Még egyszer, utoljára

Szavazás átlaga: 5.38 pont (13 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 31.
Hossz: 7 263 karakter
Elolvasva: 1 135 alkalommal
Félálomban feküdtem az ágyban, várva, hogy befejezze a csomagolást és végre magam mellett tudhassam Őt. Még így, hogy tudtam, ott van a szomszéd szobában is hiányzott, bele sem mertem gondolni, hogy mi lesz, mikor holnap elmegy, és én itt maradok Nélküle. Összeszorult a torkom, mikor eszembe jutott, hogy hónapokig egyedül leszek, a Kedvesem nélkül, aki eddig minden percben mellettem volt.
Akkor már hat hónapja voltunk együtt. Ő volt nekem az első. Minden tekintetben: első randi, első barát, első együttlét. Ő az első percben belém szeretett, nekem több idő kellett hozzá, lassan azonban már nem bírtam Nélküle létezni. Szükségem volt Rá, mint a levegőre, Ő lett a legfontosabb. Úgy tekintett rám, mint a legnagyobb kincsére, csodált, óvott, tisztelt. És szeretett. Alig tudtam elhinni, hogy én ennyire kellhetek valakinek, hogy valakinek a boldogsága az én boldogságomon múljon. Elhalmozott gyengédséggel, figyelmességgel, szeretettel. Mindig tudta, mivel okozhat örömet, ha szeretkeztünk, nem csak a testem, a lelkem is kielégült mellette.

Most, hosszas készülődés után, fáradtan feküdt le mellém az ágyba. Bár a szemem csukva volt, tudtam, tekintetével engem kutat. Fölém hajolt és egy csókot nyomott a homlokomra. "Szeretlek" – közelebb húzódott és gyengéden cirógatni kezdte az arcomat. Ezután a nyakam következett, a mellem, majd a hasam. Beleborzongtam, ahogy haladt végig a testemen, egyre lejjebb és lejjebb, minden porcikámat gyengéd érintésével bizsergetve. A combomat simogatva "véletlenül" hozzáért szeméremdombomhoz, amitől elfogott az a villámcsapás szerű érzés, ami akkor tör elő, mikor ujjával kényeztet. Szenvedélyesen megcsókoltam, ezzel jelezve, hogy nagyon kívánom a folytatást, erre ő mosolyogva cirógatni kezdte ölemet. Egyre hangosabb sóhajok jelezték útját: először csak a bugyin keresztül simogatott, majd azt félrehúzva lassan masszírozni kezdte a csiklómat. Látva, mennyire élvezem, hosszú ujjait lassan belém csúsztatta és így kényeztetett tovább. Egyszerre élveztem, ahogy ujjai ki-be járnak bennem, és ahogy gyengéden a csiklómat dörzsöli. Hangos sóhajaim és teljesen benedvesedett kelyhem mutatták neki, hogy közel a vég, így gyorsított a tempón. Fantasztikus, mekkora gyönyört tud nyújtani, pontosan ismeri minden rezdülésemet, így nem tartott sokáig, hogy eljuttasson a csúcsra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.38 pont (13 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. május 8. 10:03
#3
Szép történet.
1
a
A57L
2018. december 30. 03:46
#2
Nekem ez tetszik,szépen van megírva.
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1