A+ A-

Vanda

16 éves budapesti srác vagyok gimnáziumi tanuló. Az idei tanév végén történt meg velem életem egyik legnagyobb, legfelejthetetlenebb élménye. Nem mondanám magam a lányok kedvencének, eddig még nem volt barátnőm és még csókot sem váltottam az ellenkező nem egy tagjával sem. A suliban és az osztályunkban sok csinos lány volt, akikre gyakran maszturbáltam, otthon és a suli eldugott sarkaiban is. Nem tehetek róla, roppantul kívántam őket főként egyiküket, aki egy bombázó volt, már a maga 16 évével is. Vandának hívták vállig érő barna haja volt, gyönyörű fejlett mellei és roppant szexis kerek popsija. Versenytáncos volt, nemcsoda hát, ha tökéletes alakkal rendelkezett. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd megkaphatom. Néhány hónappal ezelőtt azonban ez történt.
Egy péntek délután volt, mikor a magyar tanárnőre vártam az osztályteremben, aki épp egy dolgozatomat kellett volna, hogy kijavítva visszaadja. Három órát ütött az óra és becsöngettek a nyolcadik órára. Tudtam, hogy még negyvenöt percet várnom kell a tanárnőre. A székemen ültem az asztalom előtt és egy számítógépes újságot olvastam. Nem volt túl izgalmas az újság, valami véres akciójáték tesztjéről írtak benne. Már azt hittem mindenki hazament és élvezik a hétvégéjüket, mikor betoppant a terembe Vanda. Feszes kék nadrág és fehér toppot viselte, mely alatt látszott a melltartója, mely formás melleit takarta.
- Helló! Te még itt vagy? - kérdezte, miközben két könyvet csúsztatott az asztala alatt lapuló táskájába. Pont háttal állt nekem és mikor lehajolt a táskájáért, feszülő naciján keresztül megjelentek tangájának vonalai. Gyakran feltűnt nekem, hogy szinte mindig tangát visel, de ilyen jó szögből még sosem láttam.
- Még itt leszek legalább négyig. -eszméltem. - Várom a magyartanárnőt, hogy visszaadja a dolgozatom.
- Nekem pedig csak egy óra múlva jön a buszom. - panaszolta Vanda és feljebb húzta a nadrágját. - Mit bámulsz?
Elvörösödtem, mert észrevette, hogy a hátsóját stírölöm.
- Semmit... csak... - nyögtem és ekkor odajött hozzám.
- Eléggé zavarban vagy. -mondta. - Tudom, hogy bejövök neked. De nekem van barátom, és mondhatni őrjöngene, ha csak megtudná, hogy rámnéztél.
Ekkor kivette a kezemből az újságot és a cobomra tette jobbkezét. Éreztem, amint a szívem egyre hevesebben ver és a lábam között is kezdett éledezni a férfiasságom.
- Ööö... Ne haragudj! Nem fog többé előfordulni. -motyogtam idegesen. Eközben a farkam már majd kifúrta a farmeromat úgy ágaskodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 1. szombat 11:48
Ez gyenge lett.
#5 listike 2014. 03. 2. vasárnap 14:45
Jó az álmodozás.
#4 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:42
Nagyon tuti smile
#3 sztbali 2011. 10. 10. hétfő 12:32
A vége nem tetszik.
#2 rebyc 2006. 09. 2. szombat 07:21
legalább őszinte :-)
#1 Törté-Net 2006. 08. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?