A+ A-

Az én kis kurváim

Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni nektek, ami 20 éves koromban történt meg velem. Nálunk a városban minden nyáron megrendezésre kerülő Szent Iván éji mulatságok egy nagy fesztiválhangulatú ünnep. Ez az eset is akkor történt meg velem. Este hat óra körül mehettem ki a haverjaimmal a rendezvény helyszínére, és gyorsan neki is álltunk sörözni. Mivel nem volt akkor barátnőm, kis idő elteltével a csajokat kezdtük lesni, és kitárgyalni. A sörsátor szomszéd asztalánál három 16-17 év körüli lányka nevetgélve figyelt bennünket. Persze nagyon tetszett nekik, ahogyan hallották, hogy elemzzük a nők kinézetét. Amikor rájuk került a sor, elvörösödtek, és lehajtották a fejüket, de lehetett látni, hogy majdnem megőrülnek a kíváncsiságtól, hogy hogyan értékeljük őket az akkor már részeg haverjaimmal. A barátom Endre azt mondta:
- Jó kis csajok ezek, csak kell nekik még egykét disznóölés.
- Ezeknek? Dehogy kell! - mondtam - tudják már ők, hogy mitől döglik a légy.
Elmosolyodtak, és nekiálltak sugdolózni, nevetgélni, mi pedig nem is figyeltünk többet rájuk. Mivel az elfogyasztott tetemes sörmennyiség lassan dolgozott bennem, úgy határoztam, kimegyek a sátor mögé könnyíteni magamon. Éppen behúzódtam a bokrok mögé, amikor hallottam, hogy a lányok nevetgélve jönnek, botladoznak a sötétben. Persze rögtön észrevettek, és elindultak felém.
- Jó kis buli lesz ez - gondoltam magamban
A lányok megálltak előttem, és kuncogva nézték, ahogyan éppen végzem a dolgom.
- Szóval szerinted már nincs szükségünk disznóölésre, ugye? - kérdezték
- Nem tudom, Ti hogyan érzitek? - válaszoltam
Ekkor az egyik elindult felém, egy magasabb vékony feketehajú lány, kis mellekkel. Először zavarba jöttem, persze rögtön félbehagytam a pisilést, Ő nem szólt semmit letérdelt elém, és szájával végigsiklott a farkamon. Nem tudom elmondani, hogy mit éreztem akkor. Valószínűleg ezzel a tettével meglepte a barátnőit is, mert egyből elhallgattak, és némán bámulták, ahogy barátnőjük egyre nagyobb sebességgel, és élvezettel engedi szájába az ágaskodó farkamat.
- Judit mit csinálsz? - kérdezte a fiatalabbnak tűnő, - Anyuék megtudják, piszok nagy balhé lesz belőle.
Ekkor döbbentem rá, hogy a magas csaj, és a fiatalabbik leskelődő testvérek lehetnek. Ettől persze még nagyobb izgalomba jöttem, azt hittem eldurran a farkam. Ekkor a lány kivette a szájából a faszomat, és odaszólt a húgának:
- Edit ne beszélj hülyeségeket , inkább gyere ide, nagylányt csinálunk belőled is! - Azt hittem nem hallok jól, kiabálni akartam: Igen Edit gyere, nagylány leszel Te is!
A lány félénken megindult felém, kérdően harmadik barátnőjükre nézett, aki üveges tekintettel bámultam az éppen lankadni készülő farkamat. Eközben nővére látva zavarodottságomat felegyenesedett, mélyen a szemembe nézett, és nekiállt lassan vetkőzni. Egy darabig én is próbáltam a szemébe nézni, de a látvány vonzotta tekintetemet. Egy fehér topp volt rajta, óvatosan lehúzta mindkét válláról, majd letolta egészen a derekáig, Megláttam kicsi, ámde annál formásabb melleit, melyek egy égnek meredő mellbimbókban végződtek. Látván izgalmát én is egyből harcra kész állapotba kerültem. Fehér csípőnadrágja feszült rajta, óvatosan bújt ki belőle, és alatta, egy csodálatos csipkés fehér tanga volt, amit magán hagyott. Közben odaért a húga, aki ijedt szemmel figyelte nővére játszadozását velem. Mikor mellénk ért nővére felé fordult, és szépen letérdeltette. Ott térdelt előttem egy testvérpár, akinek idősebb tagja egy fehér tangában, fogja rajtam megtanítania húgát, hogy hogyan is kell, szopni. Alig bírtam magammal. Tekintetemmel kerestem a harmadik lányt, aki közelebb jött ugyan, de nem mert csatlakozni a díszes csapathoz.
- Szép lassan először csak nyald körbe a makkot, a nyelved hegyével, de ne vedd még be az egészet a szádba. - tanította Judit a húgát. Éreztem, ahogy a bizonytalan kis nyelv először csak megérinti a farkam hegyét, majd óvatosan körbefuttatja rajta.
- Ne, ne olyan gyorsan! - intette óva húgát a tanítója. - Érzed az ízét? Ugye milyen fenséges? -érdeklődött a fiatalabbtól. A kislány egyre magabiztosabban, kezelte a szerszámot, egyre jobban belejött a dologba, a végén, már majdnem megfulladt, egészen a torkáig engedte az amúgy kicsinek nem nevezhető hímtagomat. Közben a nővére felegyenesedett, és megcsókolt. Kissé talán bátortalanul megfogtam a melleit, csodálatos kis feszes cicik voltak, éreztem, már nem fogom sokáig bírni, erre valószínűleg Ő is rájöhetett a hangos zihálásomból. Utána lehajolt, húgáért, és szép lassan elkezdte, vetkőzteti a kislányt, miközben folyamatosan az arcomat fürkészte. Levette fekete pólóját, és fekete melltartóját, majd felhúzta a kis combközépig érő farmer szoknyáját. Rajta is fehér tanga volt, de róla sem vette le. Megdöntött a húgát, óvatosan félrehúzta a bugyit és lassan, nagyon lassan megnyalta a saját húgának punciját. Ekkor már nem bírtam magammal, elkezdtem maszturbálni a látványra, és közelebb léptem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 13. szombat 07:28
Mivel nincs meg a beígért folytatás, ezért 3 pontot kapsz.
#4 listike 2014. 05. 5. hétfő 08:23
Mivel nincs meg a beígért folytatás, ezért közepes.
#3 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:17
Nagyon jó.
#2 mikee 2006. 12. 26. kedd 10:19
fantasztikus! már nagyon várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2006. 12. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?