A+ A-

Esetem a liftel

Elöljáróban rólam annyit, hogy 18 éves, magas barna hajú, barna szemű srác vagyok. Budapesten élek, de asszem ez nem fontos. Nem vagyok az a srác, aki minden lányt megkap, de azért nem panaszkodhatom. Jól érzem magamat a bőrömbe.
Nemrégen esett meg velem, hogy egy haver összehívta a bandát egy kis videózásra. Ment a hülyeség rendesen. Szombat este volt, a többiek kitalálták hogy irány valahova partizni. Ők már könnyen mondják, hisz mind egyetemista, csak én lógok ki a sorból, ugyanis most fogok érettségizni. Úgy döntöttem ezt a bulit kihagyom, mert akkor tuti nem tanulnék vasárnap.
Szóval olyan egy óra felé elindultam hazafelé, a többiek meg nekiálltak iszogatni. Haver albérlete egy tízemeletes ház kilencedik emeletén volt. Beszálltam a liftbe és elindultam lefelé. Hatodikon megállt, egy igazán szép lány szállt be mellém. Illedelmesen köszöntünk egymásnak, és megállt a lift másik sarkában nekem oldalt. Lehet, hogy utcán nem fordultam volna utána, de így hogy csak rá irányítottam a figyelmemet, egyre jobban tetszett. Körülbelül egy korú lehetett velem 170 centi körüli szőkés hajú kifejezetten vékony. Láthatólag valahova bulizni készült, mert csizma, egy farmer miniszoknya és egy kabát volt rajta. Szépen volt kisminkelve, és a parfümje is nagyon jó választás. Az a fajta illat, amit ha utcán is megérzed, elkezded keresni a gazdáját, mert tudod hogy ez csak egy jó nőtől származhat.
A második emelet környékén járhattunk, amikor hirtelen megállt a lift, és a lámpa kialudt. Teljes sötétség volt.
- A francba, megint egy áramszünet, a hónapban már a harmadik! - mondta elég indulatosan.
- Körülbelül meddig szokott ez tartani? - kérdeztem tőle.
- Nagyon változó. - felelte - Valamikor csak 5 perc, volt már hogy fél órát ültem a liftben.
Ez nagyon nem nyugtatott meg. Gondolom más örülne, hogy ha egy ilyen csajjal bent ragadna egy liftben, de az igazság az, hogy van egy kis klausztrofóbiám, de ezt próbáltam titkolni előtte. Csak nem kéne leégetni magam már így az elején. Mind a ketten elővettük a telefonunkat, hogy legalább legyen valami fényforrás.
- Ha már így hozta a sors, akkor bemutatkozom - mondta - Barbi vagyok.
- Én pedig Peti. - válaszoltam - Örülök, hogy veled ragadtam be. Jobb, mint ha valami öreg nénikének hallgathatnám a szövegét.
Próbáltam oldani a hangulatot, és egyúttal leplezni az én kis pánikomat. Ő megeresztett egy gyors telefont a házfelügyelőnek, aki mondta, hogy tud róla és intézkedik.
Ezután leültünk egymással szemben és nekiálltunk beszélgetni.
Mint kiderült egy évvel fiatalabb nálam, egy környező kis faluban lakik, és a szülei bérelek neki itt egy albérletet. Éppen egy barátnője születésnapi bulijára indult Volt nála egy üveg Martini, amit ajándékba vitt volna, de fél óra után felvetette, hogy iszogassunk belőle egy kicsit. Mind a ketten izgultunk, úgyhogy elég gyorsan fogyott Úgy fél órája beszélgethettünk, amikor hirtelen valaki el kezdett kiabálni.
- Hé! Van valaki a liftben!
- Igen itt vagyunk! - válaszoltuk egyszerre
- Az elektromos művektől vagyok. Kb. még negyed óráig nem lesz áram, aztán visszaáll minden a normális kerékvágásba. De most mennem kell, meg kell még néznem a többi házat is. - És azzal ott hagyott minket.
Közben, ahogy a telefon fényénél nézegettem Barbit, egyre jobban tetszett. Belegondoltam hogy még negyed óráig össze vagyunk zárva, aztán valószínűleg soha többé nem látjuk egymást. Ezeket a gondolatokat a Martini is táplálta rendesen, úgyhogy úgy döntöttem, valamit lépni kell. Mivel szemben ült velem a kis liftben, a lába mellém volt kinyújtva. Egy heves gesztikulálás után a kezemet finoman ráhelyeztem a sípcsontjára, de nem volt reakció, mintha észre se vette volna. Elkezdtem szépen lassan simogatni a lábát és ekkor megjelent egy huncut mosoly az arcán. Átültem mellé és megpusziltam az arcát. Majd adtam egy puszit a közelebb a szájához, a szája sarkába és végül megcsókoltam. Először csak finoman, ő szinte alig viszonozta, de aztán kezdett belejönni és egyre nagyobb hévvel matattam a szájában a nyelvemmel és a kezem is már a combja felső részénél volt, amikor hirtelen felgyúltak a fények és elindult a lift.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 3. vasárnap 11:06
Nagyonjó!
#3 feherfabia 2015. 12. 12. szombat 06:17
Egész jó!
#2 papi 2013. 09. 3. kedd 10:10
Nem rossz
#1 Törté-Net 2006. 07. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?