A+ A-

Ajándék

Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét azzal, hogy egy megbízhatatlan pasival van együtt. Magam számára is ostobaságnak tűnt a dolog. Szerencsére Krisztával legalább meg tudtam beszélni a dolgot, így jóban maradtunk, hármunkon kívül szerintem csak Dóra barátai tudták a történteket, de abban a társaságban ahova járunk nem merült fel a lehetőség. Amúgy Kriszta kivirult ezalatt a pár hónap alatt. Nem pasizott, ezzel szemben sokat járt társaságba, és váltig állította hogy ez miattam van, mert az "ajándék" amit kapott megváltoztatott benne sok-sok dolgot. Ismét jó barátok voltunk, és bár ez nem volt szándékos sokszor lógtunk együtt, akár nagyobb társasággal, akár csak ketten. Soha nem jött szóba, hogy feküdjünk össze, mert nem is vágytunk rá, megelégedtünk a barátságunkkal. Nekem volt egy futó kapcsolatom, de akkorát még nem csalódtam emberben mint abban a lányban, és mivel nem volt időm hogy beleszeressek, a szex sem volt rám nagy hatással, igazándiból könnyen elfelejtettem.
Az október elég hideg idővel köszöntött rám, de nekem talán ez volt az év legjobb hónapja. Először beszéltem régóta Dórával, és normálisan tudtunk szót váltani. Összejött valami fickóval, aminek én nagyon örültem, mert legalább ő boldog, hamár így elszartam a kapcsolatunkat, meg persze megbeszéltük hogy tartjuk a kapcsolatot, ami e-mailen és telefonon folytatódott. Lassan úgy éreztem hogy lehetünk még barátok a történtek ellenére is.
A szülinapom közeledtével megnőttek a "gyanús" telefonok, tudtam hogy valami készülődik a háttérben. Tréfás megjegyzések, a koromra vonatkozó nem túl hízelgő szavak erdejét kaptam, de hát én vagyok a hibás, mert én is ezzel szoktam humorizálni ha másnak van ez a jeles évfordulója. Végül is megtudtam hogy a hátam mögött sunyin Kriszta szervezi a szülinapi party-mat. Már előre örültem, ugyanis amit Kriszta szervezett mostanság az átkozottul jó volt. A nagy nap reggele borús és esős volt, mindent eláztatott a sürü cseppekben hulló eső. A munkahelyemen a kollégákkal koccintottunk 1-et, persze alkohol nélkül, és dumáltunk egy jót, amibe a főnököm is beszállt, úgyhogy a délelőttöt, és az ebédet ünneplésnek szántuk. Persze megszámlálhatatlanul sok telefon, és SMS-t kaptam, délután úgy tettünk mintha dolgoznánk, de azért nem vittük túlzásba a dolgot. Kriszta kettőkor hívott, és mondta, hogy ha van kedvem, menjünk moziba este, én meg beleegyeztem, bár tudtam hogy úgyis buli lesz.
Este találkoztunk a Nyugatinál, és mondta, hogy megyünk moziba, csak haza kéne mennie átöltözni. Persze mosolyogtam a bajszom alatt. Mikor felértünk a lakásába, persze hogy ott volt az összes barátom, és meglepetést kiáltva üdvözöltek. Elkezdődött a parti, a jelenlévőkkel már muszáj volt alkoholosat innom, de annyira nem ijedtem meg, mert sejtettem hogy taxival kell majd hazamennem. Kriszta közben eltűnt, átöltözésre hivatkozva, majd később megjelent.
Talán az alkohol volt, de a libidóm beindult a látványra. Csini fehér nadrág, alatta sejtelmesen előtűnő tanga, finom anyagú, fényes laza ing, ami legnagyobb sajnálatomra nem engedett bekukkantást a ruha alá. Mikor meglátta hogy finoman szólva is bámulom rám mosolygott, én meg mivel elég közel álltunk egymáshoz, nem kellett zavarba jönnöm megemeltem a poharamat, és biccentettem ezzel is kifejezve tetszésemet, amit hatalmas mosollyal fogadott. Az este folyamán ha nem is tudatosan de kerestem a társaságát. Többször is megérintettem és ő is engem, ha elmentünk egymás mellett ha ippeg egymással beszéltünk, finom simításokat adtunk egymásnak. Mikor megkaptam az ajándékát (egy üveg első osztályú száraz vörös bort), akkor szándékosan az ajkához közel adtam puszit a szájára. Ha nem együtt voltunk éppen, de elmentünk egymás mellett, akkor hogy arrébb mozduljon a másik a hátán a kezén a derekán érintettük egymást. Bár nem ittam annyit, hogy ez meglátsszon rajtam, valami erős bódító érzés kerített hatalmába. A buli egy részén szinte fájt hogy nem vele beszélgetek.
Éjfél felé gyorsan oszlott a tömeg, mert másnap munkanap volt. Bár konkrétan nem volt szándékomban, de én maradtam utoljára. A visszafogott rendetlenség közepette, az ágyon ülve találtam Krisztát, mikor visszajöttem a fürdőszobából. Konstatáltam hogy már csak ketten vagyunk a lakásban, és bár nem hihettem, hogy bármi is lehet kettőnk között, a pulzusom megemelkedett. Lehuppantam mellé, ő meg mosolyogva a vállamra hajtotta a fejét.
- Jól érezted magad? - kérdezte
- Hajjaj! Jó volt hogy ilyen sokan itt voltak, főleg Istvánék, mert nem nagyon szoktak mostanság jönni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 10. kedd 06:44
Nagyon szép. Így szeretem én is.
#6 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:30
Nem rossz.
#5 listike 2014. 06. 4. szerda 14:04
Szép volt.
#4 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:02
Nem rossz írás.
#3 papi 2013. 12. 25. szerda 09:57
Tetszik
#2 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 21:04
jóóóó
#1 Törté-Net 2006. 08. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?