A+ A-

Szopj, Szilén!

Mark sötétedés után ment a lakása felé az esti utcákon. Üres volt a város, a macskaköves utak a csípős éjszakában. Az út mentén mogyorófák sorakoztak, Mark odalépett egyhez, és bicskájával levágott három erős vesszőt. Jó lesz majd Szilénnek - gondolta, majd kulcs forgott az ajtóban, és belépett a lakásba
- Szia - Köszöntötte Silén mosolyogva párját, s egy csókot nyomott arcára. Majd megpillantotta a mogyoróvesszőket Mark kezében. - Az meg minek? - kérdezte vigyorogva, bár maga is sejtette a választ.
-Szia Kedves! - Mark visszacsókolt, majd Szilén homlokát is megcsókolta. - Neked hoztam, illetve a popsidnak! Nem lesz több rossz kislány a házban! - mondta és finoman hozzácsapta Szilén seggéhez
- Naa! - Szólt rá nevetve Szilén kedvesére. Majd annak is itt lesz az ideje, de előbb vacsizzunk. Mi volt ma a munkahelyeden? - Kérdezte, miközben a konyhában pakolászott.
-Háát, nagyon jó dolog történt velem! Arról álmodoztam, hogy hazajövök, és jól elverlek! - szólt Mark, s közben, ahogy mögötte állt lefogta kicsit Szilén kezeit, hogy ne tudjon pakolni. Szilén megmosolyogta a dolgot.
- Oké, de vacsizni akkor is kell, bírd már ki egy kicsit - súgta, majd megcsókolta Markot.
-Nem, nem bírom drágám, az enyém vagy! - kiáltott a férfi, s vadul smárolni kezdett Szilénnel, majd a zsebéből egy bilincset vett elő. Gyengéden összefogta Szilén karjait, és
csuklójára tette.A lány fölemelte bilincses kezeit s áttette őket kedvese fején, így átölelte a nyakát, s hozzábújt egy kicsit, hogy érezze teste melegét. Majd csillogó szemekkel, kérdőn nézett Markra, hogy most mi következik. Mark megcsókolta őt, majd finoman levette a nyakából a lány kezeit, megfogta a bilincs láncát, és a hálószobába vezette, lefektette az ágyra, majd levetkőztette. Ő is levetkőzött. Szilénről levette bilincset, de egy kötéllel az ágy rácsos végéhez kötötte kezeit, majd elkezdte csikizni.
Szilén nevetett és nevetett. Dobálta magát, már a könnye is folyt a hasa is fájt, de nagyon csikis volt.
- Nee Maark hagyd abba! - Kiabálta nevetve, alig lehetett érteni.
A férfi természetesen nem hagyta abba, csikizte a hasát, a combját, az oldalát, majd, hogy ne ficánkoljon, egészen ráfeküdt, és a hónalját, a melleit vette kezelésbe*
*Szilén tovább ficánkolt, amennyire Mark súlya alatt tudott. Folyott a könnye, kiabált, és nevetett. Egyszerűen mindenhol csiklandós volt, akárhol is ért hozzá kedvese. Ahogy dobálta magát, Mark közben szájon csókolta, majd lassan leszállt róla, és kötéllel lábait is az ágy végéhez kötötte így Szilén lábai a kezei fölé kerültek. Mark lassan csókolgatni kezdte Szilén combjait, majd lassan, nagyon lassan egyre lefelé haladt. Belecsókolt Szilén puncijába, majd a csiklóját nyaldosta, eközben egyre több ujja csúszott fel a lányba. Szilén először csak sóhajtozott - amennyire szorult hejzete engedte - majd fel-felnyögött hangosan. - Mark - suttogta, szinte lehelte.
A férfi egy darabig folytatta, végül már négy ujja táncolt őrült irammal Szilénben, aztán abbahagyta. Elővette a vesszőket. Szilén csillogó szemekkel, de kissé félve nézett Markra. Még nem nagyon ve zőzte meg senki.
- Nem beszéltünk meg menekülőszót - mondta.
-Hmm menekülőszó... Ha bevallod, hogy az én kis kurvám vagy, nem kapsz többet. - súgta a fülébe kedvese.
Szilén megereszett egy vigyort.
- oké - nyögte, mivel tüdeje elég szorult helyzetben volt ebben a pozícióban.
Mark kezébe vette a vesszőt, megsuhintotta a levegőben, majd egy jól irányzott ütést mért Szilén popsijára.
A lány összeszorította a fogait, de felnyögött mikor a vessző a fenekét érte. Ugyan fájt neki, de nagyon fölizgult ettől. Mark egyre sűrűbben csapott le Szilén seggére, de ezek közül csak néhány volt egészen erős. Főleg azok voltak gyengédek, amelyek a lány punciját is érték. Szilén nyögött, és néha dobálta is magát. Az erősebb ütéseknél föl is üvöltött, vagy kedvese nevét kiabálta. Teljesen magán kívül volt. Mark megállt néhányszor az ütések közben, és kedvese szemébe nézett, megvárta, míg az lenyugszik, megcsókolta, majd folytatta a vesszőzést. Szilén úgy érezte, lángol a feneke. Mark most újabb szünetet tartott, és kedvese punciját csókolgatta, nyalta, szívta. Óriási sebességgel kezdte ujjazni, be-ki, be-ki, majd körkörösen mozgatta kezét a lányban. Szilén nyögdécselt, a puncijából ömlött a kéjnedve. Ezt már nem bírta.
- Mark, Mmark, én elm... elmegy... - zihálta de nem tudta végig mondani elöntötték testét a kéj hullámai, remegett, és elhomályosult előtte minden.
Mark odatette óriási farkát Szilén puncijához, majd hirtelen feldugta neki, ameddig csak tudta.
- Ha elmentél, most ráduplázunk, kedves! - suttogta a még mindig remegő lány fülébe.
A lány felnyögött mikor a hatalmas hímtag elmerült benne, majd halvány mosollyal nyugtázta amit Mark mondott. Még nem tért teljesen magához...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 2. szombat 14:04
Nemfognakmeg az ijen írások
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:37
Egész jó lett.
#2 Hegylakó 2006. 12. 7. csütörtök 00:44
Az az igazság, hogy olvastam már jobb történeteket is itt... Sok volt benne az ismétlés, kiszámítható volt.. valahogy, olyan lapos.
Azért 4-5 pontot megér.
#1 Törté-Net 2006. 11. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?