A+ A-

Steve és Mare

Amikor a nő belépett a bárba, a levegő vibrálni kezdett. Sokan nézték meg testére feszülő vörös ruháját. Hosszú combjai elő-elő villantak a magas hasítékból. A bárpulthoz érve rendelt egy martint és azt kortyolgatta, míg valaki hátulról meg nem szólította. Magas fekete hajú és szemű, elképesztően sármos férfi állt előtte. Táncolni kezdtek, és közben beszélgettek. Kiderült, hogy a férfit Stevenek, a nőt Marenek hívják. Tánc közben hozzá-hozzá simult a férfihez, így az észrevette, hogy a nő nem visel alsóneműt.
- Izgatsz - Súgta mély hangon a nő fülébe.
Meglepetésére, az karon ragadta és elindult vele a lépcsők irányába. Egészen a szobájáig mentek, közben Steve a nő kemény, formás fenekét simogatta.
Ahogy az ajtó becsukódott egymásnak estek. Vadul csókolóztak és Mare ruháján a zipzár lassan csúszott lefelé. Hagyták, hogy a ruha lecsússzon a padlóra. Steve megmarkolta Mare fenekét és magához húzta, hogy a nő megérezze a felajzottságának merev bizonyítékát. A nadrágon keresztül megfogta és simogatta a kemény farkat, majd lehúzta a zipzárt és letérdelt a férfi elé. Nyelvével a makkot kényeztette, a kezeivel pedig simogatta a férfi heréit.
- Igen - hallotta a rekedt suttogást. Egészen a szájába vette a merev faszt és erősen szopni kezdte.
Steve lenyúlt és megmarkolta a két feszes mellet, ujjaival izgatta a mellbimbókat. Mindeközben a nő folyamatosan kényeztette a merev férfiasságot. A makkot a szájába vette, és a nyelvével érzékien játszott rajta. Minden mozdulatával csak kergette Stev-et a gyönyör felé.
Mikor a férfi érezte, hogy már nem sokáig bírja, megfogta a nő vállait és felhúzta magához.
- Kapaszkodj a nyakamba! - utasította.
Mare megtette, és érezte, ahogy Steve karjai a lábait megemelik, majd csípőjére fonják. Így, összefonódva, indultak el a nagy franciaágyig.
Steve eldöntötte a nőt az ágyon, de az nem húzta le a lábait Steve csípőjéről. Két lábfejét a férfi háta mögött összekulcsolta, így combjai mégjobban szétnyíltak, megmutatva a már nedves, fazonra borotvált puncit.
A férfi a tenyerével simított végig a kívánatos csiklón, majd hüvelykujjával ingerelte azt. Mare lehunyt szemekkel élvezte a kényeztetést, de felpislogott, amikor érzett valamit a száján. Ahogy kinyitotta a szemét látta, hogy Steve másik kezének mutató ujja játszadozik az ajkaival. Nem bírta tovább a kísértést és a szájába vette az ujjat, miközben merőn a férfi szemeibe nézett. A kéjes játék az ujjával izgatta a férfit, mert száját résnyire nyitván halkan felnyögött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 1.89 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 10. 5. vasárnap 12:01
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2006. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?