A+ A-

A jóbarátok mindenen osztoznak

Egy hideg őszi napon történt pár évvel ezelőtt. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem.
A barátom, Robi és én a munkahelyemen találkoztunk először. Ő a szemben lévő épületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.
Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, a szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ő is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap. Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Mégjobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Robinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.
Egyszer Robinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Tamás nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Robin kívül.
Akkor Robi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Tamással. Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy - egy pohár bort mindkettőjüknek. Ők ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Tamás megfogta a karom, és engem is a füldre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.
Robi Tamásra nézett és azt mondta:
- Hát nem ő a legszexisebb?
- Igen, nagyon megdobogtatja a szívem - válaszolta Tamás.
Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.
Hirtelen megszólalt Robi:
- Hé, Tomi! Gyere, vigyük be őt a hálószobába!
Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak.
Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherkalman1 2017. 05. 30. kedd 07:55
Elég hihetetlen történet. Egyszer csak eszükbe jutott hogy megkefélnek partiban , rögtön seggbe is. Utána meg soha többé nem basztak meg ketten.
#6 A57L 2016. 11. 3. csütörtök 06:40
Lesz ez még jobb is.
#5 vakon53 2016. 05. 28. szombat 10:48
Ellehetettolvasni.
#4 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:27
Nagyon gyenge.
#3 papi 2013. 05. 14. kedd 05:36
Elsőre kettővel ? Kicsit tulzás
#2 wurgar 2007. 07. 1. vasárnap 16:34
rövid
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?