tudtam, hogy most én következem, az orgazmusa ellenére is felfalt a tekintetével. Ez annyira nyilvánvaló volt, hogy alig éreztem szégyenlősséget, zavartságot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 03. 5. szombat 10:05
Elmegy
#3 zsuzsika 2014. 12. 11. csütörtök 08:36
Közepes.
#2 A57L 2014. 09. 6. szombat 09:35
Egész jól sikerült.
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?