A+ A-

Szüzességem elvesztése

Ez a történet a valóságon alapul, és a szereplők érdekében változtattam rajta egy keveset. Ajánlom a madaraknak. :))
Tessa 17 éves volt, amikor az IM - et olvasgatva rábukkant egy André nevű srác hirdetésére. André 23 éves, egyetemista fiú volt, aki levelező partnert keresett. Tessa pár hétig gondolkozott, s úgy döntött, mivel sok barátja nem volt, és az iskola is egyházi suli volt, ír a fiúnak. Első pár levelük a szokásos formaságokról szólt. Ki - kicsoda, mit csinál, és mi a hobbija. Ez tartott kb. fél évig. A fiú küldött képet, és Tessa is küldött neki.
André kb. 180 cm magas volt, sportos alkatú, de nem izompacsirta, szőke vállig érő haja, és ktk* szeme volt, a lány első látásra belehabarodott. Tessa 173 cm magas, kicsit telt, de kellemes alakú lány volt. Hosszú vörös göndör haja, és zöld szeme volt.
Mindent megosztottak egymással, a hétköznapi történésektől kezdve a legtitkosabb vágyakig.
André mesélt a barátnőiről, és a szexuális kalandjairól, valamint azokról a dolgokról, amit soha nem, mert a lányoktól kérni.
Tessa, pedig az ábrándjait írta meg, a sztárokról, a tanárokról, és Andréról.
Tessa lassan leérettségizett, és felkerült a fővárosba egyetemre, mivel André nem messze lakott, így már kivitelezhető lett a találkozás. Eddig ugyanis nem találkoztak. Mivel azonban, mind ketten elfoglaltak voltak, csak nyári szünet előtt tudtak találkozni.
Tessa ekkor már 19 éves volt, és még mindig szűz, André pedig 25 és ez idő tájt, csak a lányra gondolt.
Egyik nap az egyetem parkjában bóklászott Tessa és meglátta Andrét, amint egy padon üldögél. Mintha csak isten akarata lenne, gondolta a lány. Odament.
- Szia André! - mondta.
- Szia! Hát te? - kérdezte nem kis meglepetéssel a szemében a fiú.
A nagy meglepetésből kávézás lett, abból, pedig estébe hajló beszélgetés. Csak úgy dőltek a szavak mindkettőből. A fiú haza kísérte a lányt, és egy barátinak éppen nem nevezhető csókkal jó éjszakát kívántak egymásnak. Meg beszélték, hogy a hétvégén együtt elmennek kirándulni.
Mindketten nagyon várták, már a hétvégét. Tessa éjszakánként arról álmodozott, hogy milyen lehet André bőrének az íze, s elpirulva villant át az agyán, hogy esetleg az ágyban hogyan viselkedne. André minden este úgy aludt el, mintha már Tessa az övé lenne, de reggelente a fájdalmas valóságra ébredt, és arra hogy nincs mellette élete asszonya, az ő asszonya.
Lassan eljött a hétvége, a két fiatal, elemózsiával felszerelkezve, lélekben remegve hagyta el a várost. Autóval mentek, az egyik közeli hegyre, mivel azt tervezték, hogy annak a csúcsán piknikeznek.
A túra elég nehézkesre sikerült, mert mindkettejüket zavarta, a másik közelsége, sőt inkább izgatta.
A hegy csúcsán volt egy menedékház, ami épp nyitva volt. Kipakolták az élelmet, és a kezdetleges mosdóban letisztították magukról az út porát. Tessa vizet engedett a mosdótálba, és levetkőzött meztelenre, először csak a hónalját akarta megmosni, de gondolt egyet és nedves szivaccsal áttörölgette magát, a kerek dús kebleit, a formás combjait, az édes - rózsaszín ölét, formás nyakát. Míg ő mosakodott André leküzdve minden ellenérzését, az ajtó mögül leste ki e belsőséges pillanatokat, teste egyből reagált a látottakra, s mint a férfiak legtöbbjének ilyen helyzetben neki is meredezni kezdett a férfiassága.
Miután Tessa befejezte, sikerült, ezt elrejtve bejutnia neki is, és megmosakodni, s kissé lehűteni önmagát.
Ezután belakmároztak, és a ház tornácára kiültek kicsit csodálni a természet szépségeit, és a naplementét. Az éjszakát ott töltötték, s ez volt a kapcsolatuk legszebb éjszakája.
Hálózsákokban feküdtek le külön - külön. Tessa viszont reszketett, de nem az éjszaka hűvössége, hanem André közelsége borzolta fel kedélyét.
- Fázol? - kérdezte André - Ha akarsz, idefeküdhetsz mellém.
Tessa elgondolkozott, és átbújt a másik hálózsákba. Kanál pózba feküdtek, mert így fértek csak el.
Tessa lassan megnyugodott és elaludt. André viszont nem tudott aludni. Minden izgatta, ami csak Tessa volt. A haja illata, a csípője, ahogy hozzá ér, a bőre selyme, ahogy átöleli. Minden.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:29
6P
#4 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:36
Ez gyenge írás.
#3 listike 2014. 04. 4. péntek 13:14
Kissé középszerű és hiányos.
#2 cicuus 2008. 08. 12. kedd 12:27
ahhh... ez igy nem jó... alig irja le azt hogy mit csináltak de azt böven kifejti hogy hogy talkálkoztak...
#1 Törté-Net 2006. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?