A+ A-

Még egyszer, utoljára

Félálomban feküdtem az ágyban, várva, hogy befejezze a csomagolást és végre magam mellett tudhassam Őt. Még így, hogy tudtam, ott van a szomszéd szobában is hiányzott, bele sem mertem gondolni, hogy mi lesz, mikor holnap elmegy, és én itt maradok Nélküle. Összeszorult a torkom, mikor eszembe jutott, hogy hónapokig egyedül leszek, a Kedvesem nélkül, aki eddig minden percben mellettem volt.
Akkor már hat hónapja voltunk együtt. Ő volt nekem az első. Minden tekintetben: első randi, első barát, első együttlét. Ő az első percben belém szeretett, nekem több idő kellett hozzá, lassan azonban már nem bírtam Nélküle létezni. Szükségem volt Rá, mint a levegőre, Ő lett a legfontosabb. Úgy tekintett rám, mint a legnagyobb kincsére, csodált, óvott, tisztelt. És szeretett. Alig tudtam elhinni, hogy én ennyire kellhetek valakinek, hogy valakinek a boldogsága az én boldogságomon múljon. Elhalmozott gyengédséggel, figyelmességgel, szeretettel. Mindig tudta, mivel okozhat örömet, ha szeretkeztünk, nem csak a testem, a lelkem is kielégült mellette.
Most, hosszas készülődés után, fáradtan feküdt le mellém az ágyba. Bár a szemem csukva volt, tudtam, tekintetével engem kutat. Fölém hajolt és egy csókot nyomott a homlokomra. "Szeretlek"- közelebb húzódott és gyengéden cirógatni kezdte az arcomat. Ezután a nyakam következett, a mellem, majd a hasam. Beleborzongtam, ahogy haladt végig a testemen, egyre lejjebb és lejjebb, minden porcikámat gyengéd érintésével bizsergetve. A combomat simogatva "véletlenül" hozzáért szeméremdombomhoz, amitől elfogott az a villámcsapás szerű érzés, ami akkor tör elő, mikor ujjával kényeztet. Szenvedélyesen megcsókoltam, ezzel jelezve, hogy nagyon kívánom a folytatást, erre ő mosolyogva cirógatni kezdte ölemet. Egyre hangosabb sóhajok jelezték útját: először csak a bugyin keresztül simogatott, majd azt félrehúzva lassan masszírozni kezdte a csiklómat. Látva, mennyire élvezem, hosszú ujjait lassan belém csúsztatta és így kényeztetett tovább. Egyszerre élveztem, ahogy ujjai ki-be járnak bennem, és ahogy gyengéden a csiklómat dörzsöli. Hangos sóhajaim és teljesen benedvesedett kelyhem mutatták neki, hogy közel a vég, így gyorsított a tempón. Fantasztikus, mekkora gyönyört tud nyújtani, pontosan ismeri minden rezdülésemet, így nem tartott sokáig, hogy eljuttasson a csúcsra. Megfeszült testemet karjaiba zárva várta, amíg újra visszatérek hozzá a mennyből. Mikor kinyitottam a szemem az Ő fürkésző tekintetét láttam meg először. "Gyönyörű vagy, amikor élvezel. "- mondta mosolyogva, és magához szorított. Éreztem, ahogy keményedő férfiassága testemnek feszül.
Hátra döntöttem és lassan simogatni kezdtem feszes testét. Ujjaimat ajkaim követték, apró csókokat lehelve selymes bőrére. Hosszasan elidőztem minden egyes porcikáján, egyre lejjebb és lejjebb haladva, nyelvemmel kényeztetve forró bőrét. Sóhajtásai mutatták, hogy már nagyon szeretné, ha minél hamarabb elérném legérzékenyebb pontját, de én még nem akartam. Legszívesebben testének minden apró milliméterét elhalmoztam volna puszikkal, és sosem hagytam volna abba. Éreztem, hogy egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, és már majd' megőrül, hogy legbecsesebb tagját ajkaim közt érezze. Nem kellett már sokat várnia, lassan kihámoztam az alsónadrágjából és ujjaim ágaskodó szerszáma köré fontam. Felnyögött mikor kezemmel kényeztetni kezdtem, majd látva, mennyire vágyik rá, lassan végignyaltam a nyelvem hegyével.
Csókokkal halmoztam el egész hosszában, végül ajkaim közé vettem érzékeny makkját és gyengéden szívni kezdtem. Hangosan sóhajtozva és nyögdécselve élvezte, ahogy számmal kényeztetem duzzadó férfiasságát. Lehet, hogy másnak teher, vagy egyenesen undorító az orális szex, én mégis nagyon élveztem, hogy örömöt okozhattam Neki, a Férfinak, akit mindennél jobban szerettem. Izgató volt látni, ahogy teljesen átadja magát a gyönyörnek, amivel én ajándékoztam meg, majd pillanatokon belül számban érezni a lüktető szerszáma végén megcsillanó, első apró kéjcseppecske ízét. Ekkor magához húzott és megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (5 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?