A+ A-

A Szabadban 1. rész

Hideg ködös őszi este volt, a kocsi külső hőmérője 14 fokot mutatott. A kocsi klímája halkan zümmögött és vágni lehetett a csendet. Kata holt sápadtan, megszeppenve ült az anyósülésen. Nem mert megszólalni, hiszen tudta, hogy most már minden csak ronthat a helyzetén! Ahogy haladtunk az erdei úton a fák lombjai között be -bevilágított a kocsiba a hold. Ahogy az arcára néztem könnycseppek, csillantak meg rajta, de ezzel nem tudott meghatni, bűnét nem hagyhattam megtorlás nélkül.
Kb. 10perc alatt értünk ki a tisztásra ahova, a tortúráját terveztem. Nem volt ismeretlen ez a hely Kata számára, hiszen már nem először jártunk ott ketten. A tisztás közepén állítottam le a kocsit. Felkapcsoltam a belső lámpát, majd hangommal megtörtem a hosszú csendet.
- VETKÖZZ!!! - Kata szinte kiugrott az ülésből a hirtelen parancsomra.
Lassan szó nélkül kezdett el vetkőzni. Ősz lévén egy vastagabb kötött pulcsi és egy világoskék koptatott farmer volt rajta, edzőcipővel. A pulcsijával kezdte a vetkőzést. Ahogy a villanyfénynél előtűntek a bájai farkam úgy kezdett el éledezni, mellei gyönyörűek voltak, alma nagyságúak feszesek és kemények nem hiába hogy csak pár hónapja 18éves. Mire a csipke melltartója is lekerült férfiasságom már teljesen merev volt, ezért megsürgettem.
- Nem akarok reggelig várni!Igyekezz vagy ezért is megkapod a magadét!
Nem is teketóriázott tovább lekapta magáról a nadrágot és a tangát, de a cipőjét vissza akarta húzni.
- Arra nem lesz szükséged...
Teljesen meztelenül ült mellettem. A hátsó ülésen egy utazótáskában voltak a kellékeim mára, elővettem egy lábbilincset, amivel összekötöttem a lábait így csak kb. 30cm -t tudott vele lépni. Egy kötéllel összekötöttem a háta mögött a kezeit, majd kiszálltam a kocsiból és őt is kirángattam.
- Kapsz 30 másodpercet, hogy menekülj. Közlöm veled, hogy ha elkaplak, olyan kínokban lesz részed, mint még soha, mert ma felettébb brutális hangulatomban vagyok!
Kata megindult az erdő felé, még el sem érte a tisztás széllét mikor utána eredtem. Egyik kezemben egy ostorral másikban egy hosszú kötéllel. Nem kellet nagyon sietnem. Hamar utolértem, alig 10m -t tudott megtenni befelé az erdőbe.
Az ostor hatósugarában követtem, és hatalmasokat sóztam vele a hátára és az összekötözött kezeire, kb. 3m -ről követtem, és tisztán láttam ahogy az ostor vastag vörös csíkokat rajzolt a puha barna bőrére. Minden egyes csapásnál megszaporázta lépteit, hogy elkerülhesse a következőt, de mindhiába.
Addig sietette magát míg, a saját lábaiban elesett és én teljesen utol tudtam érni. A földön fekve nyöszörgött. A ködtől vizes var az arcára és a bőrére tapadt.
A hátára fordítom, hogy lássam a szemeit. Tisztán kivehő volt belőle a fájdalom a félelem a rettegés, hogy mi fog most vele történni.
- Na te kis KURVA! Hát nem elkaptalak. Mivel "levadásztalak" most azt teszek veled amit akarok. Kapsz 15 ostorcsapást a melleidre, számolod, és egyenként megköszönöd!Ha elrontod, újra kezdjük! - Közöltem Katával, rezzenéstelen arccal.
- Igenis Uram! - felelte Kata már rutinszerűen.
Fellendítettem kezem és lecsaptam, elsőre sikerült eltalálnom egyszerre mind a két mellbimbóját. Felsikított a fájdalomtól, majd összeszorított fogakkal mondta:
- Egy! Köszönöm Uram, hogy megbüntetsz. - hangjában érezhető volt a fájdalom.
Majd jött a következő és a következő... Gond nélkül leszámolta a 15 -t.
Szemeiből már csurogtak a könnyek. Enyhe sminkjétől arcán kékes foltot hagytak könnyei.
Térdre állítottam majd kezeit előre kötöttem. Kötelemet arra kötöm rá és annál fogva kezdem el magam után rángatni.
Nem megyünk messzire. Egy erősebb fa ágán vetettem át a kötelem és azzal felhúztam úgy hogy csak lábujjhegyen tudott csak megállni. Otthagytam a fára kötözve én, pedig visszamentem a kocsihoz a cuccaimért.
Visszatérve csak annyit kérdek:
- Az utolsó szó jogán?! - és kérdőn néztem Katára
Ő, még mindig nem mert megszólalni csak megrázta a fejét hogy nem szándékozik könyörögni. Ezért hát én betömtem a száját egy közepes méretű dilbóval.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 09. 8. péntek 09:50
túl brutális
#6 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:36
Nem tetszett.
#5 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 22:52
ezek beteg ember fantáziálásai; őrület hogy mik vannak ,ezt csak kiváncsiságból olvastam el, de többet soha többé nem olvasok ebben a témakörben az tuti
#4 bdsm sub 2008. 05. 15. csütörtök 19:16
nekem tetszik de viszont hol a folyt köv???
#3 anyád 2006. 09. 1. péntek 15:59
Élég életszerűtlen, erőltetett történet.
#2 D 2006. 08. 31. csütörtök 12:55
Nekem nem úgy tűnik, mintha igazán bármi fogalmad is lenne erről a témáról...
#1 Törté-Net 2006. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?