A+ A-

Nyári munka

Idén nyáron, hogy legyen egy kis zsebpénzem munkát vállaltam egyik ismerosünk boltjában. Ilyen, tedd ide - tedd oda munka volt, de jól jött az a kis pénz. A boltban dolgozott egy fiatal, 25 körüli lány, Judit, O volt a pénztáros; Feri bácsi egy 60 év körüli, idos férfi a húsos pultnál dolgozott; Marika, a tulaj felesége pedig - aki 35 éves, csinos, szemrevaló no - volt a bolt vezetoje.
Mindig este nyolcig voltunk nyitva, utána a napi zárást csinálta az irodában Marika és Judit. Feri bácsi ilyenkor elrakta a húsokat, majd hazament. Én összetakarítottam a boltban, kivittem a szemetet, elraktam a ruháimat, lemosakodtam, felöltöztem, és szintén hazafelé vettem az irányt. Általában mindig Judit, és Marika zártak, másnap reggel pedig Marika nyitott.
Egyik este tovább maradtam mert sok szemét volt, az üres üvegeket, és rekeszeket is el kellett pakolni. Amikor végeztem a munkámmal, elmentem lefürödni. Ahogy ott sürögtem - forogtam, halk nyögésekre lettem figyelmes, amelyek az irodából jöttek. Gondoltam benézek, hátha valami gond van odabent.
Hát gond éppen nem volt! Judit ott feküdt az asztalon, szoknyája a hasáig felhajtva, a bugyija pedig mellette az asztalon. Marika elotte ült egy széken, és nyalogatta Judit punciját. A farkam egybol reagált a látottakra, és úgy megkeményedett, hogy azt hittem, menten átdöfi a nadrágomat. Odabent továbbra is folyt a szex. Gyorsan elohalásztam a gatyámból merev dákomat, és elkezdtem magam izgatni a látvány hatására. Judit egyre hangosabba nyögött. Egyszer csak összerándult, félig felült, a két kezével megfogta Marika fejét, és belenyomta az élvezo puncijába. Egy percig így maradtak, majd gyorsan helyet cseréltek, és most Jutka nyalta Marika pináját. Már játszhatott rajta, vagy öt perce, amikor véletlenül megnyikordult az ajtó, ami mögött álltam. Hirtelen odakapták mindketten a fejüket, és megláttak engem. Marika, fonökasszony leszállt asztalról, és odajött hozzám.
Mélyen a szemembe nézett, majd szájon csókolt. Az ajkai úgy égtek, hogy azt hittem, mindjárt meggyulladok. Eközben a keze ráfonódott a farkamra, és elkezdett a merev dákóval játszani. Teljesen beindult! Juci a széken ülve minket nézett, és az ujjai szorgalmasan jártak ki - be a punijában.
Marika kézen fogott, behúzott az irodába, odaállított Jutka elé, aki egybol a kezébe vette a farkamat. Egy picit lehúzta róla a bort, így elovillant a makkom, majd forró csókot lehelt a hegyére, és elkezdte nyalogatni, szopogatni. Eközben Marika az iroda közepére lefektetett egy nagy szivacsot, lefeküdt rá és minket nézve elkezdte magát izgatni. A melleit gyúrogatta, az ujjai pedig sebesen siklottak végig pinája bejáratán. A látvány nagyon felkavaró volt, lefogtam Jutka fejét, és már nem o szopta a farkamat, hanem szabályosan én keféltem az o száját.
Amikor már nem tudtam uralkodni magamon, kivettem a farkamat Juci szájából, odamentem Marihoz, letérdeltem a két lába közé, marokra fogtam a dákomat, oda illesztettem a puncija kapujához, és egy hatalmas lökéssel tövig bevágtam a forró, lucskos punciba. Marika felnyögött a hirtelen mozdulattól, a körmeit belemélyesztette a hátamba, majd ahogy egyre jobban elkezdtem benne mozogni, úgy engedett fel o is. Halk sikolyokkal, és nyögésekkel adta tudtunkra, hogy nagyon is élvezi a puncija mohó kényeztetését. Amíg én nagy sebességgel keféltem Marikát, Jutka sem ült ölbe tett kézzel. Az egyik fiókból elo vett egy felcsatolható mufaszt, felvette, a hozzá való krémmel besíkosította, majd lefeküdt mellénk a szivacsra. Marika kérésére kivettem a faszomat belole, felálltam, majd figyeltem, ahogy lovagló ülésben felnyársalja magát a barátnojén lévo mufütyire. Leírhatatlan, milyen kéjes volt a látvány!
Mindannyian meztelenek voltunk már. Jucin egyre hevesebben lovagló Marikának most a fenekét vettem célba. Én is bekentem a farkamat a síkosítóval, letérdeltem Marika háta mögé, egyik kezemmel megfogtam a fenekét, így egy pillanatra mozdulatlanságra ítéltem oket, a seggéhez illesztettem a farkamat, majd a csípojét megfogva, magamra húztam, és közben figyeltem, hogy tunik el a dákóm Marika szoros, forró fenekében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?