A+ A-

A takarítónő

Nyári üdülésnek idén az jutott, hogy egy épülő kollégium mellett egy rég elhagyott szórakozóhelyet, tekepályát kellett felújítanom és üzembe helyeznem évkezdetig. Miközben ott ügyködtem, át-át néztem a kollégiumba az ott lévő munkásokkal, örökkel beszélgetni. Miután az építkezés elkészült egy takarítóbrigád vette birtokba az épületet.
A második napon feltűnt egy erős testalkatú, negyvenes nő, zöldesbarna szeme, rövid fekete göndör haja és hatalmas szája. Persze átvitt értelemben - hol itt, hol ott tűnt fel szürke rövid pólójában és egy szürke strecsnadrágjában és hangos gyors beszédjét mindenhol lehetett hallani a még a visszhangzó, üres épületben.
Nem tudom miért, de már az első pillantásra szimpatikusnak tűnt. Izgatta a fantáziámat a hatalmas rubensi idomokra feszülő, dombokat, völgyzugokat kihangsúlyozó ruha, kicsit tájszólásos beszéde, magabiztos fellépése. Ő is felfigyelt rám, mert gyakran néztünk egymás szemébe, túl az illendőség határain, de más nem történt.
Egyik délután az alagsorban kerestem a villanyszerelőket mikor a mosókonyhában az ajtófordulóban összefutottam vele.
Ne olyan hevesen fiatalember! - mondta mosolyogva miután lökhárítói sikeresen, és puhán meghiusították továbbhaladási törekvésem.
Maga lesz itt a kocsmáros vagy mi? - kérdezte.
Az egyetemi rekreációs sportkávézó üzletvezető elnevezés talán szerencsésebb lenne gondoltam, de végül is... - olyasféle válaszoltam.
Most hogy nem látott senki, már nem csak szemeztünk, hanem beszélgetni kezdtünk. Persze a szememnek nem igen tudtam parancsolni többször hevesen "scannel-tem" az előttem elterülő rubensi szépséget.
Erre mondtuk anno " tömör gyönyör" Észrevehette efféle tevékenységem mert kissé kihúzta magát.
Néhány perc udvariassági duma után megkérdezte: Oszt, hogy nézz ki az a vendéglő?
Utoljára lánykoromban voltam ilyen helyen. Az uram csak maga jár a kocsmába, engem nem visz semerre.
Kaptam az alkalmon, és rögtön meghívtam.
Mondta most nem alkalmas, mert még az épületben a főnökük. De egy óra múlva végez, utána beugrik.
Már nem is számítottam rá, mikor megjelent. Láttam gondosan igazított haján, sminkjén hogy ő is készült. Az előtérben ültettem le, kínáltam itallal, kávéval..
Hosszan beszélgettünk illetve inkább ő beszélt. Hagytam, mert érdekelt az élete. De egyszer minden szó elfogy és az átmeneti csendet kihasználva, körbenézésre invitáltam.
Mikor beléptünk a belső terembe hirtelen elhallgatott addig megállíthatatlannak tűnő szófolyama.
Megálltam és megfordultam. Tovább jött felém és egész közel állt meg, úgy hogy hasával és nagy cicijeivel majdnem hozzám ért. Lenéztem és láttam, hogy mellbimbói megkeményedtek és úgy állnak, mint a cövek.
Hatalmasak voltak, és majd átdöfték a vékony pólót.
Na !- gondoltam most jön a pofon, de én ezt akkor is megfogom, ha feljelent érte. Bal kezemmel átnyúltam kézfejemmel súrolva jobb melle merev bimbóját megmarkoltam a bal mellét. Közben jobb kezem lazán lógattam, védekezésre készülve, ki tudja mekkorát tud egy ekkora nő ütni!?
De csak nézett a szemembe , tőle szokatlanul csendben, és mintha egy kis mosoly is bujkált volna a szája szegletében.
Egy kicsit megszorítottam, éreztem kosaras melltartója ellenállását és a bimbó feletti rész lágy alakváltozását. Hozzám dőlt és ő is érezhette, ami már sajna rég esett meg velem. Szerszámom teljes merevségét, amihez pedig az utóbbi időben már egy kis kézimunka is szükségeltetett. A "dög", most meg úgy ágaskodott, hogy szinte fájt.
Ő csak nézett és egy kicsit elnyíltak az ajkai. Akár egy giccses filmben gondoltam és ráhajolva megcsókoltam. Hosszú kellemes csók volt. Nagy forró nyelvét átdugta felderítve vele szám zegzugait majd az enyém köré kulcsolta. Édeskeserű, mint egy kínai mártás, nyála perzselt a nyelvem alatt. Ajkaim közé véve szívtam, szoptam kinyújtott nyelvét. Kezeim ez alatt körbesimogatták feneke nagy domborulatait, majd a puni került sorra . Épp a mutatóujjamat akartam befektetni a nadrágon átsejlő, sokat meglesett vágásba, amikor eltolt magától.
Mondta, hogy most neki nem igazán alkalmas, mert az egész napi munka után nem tudott mosakodni, mert a javítások miatt elzárták a vizet. Ők lányok is csak az épület mögötti fűbe futottak ki pisilni. Agyam valami távoli ködben hallotta a szavait, de nem érdekelt, talán nem is értettem mit beszél az egyik kezem már a póló húzgálta, a másik a szoros nadrág alatt lopakodott a bugyi felé.
Éreztem, felrobbanok ha nem tudom megkapni ezt a kívánatos asszonyt. Egy kicsit még húzódott, de ahogy az ujjam ölének rügyéhez ért, egycsapásra megszűnt az ellenállása. Én is megálltam kissé, visszatértem a valós világa és csak néztem, ahogy hátralépve leveszi pólóját, és hátranyúlva kikapcsolja a melltartóját.
Mellei lomhán hullottak hasára, dúsan, telten.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 01. 4. csütörtök 04:54
Jó ....
#9 listike 2014. 07. 7. hétfő 12:01
Nagyon jó.
#8 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:07
Jó írás.
#7 papi 2013. 04. 5. péntek 08:32
Nagyon tetszik a stílusod.
#6 ist 2006. 12. 15. péntek 20:32
hello
#5 ego 2006. 12. 10. vasárnap 22:02
Ez nagyon jó volt. Nekem bejött 16 pont :)
#4 Sasha 2006. 11. 30. csütörtök 08:58
Nagyon jó!! 15 pont... ha lehetne
#3 simiki 2006. 11. 29. szerda 13:56
jo kezdet
#2 simiki 2006. 11. 29. szerda 13:55
jo kezdet
#1 Törté-Net 2006. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?