A+ A-

A földesúr lánya

Fordítás
Eredeti történet helye: alt.sex.stories
Katarina, a földesúr lánya, jólesően nyújtózkodott meleg, puha ágyában. Már délelőtt volt. Hivatta a szobalányát, Hannát. Mikor a lány belépett, Katarina rosszindulatúan végigmérte. Hiába, a lány csinosabb, mint ő. Régen szerette volna már megfenyíteni, de a szolgáló eddig nem adott rá okot.
- Hozz kávét! - parancsolta Katarina.
Hanna hamarosan visszatért a gőzölgő csészével, de hirtelen megbotlott és a forró kávét úrnőjére öntötte.
- Ügyetlen liba - kiáltott rá a kisasszony -, ezért büntetést érdemelsz! Azonnal lemész a pincébe Jacob bácsihoz és megmondod neki, hogy alaposan verje el a fenekedet a parancsomra!
A szíve ujjongott örömében, hogy végre megbüntetheti a lányt. Hanna szomorúan bólintott és kiment. Hallott már Jacob bácsiról, aki a cselédeket büntette, ismerte is látásból, de még nem volt nála sohasem. Félve kopogott be az alagsori lakásba.
- Szabad! - hangzott a válasz.
A lány remegő térdekkel lépett be a szobába. A kövérkés férfi az asztalnál ült és reggelizett.
- Mi kéne, ha vóna? - nézett fel.
- Az úrnőm küldött - felelte Hanna elcsukló hangon -, és azt parancsolta, hogy Jacob bácsi verje el a fenekem!
- Csak erről van szó? - bólintott megfontoltan Jacob bácsi. - Máris, csak előbb befejezem a reggelit. Addig vetkőzz le!
Hanna szégyenlősen vetette le a ruháját, ingét és egy szál vékony bugyogóban állt az idősebb férfi előtt.
- A kisasszony nem azt parancsolta, hogy a bugyidat verjem el, hanem a feneked.
Vesd csak le azt is, aztán állj oda arccal a fal felé fordulva!
Hanna a falhoz lépett és lehúzta utolsó mentsvárát és szégyenkezve várt sorsára. Reggelizés közben Jacob bácsi azért szakított időt arra, hogy a lány gyönyörű, meztelen fenekét nézegesse, alaposan szemügyre véve azt a két félgömböt, amit hamarosan el fog páholni.
- Gyakran kaptál-e ki gyerekkorodban, te lány? - kérdezte két falat között.
- Még sohasem fenekeltek el - válaszolta Hanna.
- Pedig az nem árt.
Befejezve az evést a férfi felállt.
- Látod, lányom, ott a sarokban azt a derest? Feküdj rá hasmánt!
Hanna, aki már reszketett félelmében, odament és hasra feküdt a deresen. Lábait szégyenlősen összezárta, de az öreg széthúzta és a deres alsó lábaihoz kötözte őket, kezeit pedig az elsőkhöz. Hanna teljesen mozdulatlanságra volt kényszerítve és ez az új élmény rettenetesen érintette. Fejét oldalt fordította és látta, amint a férfi egy vékony, hajlékony nádpálcát emel le a polcról és a dereshez lép.
- Na lányom, amit most fogsz érezni, az nagyon fájdalmas lesz, de kibírod, nem fogsz belehalni! Arra viszont jó lesz, hogy jobban odafigyelj a munkádra és emlékeztetni fog a kötelességedre!
Végigvágott a vesszővel Hanna domborodó fenekén és Hanna felsikoltott a fájdalomtól:
- Jaj, ez nagyon fáj!
Újabb ütés, újabb sikoly. Hanna minden egyes ütésnél megrándult, fenekét először összeszorította a fájdalom hatására, majd elernyesztette és lábai vonaglottak a kötelékekben. Jacob bácsi nem törődött a lány fájdalmával, rendületlenül vesszőzte a bűnös lány hófehér ülepét. A 20. ütés után megállt és megszemlélte eddigi művét. A lány fenekét piros csíkok borították, szép szabályos rendben. Hanna sírt, nyöszörgött és kérte a férfit, hogy hagyja abba a borzalmas fenyítést.
- Nem tehetem, mert akkor én bűnhődnék - felelte az öreg.
Elszívott egy cigarettát, majd felvett egy lovaglópálcát és azzal folytatta a fenekelést. Ha a nádpálca szörnyű volt, akkor a lovaglópálca iszonyatos. Hanna most minden ütésnél felsikoltott és sokáig dobálta a testét, már amennyire a kötelek engedték. Mikor a büntetés befejeződött vörös és kék hurkák borították a lány hibátlan ülepét. Jacob eloldozta.
- Most menj és mutasd meg a feneked úrnődnek! - parancsolta.
Hanna lassú mozdulatokkal felöltözött és kiment a szobából. Néhány perc múlva kopogott úrnője ajtaján, aki még mindig az ágyban feküdt. Katarina megparancsolta neki, hogy emelje fel a szoknyáját és mutassa meg az elvert fenekét. Hanna szó nélkül engedelmeskedett. A fiatal, elkényeztetett úrilány boldog mosollyal szemlélte a hurkásra vert lánypopót, és álmában sem gondolta volna, hogy hamarosan neki is hasonló élményben lesz része.
A lázadás
Néhány hét múlva a környék falvai fellázadtak és megtámadták a kastélyt. A földesúrnak sikerült elmenekülnie, de felesége, lánya és jó néhány hü cselédje a lázadók kezére jutott. A parasztok törvényt ültek foglyaik felett a kastély udvarán. Hanna, aki a csőcselék vezérének rokona volt, megkérte, hogy Katarinát ő maga büntethesse meg. Kérésébe beleegyeztek, de előbb a cselédeken kezdték a sort.
A férfiakat jól megbotozták, majd a faluba hajtották őket dolgozni. A lányok, asszonyok következtek ezután. Egyenként kellett az udvar közepén felállított dereshez lépniük, ott két markos legény megragadta és hasra fektette őket. Egy harmadik felgyűrte a szoknyájukat és máris csattogott a friss nyírfavessző meztelen ülepükön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2017. 09. 8. péntek 09:40
kár hogy nincs folytatás
#9 vakon53 2015. 12. 13. vasárnap 20:14
Énis kérem a folytatást!

10P
#8 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:32
Jó írás és engemet is érdekelne a folytatás.
#7 papi 2013. 08. 27. kedd 05:46
Nem rossz, csak hiányzik a veleje.
#6 Alex 2009. 07. 24. péntek 15:08
Mikor írod le a folytatást?
Megöl a kíváncsiság mit művel még
Hanna az elkényeztetett lányal.
Remélem jól elveri megérdemli. De ha
kinyalatja magág vagy nem
részletezem úgy is tudod mire
gondolok.
Várom a folytatást minél előbb

szia Alex
#5 Rebyc 2006. 09. 8. péntek 12:39
Na igen, a 4 legény és Katarina orgiája részletesen, ez valóban hiányzott... meg mondjuk lehetett volna egy kis csavart beletenni, szökéssel, egyéb büntetésekkel... ha már s/m, akkor legyen is az!
#4 Erzsi 2006. 09. 7. csütörtök 13:54
Azért kiváncsi lettem volna arra, hogy milyen módon bánnak el a földes úrral és részletesen mit tett a 4 legény a kisasszonnyal.
#3 Sntr 2006. 09. 6. szerda 15:46
"Elszívott egy cigarettát"
hmm
#2 Bratyó 2006. 09. 6. szerda 15:42
Jólenne,mert kiváncsi lenék a folytatására.
#1 Törté-Net 2006. 09. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?