A+ A-

Várt váratlan...

Vártam az estét, hiszen már régen nem "mulattam" át az éjszakát ebben a jól ismert környezetben, a főiskolai klubban... Kíváncsi voltam, hogy mit hozhat nekem ez az este, éreztem, hogy valami különleges vár rám, de nem tudtam mi az! Aztán a buli kezdete után egy órával megtudtam. Az italomra várva a hátam mögé lépett valaki, és egészen közel hajolva köszöntött:
- Szép estét, Szépségem!
Megfordultam. Nem változott semmit középiskola óta, ugyanaz a cinkos, huncut mosoly a szemében, és ugyanaz a kíváncsiság amit akkor láttam amikor titokban szenvedélyes csókot váltottunk az iskola eldugott zugában csupán kíváncsiságból! A hangja viszont mélyebb lett, és amit azt illeti férfiasodott is! És végre jól állt neki a szemüveg is!
- Szép estét neked is! - Mondtam egy mosoly kíséretében, és belekóstoltam az időközben megkapott italomba.
Beszélgettünk pár mondatot, kiderült, ő most tanul itt a fősulin, és igen, ő is kolis... mondtam én a volt szobatársamnál vagyok, és másnap már megyek is haza. Aztán elrángatták a haverok, de megígérte, hogy még találkozunk
Én belemerültem a már jól ismert ritmusokba és átadtam magam a táncnak, majd egyszer újra leheletet éreztem a nyakamnál, és egy kezet végigfutni a hátamon... Ismét ott állt előttem, és az ajtó felé bólintva kézen fogott és kivezetett a halkabb, viszont érezhetően hidegebb parkba. Ő is emlékezett a csókra:
- Tudod, hogy nagyon finom volt az a csók! Bár már kezdem elfelejteni az ízét!
- Ezen könnyen segíthetünk - és gondolkodás nélkül megcsókoltam. Tudtam, hogy egy vágyakkal teli lavinát indíthatok el, de a négy évvel ezelőtt kíváncsiság újra feltört bennem.
Csókunk egyre hevesebb lett, és én egyre jobban, szorosabban bújtam hozzá, egyrészt a néha hűvös széltől védve testem, másrészt, hogy érezzem bőre melegét. Megérezte ezt, és felajánlotta, hogy menjünk vissza a koliba, mert ott melegebb van. Tudta, hogy az ő szobájában nem beszélgethetünk, mert a szobatársai már alszanak. Én felajánlottam, hogy térjünk be hozzám, mert egyedül vagyok, és akkor nem zavarunk senkit.
A szobába érve megfogta a derekamat arra sem hagyva időt, hogy felkapcsoljam a világítást, és máris vadul csókolni kezdett... A lavina elindult, és én hagytam, hogy magával sodorjon.
Keze lassan megkereste, hogyan férhet a felsőm alá, és simogatni kezdte melleimet, majd lehámozta rólam a melltartómmal együtt, én meg megszabadítottam pólójától. Nem volt a nagyon férfias alkat, pont olyan volt a felsőteste, amit szerettem: teljesen sima, és éppen csak látszottak izmai. Lassan simítottam végig a hátát, miközben ő a vállamat, és nyakam csókolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 12. 26. szerda 04:19
Még annyi sem.
#5 Andreas6 2017. 10. 20. péntek 06:27
Nem értem, hogy egy szép éjszaka után miért kínos a felébredés? Amúgy jó közepes.
#4 listike 2014. 06. 8. vasárnap 06:36
Gyengécske.
#3 papi 2013. 07. 4. csütörtök 08:02
Nem rossz
#2 v-ir-a 2012. 04. 7. szombat 22:28
hmm....ezek az 1éjszakás kalandok....
#1 Törté-Net 2006. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?