A+ A-

Egy edzőtábori titkos találka

A barátommal, őszintén szólva, megromlott a kapcsolatom. Én csalom őt, és minden valószínűséggel ő is engem. Ez utóbbiról nem szereztem még bizonyosságot, de igazából nem is érdekel, és nem rázna meg a tény. Felmerülhet az Olvasóban a kérdés, hogy minek is vagyunk együtt? Hát ez jó kérdés. De tudom, hogy nagyon rövid időn belül szakítás lesz a vége. Viszont most nem erről szeretnék írni.
A legjobb barátom és szeretőm, Robi, egy bizonyos küzdősportot űz, amit nem neveznék meg... nemrégiben volt egy edzőtábor, amire elhívott Robi. Örömmel mondtam igent, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy sok időt kettesben töltsünk és persze sok új, hasznos dolgot tanulhatok.
Egyik nap, tusolás és vacsi után, mikor már mindenki pihent, hallom, hogy a telefonom rezeg. A sötétben végül is kitapogattam a készüléket. Egy üzenetet kaptam Robitól, idézem: "gyere gyorsan az edzőterem elé, várlak"
A legnagyobb csendben próbáltam felöltözni, és perceken belül kislisszantam az ajtón. Halkan kocogtam az edzőterem elé, nehogy felébresszek akárkit is, mert ebből azért lehetett volna egy kellemetlen affér. Az meg kinek kell?
Tehát, lassan kocogtam az edzőterem elé, már távolról ki tudtam venni Robi alakját, ahogyan a gyérül megvilágított kis épület elé közelébe értem. Hamar odaértem hozzá.
- Sziamia! - köszönt mosolyogva.
- Szióka Szöszike! - feletem.
- Na, egész gyors voltál. Akkor nézzük, hogy mennyi idő alatt kocogsz vissza! - vigyorgott.
- Jól van... tudod kivel szórakozzál! - mondtam álsértődöttséggel.
Robi hirtelen megcsókolt.
- Kiengesztelhetlek? - kérdezte.
Bólintottam és már én húztam magamhoz, követelve az elkezdett csók folytatását. Nyelve vadul furakodott a számba, Robi pedig szorosan magához húzott. Őszintén szólva, nem is tudom meddig csókolóztunk.
- Ilyet max. egy filmben látni... - jegyeztem meg.
- Na ja. De ez most zavaró szempont?
- Dehogyis.
Ekkor egy ismerős kéz a fenekemet kezdte el simogatni, majd a szoknyám alá nyúlt, be a bugyimba. A csiklómat kezdte el dörzsölni, lágyan, finoman.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 12. 31. hétfő 04:21
Bővebben közepes lehetne.
#2 Ubesz 2006. 09. 8. péntek 16:12
Rövid. tulajdonképp ha lenne folytatás akkor esetleg jo is lehetne igy viszont értékelhetetlen....
#1 Törté-Net 2006. 09. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?