A+ A-

Finom kényeztetés

- Mi van veled, Vic ? - kérdezte Levi, ahogy leszálltam a felnyársaló falloszáról. Egyáltalán nem élveztem el, és nem hagytam, hogy ő elélvezzen.
- Levi, most tanulnom kell. Holnap szexológiából kisesszé... - mentegetőztem, pedig inkább bedurciztam.
- Most kell tanulnod ?! - ciccegett még mindig az őrület határán. De azért sem kapja meg tőlem. - Mi ez a baromság ? Vic, SZEX ! - mondta. Izzadságcseppeg csorogtak végig a homlokán, ahogy feszülő farka kezdett összemenni.
- És ? - kérdeztem.
- Mi a bajod, Viktória ? - kérdezte kétségbe esve. - Nem jó neked? Nem jól csinálom? Mondd meg, mit akarsz, és teljesítem ! Csak egy szóba kerül. Vagy nem vagyok jó a szexológus mivoltodhoz ?!
Már majdnem a szemen köptem, és beleordítottam volna a fejébe, hogy megcsaltál, te szemétláda !
- Nincs semmi. Fáradt vagyok. - ez az egyetlen mondat, amiktől a pasik szívrohamot kapnak. - Menj el. Tanulni akarok. Dühösen felkapta magára a ruháit, és most kivételesen nem az
erkélyen távozott. Legszívesebben sikítottam volna idegemben... Még hogy ez a rohadék
megdugjon, miután azzal a szőke vén tyúkkal nyulaztak a konditeremben ? Vagy még ki tudja hol... Meg még kivel. Attól függetlenül ugyan úgy csaltam ágyba. És még meg is lovagoltam...
Meglepetten vettem észre, hogy féltékeny vagyok. Lehetetlenségemben elnevettem magam, és vagy tízszer elmondtam, hogy ez lehetetlen... Magamhoz vettem a Káma Szútrát, és a szexológia tankönyvet, és magamra kaptam egy vörös selyem köntöst. Szépen leballagtam a kertbe, és kissé megborzongtam... Beszaladtam a télikertbe, és a rododendron bokrok és főnix pálmák között megbújó kovácsoltvas padra ültem. A fenekem fázott, ugyan is - szokás szerint - elfelejtettem bugyit felvenni. Magam alá húztam a lábaimat, és az oroszlán mancsot formázó fehér karfára támaztottam a karom, és kezembe vettem a pszichológiai töltettel megáldott szex könyvet.
A szeretkező párok szinte megelevenedtek előttem... Mellbimbóim megkeményedtek, végig futott rajtam a hideg, pedig meleg volt... Ó, nagyon is meleg... Végigsimítottam a mellemet. Kerek, kívánatos, dús, feszes, mint egy érett barack, amelyikbe bármelyik férfi csak odaadással, és lustán harapna... Megjelent előttem Andrisom. Nagyon szerettem azt, amikor ő kényeztette a melleimet. Végtelenül finom volt, nem durván élvezetes, mint Levente technikája. Ő szinte harapta, döfködte a nyelvével... Andris nyelve puha, érzéki kényeztető... Csak úgy süt belőle a bujaság.
Kezem most az oldalamat simította... Kerek, kemény fenék, borda egy sem látszik ki... Nőies csípő, gömbölyű vonalakkal, kemény feszes combokkal... Mindez bronzbarna selyem bőrrel...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 31. kedd 06:02
Nekem ez kevés. Amúgy nem rossz.
#3 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:31
Nem rossz.
#2 papi 2013. 09. 30. hétfő 11:22
Joóóó.
#1 Törté-Net 2006. 07. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?