A+ A-

Egy újabb éjjeli szolgálat

A szemem elkerekedett, a férfiasságom keményedni kezdett, amikor a volánnál ülő szőke Barbi baba kikapcsolta a blúzát és előbukkantak minden bizonnyal szilikonnal dúsított keblei. Mindeközben a szemembe mélyesztette égszínkék, igéző szemeit, kinyúlt a kocsiból és végigsimított nadrágom domborulatán.
- Nem intézhetnék el máshogy? - Kérdezte bután, ám célzása egyértelmű volt.
Ó, dehogy nem, gondoltam. Csak ki kell pattannod, és már be is akasztom a lompost. Már éppen válaszolni akartam, mikor a társam mellém lépett.
- Gond van?
Jómagam azonnal egy lépést hátráltam, a Barbi baba pedig ijedten visszarántotta a kezét és sietve visszacsomagolta észbontó melleit. Eztán zavartan vigyorgott kifelé a kocsiból, mint aki észre sem vette társam szúrós pillantását.
- Semmi... csak...
- Szerintem ezt inkább bízd rám - javasolta, bár amidőn rám pillantott, egyértelműen tudtam, jobban járok, ha nem feleselek.
- Ahogy óhajtod.
Azzal lemondóan visszakullogtam a kocsinkhoz. Behuppantam a sofőrülésbe, magamra zártam az ajtót. Vágyam nem lankadt. Sajnos már hetek óta nem enyhül, éppen ellenkezőleg, egyre erősebb. Miután jó néhány hónappal ezelőtt útjaink szétváltak a barátnőmmel, képtelen vagyok összehozni egy numerát. S ugye az emberfiának fontos a viszonylag rendszeres szexuális élet. Ám ha az ember az ideje nagy részét munkával, a maradékot meg alvással kénytelen eltölteni, nem jut ideje nőket hajtani. Már pedig melózni kell, a sok munkát meg csak megfelelő mennyiségű pihenéssel lehet kibírni, amire szintén alig jut időm.
Csak sajnos az önmegtartóztatásom odáig fajult, hogy már röptében a legyet is megdugnám, hátha még egy ilyen szexbomba kínálja fel magát. S a legcsodálatosabb az egészben: múlt héten mellém osztották be Kittit, akire az első találkozásunk óta gerjedek. A csaj ugyanis rendkívül szép.
Karcsú, de nem betegesen sovány, magas nő, kerek fenékkel, nem túl nagy, ám kicsinek semmiképpen sem nevezhető mellekkel. Az arca ovális, az álla enyhén hegyes. Ajkai erotikusan teltek. Orra pici is, pisze is. Szemei barnák és olyan igézőek, hogy attól még a legjegesebb szívű férfiember is megolvad. Barna, egyenes szálú haja lapockáig ér, bár kiengedve csak szolgálaton kívül hordja. A hangja lágy, mégis erélyes, bekúszik az ember fülébe és nem képes elengedni mellette.
Most ő a társam. Mikor ez kiderült, több férfi kolléga is irigykedve sustorgott össze mögöttünk. Ahogy kitekintettem az ablakon, és végignéztem rajta, még én is irigy lettem magamra, miközben férfiasságom tudatta velem, nőre van szükségem. Agyam, újabban túlságosan is szorgalmas szegletében vad, buja képek villantak fel, amint kolleginámat a kocsi motorháztetejére döntöm, lábait a nyakamba rakom, és erőteljesen belé hatolok. Megráztam a fejem, a képek elillantak. Helyüket átvette egy újabb gondolat, melyben Kitti és a Barbi teljesen meztelen előttem guggolnak és kézzel, szájjal kényeztetik szerszámom.
- Baszki, elég - förmedtem rá magamra és a távolodó Mercedes sötétségbe vesző lámpáira koncentráltam. Nem segített, a képek nem engedtek.
Kitti beült mellém az anyósülésre. Ez kizökkentett pornófilmbe illő ábrándjaimból. Beindítottam a motort, aztán folytattuk utunkat. Azt szerettem az éjjeli járőrözésben, hogy ilyenkor többnyire nyugi van a körzetünkben. Errefelé legtöbbször két bűntény lehetséges. Az egyik a gyorshajtás, mivel a szinte üres utakon a vagány kamaszok és merészebb autósok nagyon szívesen száguldanak végig. Az ilyeneket gond nélkül lemeszeljük. A másik a betörés, ezen esetekben általában már csak utólag intézkedhetünk. Bár néha - néha előfordul, hogy az éber szomszédoknak hála, kiszúrnak egy - egy rosszban sántikáló alakot, ilyenformán vagy megelőzzük, vagy tetten érjük a bajt. Mindazonáltal ez a verzió nem hajnali fél egykor szokott előfordulni. E tájt már mindenki alszik, az éber szomszédtól kezdve a betörőig. Csak a járőröző zsaruk vannak ébren.
- Mi volt ez? - Fúrta magát a gondolataim közé Kitti lágy hangja, amellyel nyugodt állapotomban is képes lett volna megbabonázni, hát még most, mikor teljesen be vagyok gerjedve.
- Mi mi volt?
- Amit az előbb produkáltál. Kis híján elővetted a farkad.
- Elő is vettem volna, ha nem lépsz közbe - szögeztem le. Már az első nap, mikor egymás mellé kerültünk tisztáztunk egy fontos dolgot: őszinték leszünk egymáshoz, amennyire lehetséges. Na persze ebbe nem tartozik bele kanosságom felfedése, valamint az, hogy ő potenciális célpont. Legalábbis szoli alatt nem.
- Azért léptem közbe. Mi a franc van veled? Nem olyannak ismertelek meg, mint aki megdugja az első útjába eső szilikonmacát, pláne nem úgy, hogy az lefizetés gyanánt kínálja fel a testét. Csalódtam benned.
- Majd csak túlélem.
- Komolyan, mi van veled? - Firtatta tovább.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 12. 26. szerda 04:17
Nem sokat mondott nekem.
#8 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 09:32
Nagyon jó.
#7 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:08
Jóóóó nyes
#6 AlexHun 2011. 08. 1. hétfő 22:37
10 pont.
#5 tiborg 2011. 03. 20. vasárnap 03:39
Jo sztori es hiheto...
#4 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:25
ja, és 10p
#3 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:24
ja, és 10p
#2 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:24
NAGYON JÓ! Én is szeretnék ilyen járőrtársat :)

Izirider minden elismerésem !
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?